Nabız yoklama.. Sizde durumlar nasıl ??

benim ka

benim kafar yoğun değildir bence ama hiç hissetmemekte olmaz
birazcık olması güzel olabilir belki ama kıskanıp kafamda kurup ondan soğumak ta istemiyorum,, şimdi o düzeyde değilim de hani belki olursa

İs arkadasindan nasil bahsedilebilinirse oyle bahseder , soyle iyi boyle guzel demez ,
boyle oldu , bu mevzu gecti der. Sahis degil mevzu ana konudur genelde...
şu an çalışmıyor da, sohbet arasında bahsetti eski çalıştığı yerdeki kızlardan, çok iyilermiş te fln filan

birazcık olması güzel olabilir belki ama kıskanıp kafamda kurup ondan soğumak ta istemiyorum,, şimdi o düzeyde değilim de hani belki olursa
başta daha yoğun oluyo onu tanıms fırsatı buldukça hafifliyo senin düzeyin düşükmüş işte

Eşim beni çok sever diğer bayanlar mesafelidir sadece selamlaşır güzelisin kocamı baştan çıkarıyor

onlardan bahsetme tarzıda önemli tabi
biri için de kardeşim gibi severdim dedi,
ama 8 aydır ilk kez bahsetti, üstelik herşeyini anlatır,, büyütmemem lazım sanırım

biri için de kardeşim gibi severdim dedi,
ama 8 aydır ilk kez bahsetti, üstelik herşeyini anlatır,, büyütmemem lazım sanırım
o zaman kafaya takacak birşey yok samimiyetine inanıyosan ama bence senin dozun normal dyorum ya ambargo uyguladım adama

Eşim başka bayanlara karşı çok mesafelidir sadece iş icabı mecbursa muhatap olur

Eşim bir osmanlı beyefendisi

Canım aşkım kocam

Yoksa kocan seni sevmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…