• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nabız yoklama.. Sizde durumlar nasıl ??

asend

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
402
281
18
Dostlar :KK36:
Merak ettiğim bir konu var.
Evli hanımlar, eşinizin iş yerindeki (ya da normalde) kadın arkadaşlarıyla ilişkisi nasıldır?
Gelip size "o şöyle iyi böyle iyi" diye anlatır mı?
Siz ne hissedersiniz?
Normalde kıskanç biriyim, öyle bir durumdaki tepkimi bilemiyorum ama, kıskançlığımı törpülemem lazım.
Sizlerin durumları fikirleri nedir, merakla bekliyorum:KK49:
Edit: evli değilim :)

Son düzenleme:
Esimin is yerinde sirket geregi bir tane alimli guzel bi bayan personel calisir onuda esin ooo supper supper diye sakayla anlatir :confused: onu kiskanmami cok ister aslinda bende kiskanirim ama asla belli etmemek aaa gercektende cok guzelmis derik icim kan aglayarak :KK30:sonrada aman guzel ama salak der yine basarisizlikla son bulurrr t:KK70:

Soyle iyi boyle iyi derken, ne gibi yonlerinden bahsediyor? Hangi konularda ovdugune bagli ama, ne olursa olsun, bir erkegin gelip karisina baska bir kadini ovmesi hos degil.
çok iyi bir insan, kalbi temiz, çok severim, şöyle anlaşırız, bitanedir bla bla.. tabi benden çok çok önceden tanıdığı da var, eski işyerinden kişiler de..

Simdiye kadar kimseyi övmedi.
Övse ve bayanlara yakin olsa hic hosuma gitmez.
is hayatindan bi bayani surekli oven biri vardi sonra kadina asik oldugu ortaya cikti.
Sizin esinizin durumunu bilemem ama bence gereksiz bir davranis.

Anlatir ekstra bi iyiligi varsa sorun yok normal gun icinde ne konusurlar ne yerler icerler anlatmaz sormamda.Isyerindeki kisileri kadin erkek diye ayirmaz.

Esim de bana daha önce beraber çalıştığı kızlarla ilgili laf geçince çok iyi kız demişliği var , ama çok detaya girip su huyu iyi bu özelliği kotu demedi hiç , deseydi ne kadar çok detaylı incelemiş derdim , hoşuma gitmezdi sanırım

Simdiye kadar kimseyi övmedi.
Övse ve bayanlara yakin olsa hic hosuma gitmez.
is hayatindan bi bayani surekli oven biri vardi sonra kadina asik oldugu ortaya cikti.
Sizin esinizin durumunu bilemem ama bence gereksiz bir davranis.
eklemeyi unutmuşum evli değilim, sevdiğim kişi var
Hiç hoş değil tabi

Vücut hatlarından bahsetmez cinsellik içeren bir imada bulunmaz çok şükür
Ama iyiliğinden bahseder olgun tutumu tavrından bahseder bende kıskanmam
Allah esirgesin diğer türlü konuşması iması olsa bu benim kıskançlık tavrım olmaz aksine kendi kendisini aşağılamasına duyacağım öfke olur

Esimin is yerinde sirket geregi bir tane alimli guzel bi bayan personel calisir onuda esin ooo supper supper diye sakayla anlatir :confused: onu kiskanmami cok ister aslinda bende kiskanirim ama asla belli etmemek aaa gercektende cok guzelmis derik icim kan aglayarak :KK30:sonrada aman guzel ama salak der yine basarisizlikla son bulurrr t:KK70:
Nasıl beceriyorsunuz belli etmemeyi:rolleyes:
ister istemez o an belli ediyorum :KK17:

Vücut hatlarından bahsetmez cinsellik içeren bir imada bulunmaz çok şükür
Ama iyiliğinden bahseder olgun tutumu tavrından bahseder bende kıskanmam
Allah esirgesin diğer türlü konuşması iması olsa bu benim kıskançlık tavrım olmaz aksine kendi kendisini aşağılamasına duyacağım öfke olur
kesinlikle öyle, kişilikten bahseder sadece, o da her zaman değil tabi,, ama kıskanıyorum yine de, keşke kıskanmasam

Simdi bu tur ovmeler, bir kere yapilir. Her seferinde ayni ovguleri siralamanin bi anlami yok. Eger surekli bu sekilde ovgu varsa, mutlaka birsey vardir. Ama bi defaligina, laf arasinda soylenmisse, kotu bir niyeti yokturdur.

Eşim herkesle iletişim halindedir..sıcak ve samımı bir insandır..

İşyerine genelde gıtmediğimden kım çalışır bılmem..onun anlattığı çalışan kadınları ise gozumde hep hatıce teyze seklınde canlandırırım..

Dolayısıyla hatce teyzeyi kıskanmam.

Simdi bu tur ovmeler, bir kere yapilir. Her seferinde ayni ovguleri siralamanin bi anlami yok. Eger surekli bu sekilde ovgu varsa, mutlaka birsey vardir. Ama bi defaligina, laf arasinda soylenmisse, kotu bir niyeti yokturdur.
kişiliğe çok önem verdiğinden baya dikkat ediyor insanlara, eskiden tanıdığı bazıları için çokça demişliği vardır
ama bugün bahsettiği ilkti, eski işyerinden nöbet arkadaşı kız, kızdan küçük diye bahsetti ama çok severdim dedi, tabi bende şalterler attı:KK4:
eski konumdan tanıyan bilir, sevgili değiliz ama çok yakınız, ondan belki kıskançlık

Eşim herkesle iletişim halindedir..sıcak ve samımı bir insandır..

İşyerine genelde gıtmediğimden kım çalışır bılmem..onun anlattığı çalışan kadınları ise gozumde hep hatıce teyze seklınde canlandırırım..

Dolayısıyla hatce teyzeyi kıskanmam.
Ne güzel yapıyormuşsunuz :)
ben kıskanan biri olmak istemiyorum
onun için de fikirlere ihtiyacım oldu

Kıskanmak ile gıpta etmek farklıdır
Belki gıpta ediyorsunuzdur
umarım öyledir :)

Evli hanımlar, eşinizin iş yerindeki (ya da normalde) kadın arkadaşlarıyla ilişkisi nasıldır?
Siz ne hissedersiniz?
Normalde kıskanç biriyim, öyle bir durumdaki tepkimi bilemiyorum ama, kıskançlığımı törpülemem lazım.
Eşimin işi gereği bayan pek olmaz nadirdir yada bi iki tane bana anlatmaz hiç bahsetmez bile çok kıskanç değilimdir ama bahsetse kötü olur yani banane onlardan kendide mesafelidir zaten

Eşimin işi gereği bayan pek olmaz nadirdir yada bi iki tane bana anlatmaz hiç bahsetmez bile çok kıskanç değilimdir ama bahsetse kötü olur yani banane onlardan kendide mesafelidir zaten
mesafesi varsa iyiymiş sizde,
napacam bilmiyorum:KK51:

Siz ne hissedersiniz?
kıskancım ilk dönemler bildiğn ambargo uyguladım adama:KK70::KK70:

Back
X