Nabız yoklama.. Sizde durumlar nasıl ??

Ben genele bakınca kendimi fazla rahat buluyorum
Kıskançlık konusunda öyle kadın kıskanır seven kıskanır gibi klişelere inanmıyorum
İşini düzgün yapıyo iyi kız diyosa kıskanılmaz yani
Güzel derse bi düşünmek lazım

11
güzel demek kavga sebebi
yani başka bir kızın bahsi geçtiği anda bende bu his uyanıyor, çok da çekilmez bi hal

o zaman kafaya takacak birşey yok samimiyetine inanıyosan ama bence senin dozun normal dyorum ya ambargo uyguladım adama
iyi ya normal olmama sevindim o zaman
işte kendimi rahatsız etmese neyse de

11

güzel demek kavga sebebi
yani başka bir kızın bahsi geçtiği anda bende bu his uyanıyor, çok da çekilmez bi hal
Biz eşimle aynı firmada çalışıyoruz
Binalarımız farklı ama personelleri tanıyoruz
Yani kızlar didişiyosa mesela, ben kendim diyorum şu kız daha güzel diye diğer güruh onu çekemiyo bence ondan didişiyolar
Eşimde ben açınca evet o daha güzel diyo mesela
Ben hiç kıskanmadım, konuyu zaten açan benim

Ama kendi binasından birine kendi direk öyle bişey demedi
Şu kız akıllı işini iyi yapıyo
Şu kızı hiç sevmiyorum hiç bişeyden anlamıyo gibi konuşur

bu uyumu yakalamak güzel canım

Pardon dikkat etmemiştim o kısma bende onu dicektim aslında vazgeçtim siz aynı şekilde davransanız tepkisi ne olurdu acaba

ne oluyor ulan diye işkillenip çaktırmadan takibe alırdım.
çünkü öğrenmeye çalıştığım şey, başka bir kadına "hayranlık, ilgi duyma"vb. gibi bir durum olup olmadığını ortaya çıkartmak olurdu.

Hiç sorun etmedim şimdiye kadar. Burda bazı konular okuyorum şok oluyorum. Eşimi iş yerinden bayan arkadaşları çok arar. İş yerinde müdürleri ile bir sorun olur vs eşim eve gelince ararlar konuşurlar. Ne biliyim belki çok güzel bir bayan yok işyerinde ondan rahatsız olmuyorum. Daha önce 3 bayan la aynı odada çalışıyor du mesela. Bunu neden diyorum burda aynı durumda eşi olan bayanların rahatsız olduğunu okuyorum o yüzden. Ama eşime de güveniyorum bunun da büyük katkısı var rahat olmamda

Anlatır tabi neden anlatmasın?
Ne de olsa onlar benimde eski iş arkadaşlarım
Ayrıca ailece görüştüğümüz kişilerde var içlerinde.
Eşime güveniyorum gerisi teferruhat.

Eşimin de benimde is dışında karşı cinsten arkadaşımız Yok. İş yerinde de olması gerektiği kadar bir arkadaşlık olur o kadar. Kafamız çok rahat

Benim kiskanip kiskanmamam tamamen kocama bagli.
Eski sevgilime gozu kapali guvendim; oyle dusunmez, sadece oylesine belirtti dedim.
Ama vitaminsiz aldatti beni, hemde kac kere. Eger kocamin capkinliklrini yakaladiysam gozlerini daglarim, dilini keserim. Sonrada tekmeyi vururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…