Sağ ol tatlımİnşallah o mikemmel güzelliğine zeval gelmez diyelim o vakit
şu anki halin u dönüşü gibi bişey sanki bdv de konusu olan sen değilsinHmmm neden ki ya
Sinirlenince çok değişiyorum kocam çok masum yaşu anki halin u dönüşü gibi bişey sanki bdv de konusu olan sen değilsin
hayretlerdeyim hızlı değişimin şaşırtıyo beniSinirlenince çok değişiyorum kocam çok masum ya
güzel demek kavga sebebiBen genele bakınca kendimi fazla rahat buluyorum
Kıskançlık konusunda öyle kadın kıskanır seven kıskanır gibi klişelere inanmıyorum
İşini düzgün yapıyo iyi kız diyosa kıskanılmaz yani
Güzel derse bi düşünmek lazım
iyi ya normal olmama sevindim o zamano zaman kafaya takacak birşey yok samimiyetine inanıyosan ama bence senin dozun normal dyorum ya ambargo uyguladım adama
Biz eşimle aynı firmada çalışıyoruz11
güzel demek kavga sebebi
yani başka bir kızın bahsi geçtiği anda bende bu his uyanıyor, çok da çekilmez bi hal
bu uyumu yakalamak güzel canımBiz eşimle aynı firmada çalışıyoruz
Binalarımız farklı ama personelleri tanıyoruz
Yani kızlar didişiyosa mesela, ben kendim diyorum şu kız daha güzel diye diğer güruh onu çekemiyo bence ondan didişiyolar
Eşimde ben açınca evet o daha güzel diyo mesela
Ben hiç kıskanmadım, konuyu zaten açan benim
Ama kendi binasından birine kendi direk öyle bişey demedi
Şu kız akıllı işini iyi yapıyo
Şu kızı hiç sevmiyorum hiç bişeyden anlamıyo gibi konuşur
Belki de ben fazla rahatım bilmiyorumbu uyumu yakalamak güzel canım
hiç denemedim ki :) bi deneyip görmek lazımPardon dikkat etmemiştim o kısma bende onu dicektim aslında vazgeçtim siz aynı şekilde davransanız tepkisi ne olurdu acaba
Hiç sorun etmedim şimdiye kadar. Burda bazı konular okuyorum şok oluyorum. Eşimi iş yerinden bayan arkadaşları çok arar. İş yerinde müdürleri ile bir sorun olur vs eşim eve gelince ararlar konuşurlar. Ne biliyim belki çok güzel bir bayan yok işyerinde ondan rahatsız olmuyorum. Daha önce 3 bayan la aynı odada çalışıyor du mesela. Bunu neden diyorum burda aynı durumda eşi olan bayanların rahatsız olduğunu okuyorum o yüzden. Ama eşime de güveniyorum bunun da büyük katkısı var rahat olmamdaDostlar
Merak ettiğim bir konu var.
Evli hanımlar, eşinizin iş yerindeki (ya da normalde) kadın arkadaşlarıyla ilişkisi nasıldır?
Gelip size "o şöyle iyi böyle iyi" diye anlatır mı?
Siz ne hissedersiniz?
Normalde kıskanç biriyim, öyle bir durumdaki tepkimi bilemiyorum ama, kıskançlığımı törpülemem lazım.
Sizlerin durumları fikirleri nedir, merakla bekliyorum
Edit: evli değilim :)
Nasıl beceriyorsunuz belli etmemeyi
ister istemez o an belli ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?