öncelikle agırbaşlı olmasından anlarsınız yani ilk buluşmada elinizi tutup sarılıyorsa bi ciddiyeti yoktur kullanmak amaçlı oluyor bu tip olaylarda..ayrıca telefon konuşmasındada 1 haftalık sevgilisine ölürüm senin için aşkım bitanem lafıda saçma..zamanla bunların olması lazım bence
Ne alakası var?
Şekilcilik yapmayalım...
sana benimsin benim olacaksin diyorsa eger, bence burda sorun var demektir..bence yani..düsünürüm ben o an bu lafi???..ben malmiyim ki onun olacagim? derim mesela..benim olacaksin lafi biraz tuhafima gelir hep..ney yani ben evmiyim? tapummu var? tapumu kendi üzerinemi alicak derim mesela?? :) :) yani asiri sahiplenme sözüdür bu aslinda.. sacma ve gereksizdir iliskinin basinda iseniz eger..luzumsuzdur böyle sözler iliskinin basinda..daha tanisali 1 ay olmus olmamis benimsin benim olacaksin diyor! yuh derim yani söyle bir :) :)
burda yazilanlari okudum ve bir cok arkadas olaya farkli yönden yaklasmisler... hepside aslinda dogru yazmis...sana burda yazilanlarin hepsi dogru aslinda..hepsini dikkate al..neden hepsi dogru? cünki biz insanlarin fitratti yani yaratilisinda degisim vardir..hergün degisiriz.. zaman icinde degistigimizi de farketmeyiz hic...bu hem kadinda hemde erkekte böyledir...
yani sana suan cok iyi davranan bir erkek,atiyorum 3 ay sonra degisir ve cok kötü davranir...
yada basit bir erkek gibi gelir suan sana ama 6 ay sonra bir bakmissin adam degismis ve ciddi ciddi olgun tavirlar sergiliyor...yani zaman icinde insanlar degisir hem erkek hemde kadin..önemli olan dogru anlamda iyi anlamda degismektir..
malesef bazi insanlar kötü anlamda degisiyorlar..kötü huylar kötü aliskanliklar kötü davranislar ediniyorlar...tabi buda iliskiyi bozuyor..düsün kari koca 10 senedir evliler ve 10 sene sonunda ayirliyorlar...
ney yani bastanmi yanlis yapmislar?? HAYIR! kadinda adamda bu 10 sene icinde degistiler..zaman icinde tuhaf huy ve ahlak edindiler..sonra ciftler birbirlerine DÖNüp ; sen ilk evlendigim kisi degilsin diyorlar..meger koynumda yilan beslemissim diyorlar :) :) hayir aslinda bu 10 sene icinde degistiler ama kendileri bile farketmediler degistiklerini...olay tamda budur..
ve bosanmalar ayriliklar meydana geliyor..
yani aslinda karsindaki kisiyi asla taniyamazsin! cünki o kisi zaman icinde nasil degisir? iyimi degisir? kötümü? bilemezsin! peki ne yapicaksin? kendin ne istedigini bileceksin.. kendinden emin olacaksin..kendin iyi anlamda degisekceksin..karsindaki erkegede, görünümünle yada dis güzzeliginle degil, karakterinle ve kisiliginle bilginle var oldugunu göstericeksin...
karsindakinin kim oldugunu asla bilemezsin yada ne istediigini!
önemli olan senin ne istedigin? sen kendi istediklerinden emin olacaksin ve ona göre birini seciceksin...evlensen bile asla karsindaki kisiden yüzde yüz emin olamazsin..cünki insanlar zaman icinde iyi yada kötü anlamda degisirler..buna kendimizde dahiliz..karsindaki adam yada kadin iyi anlamdami degisecek??yoksa kötümü? bunu bilemezsin! o zaman ALLAHIN IZNI VE YARDIMIYLA kendinden emin olacaksin ! ne istedigini bileceksin...tek care budur!
düsün sana bugün benim olacaksin diyor adam..atiyorum 3 ay sonra seni öyle bir sahiplenmiski, her seyine karisir olmus..adeta seni kendi tapulu mali gibi görebilir bu adam! iter kakar emirler yagdirir sana adeta onun maliy missin gibi davranir sana...
yada aksine olgun cok iyi sana ve kisiligine düsüncelerine saygili biriside olabilir bu adam zaman icinde! zaman icinde anlarsin bunlari...adam iyi anlamdami degisiyor? yoksa kötü anlamdami?önemli olan budur..
ne yaparsan yap ama sunu sakin unutma! iyi anlamda degisen birini sec! yeniliklere dogru bilgilere acik olan birini sec..öyle bagnaz geri kafali, ayni seyleri tekrar eden,durdugu yerde sayan kendini gelistirmeyen, yeni ve dogru bilgilere acik olmayan birini secersen yandin demektir..ben cevremde görüyorum mesela böyle insanlari..
adam 40 sene öncesinde kalmis..zamaninda ne ögretilerse yalan yanlis demeden inanmis onlara..hala onlarla yasiyor..adama bak bu yanlis,deseniz bile, yanlis oldugunu ispat etseniz bile, delilleriNI GÖSTERSINIZ BILE, adam yok diyor! ispata delile bile inanmiyor! o derecede kapatmis kendini yeni ve dogru bilgilere..yada annesi babasi ne ögrettiyse adam onlarin hepsinin ama hepsinin dogu oldugunu saniyor!
annen baban,onlarda insan ve yanlis yapabilirler...sanada bazi seyleri yanlis ögretmis olabilirler... annen ve bababnin yada atlarinin dogrulari oldugu gibi yanlislarida olabilir...bak bu isin dogrusu budur ispati delilide burdadir dediginizde bile inanmayanlar var..hatta siz böyle dediniz diye annesine babasina yada aailesine hakaret eetiginizi saniyorlar..
böyle leri cok zordur! ümitsiz vakkalardir..iyi anlamda dogru anlamda degismeyen kendini iyi anlamda gelistirmeyen kisilerden uzak dur! püf nokta budur!
genelde hep sey derler..karsinizdakini degistirmeye calismayin, onu oldugu gibi kabul edin derler...sakin inanma buna bence..bence yani..cünki insanlar isteselerde istemeselerde zaman icinde zaten degisirler ve sürekli ögrenirler..yani mezara girene kadar biz insanlar ögreniriz ve degisiriz..YARATLISIMIZ BÖYLEDIR! ALLLAH bizleri böyle yaratmistir..hergün ögrenir degisiriz..
mezara girene kadarda sürekli ögrenir ve degisiriz...
bunun adi olgunluk ve tecrübe olur..önemli olan iyi anlamda güzel anlamda degismektir...ASL OLAN BUDUR!iyi anlamda degisen ögrenen dogru bilgiler ile kendini gelistiren kisiler ile anlasabilirsin ancak...yani bilmemek degil ögrenmemek ayiptir..önemli olan dogru bilgi ve dogru sekilde ögrenmek ve iyi anlamda degismektir...
INSALLAH hersey cok güzel olur hayatinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?