sorunu kendin cevaplyosun işteSeven insan kıskanır derler ben seviyorum ama neden kıskanmıyorum anlamıyorum ya.
Belki de çevresinde kadınlar olsa kıskanırdım ama yok işte.
birazcık olması güzel olabilir belki ama kıskanıp kafamda kurup ondan soğumak ta istemiyorum,, şimdi o düzeyde değilim de hani belki olursabenim ka
benim kafar yoğun değildir bence ama hiç hissetmemekte olmaz
şu an çalışmıyor da, sohbet arasında bahsetti eski çalıştığı yerdeki kızlardan, çok iyilermiş te fln filanİs arkadasindan nasil bahsedilebilinirse oyle bahseder , soyle iyi boyle guzel demez ,
boyle oldu , bu mevzu gecti der. Sahis degil mevzu ana konudur genelde...
başta daha yoğun oluyo onu tanıms fırsatı buldukça hafifliyo senin düzeyin düşükmüş iştebirazcık olması güzel olabilir belki ama kıskanıp kafamda kurup ondan soğumak ta istemiyorum,, şimdi o düzeyde değilim de hani belki olursa
onlardan bahsetme tarzıda önemli tabişu an çalışmıyor da, sohbet arasında bahsetti eski çalıştığı yerdeki kızlardan, çok iyilermiş te fln filan
Eşim beni çok sever diğer bayanlar mesafelidir sadece selamlaşır güzelisin kocamı baştan çıkarıyorDostlar
Merak ettiğim bir konu var.
Evli hanımlar, eşinizin iş yerindeki (ya da normalde) kadın arkadaşlarıyla ilişkisi nasıldır?
Gelip size "o şöyle iyi böyle iyi" diye anlatır mı?
Siz ne hissedersiniz?
Normalde kıskanç biriyim, öyle bir durumdaki tepkimi bilemiyorum ama, kıskançlığımı törpülemem lazım.
Sizlerin durumları fikirleri nedir, merakla bekliyorum
Edit: evli değilim :)
biri için de kardeşim gibi severdim dedi,onlardan bahsetme tarzıda önemli tabi
o zaman kafaya takacak birşey yok samimiyetine inanıyosan ama bence senin dozun normal dyorum ya ambargo uyguladım adamabiri için de kardeşim gibi severdim dedi,
ama 8 aydır ilk kez bahsetti, üstelik herşeyini anlatır,, büyütmemem lazım sanırım
mesajından hiç birşey anlamadımEşim beni çok sever diğer bayanlar mesafelidir sadece selamlaşır güzelisin kocamı baştan çıkarıyor
Ben çok güzelim eşimin gözü benden baskasını görmezmesajından hiç birşey anlamadım
naz kocasıyla igili bdv de konusu olan sen değilmisinBen çok güzelim eşimin gözü benden baskasını görmez
Evet de Kocamdan memnunum yanaz kocasıyla igili bdv de konusu olan sen değilmisin
nez ben sni iyi bulmuyorum canım yaEvet de Kocamdan memnunum ya
bana mı srdun bunuYoksa kocan seni sevmiyor mu
Hmmm neden ki yanez ben sni iyi bulmuyorum canım ya
İnşallah o mikemmel güzelliğine zeval gelmez diyelim o vakitBen çok güzelim eşimin gözü benden baskasını görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?