Nabız yoklaması

Siz güvenir miydiniz?

• Evet

OY: 13 32,5%
  • Hayır

OY: 27 67,5%

• Ankete Katılan
    40
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğumun yaşına, saate, evimizin yerine göre düşünürdüm. 3 yaş civarı çocuğum varsa akran etkileşimi açısından olumlu, tam gün öyle sabahtan akşama kadar olmayacaksa olumlu, evlerimiz yakınsa olumlu karar verirdim. Bu sene kreşe gideceğine öğretmenin evine gitsin diye düşünebilirdim. Ama birkaç aylık bebeğim için sizi seçmezdim.

Bebeğim 14 aylık. Çevremde bebeğimi baktırmak istediğim yakınlarım oldu. Onlar kazansın istedim. Hem erkek hem kız çocuğu olanı da denedim ama çocuklar bebeğimi aşırı kıskandı ve bile isteye, hınçla tehlikeli boyutlarda zarar vermeye kalktılar. Çocuğu olan birine asla vermemeye karar verdim. O yüzden biraz zor işiniz

Ben sosyalleşmek için de belki çocuklu biri cazip gelir diye düşündüm. Zaten ilan versem kız ve 3 yaş civarı çocuk şeklinde ilan veririm.

ayni yasta cocugumu ben gondermezdim acikcasi,

yanlis dusunuyor olabilirim ama, 2 ayni yas cocuk, birinin annesi yaninda, digerinin yok, etkilenebilir diye dusunurum.

ama daha buyuk yas cogugumu okul sonrasi bakim gibi gonderebilirdim, yani okuldan alip ilgilenecek, odevlerine yardim edecek, hem de iste ben calisiyorsam guvenligini saglayacak sekilde.

Şu aralar bakıcı arayışındayım. İlan çıktım. Kendi evimde bakılacak maddesini şart koştum. Evime kamera koyarım, çocuğun eşyaları, düzeni burda olacak ve yeni doğmuş bebeği başka yere taşıyamam.
İlerde kreşe, anaokuluna götürürüm ama başkasının evine güvenemem.
Bugün gelen adaylardan sessiz, sakin bir kızı beğendim. Bir tanesi inanılmaz çok konuşuyordu. Dedim biz buna tahammül edemeyiz. Bir tanesi de eşimi potansiyel sapık yaptı. “Siz işe gittiğinizde eşiniz evde duracak mı. Uygun olmaz” dedi. “Kimin evinden kimi kovuyorsun” dedim.
İnsanlar gerçekten çok ilginç.

Branşınız ne diye sormuştum ama mesajı düzenliyorum. Sonradan dikkatimi çekti bilgisayar diye belirtmişsiniz. Özel ders verebilirsiniz diyecektim ama bilgisayar öğretmeni ne denli talep görüyor bilemedim.

benım yasadıgım yerde var boyle bırsey ama o okul oncesı ogretmenı
evının buyuk bır odasını kres gıbı yapmıs etkınlık oyun alanı var resmen
once apartmandakı calısan annenın cocuguna bakıyordu sonra o cocuklar cogaldı
sımdı bahcelı dublex mustakıl bır ev aldı bır katı komple kres , hatta kresde yasıyor gıbı olmus evı krese cevırmekten zıyade :) devlete de bıldırmıs buyumus ısınde ...

oyle bır durum olacaksa olur
yoksa zor...

Bence siz hibe kredilerini vs araştırın . Madem branşınızı da sevmiyorsunuz . Açın bir kreş hem işiniz de olur . Ben mesela hasta ve yaşlı bakım merkezi açmak isterdim param olsaydı .
Aynısını alt kattaki komşum bana teklif etmişti ve ben hemen alt kat olmasına rağmen istememiştim . Hatta sonradan ben kendi kızımı da alır size gelirim dedi yok artık demiştim. Yani düşünceniz pek içe sinecek bir şey değil . Paramla rezil etmek istemem . Ha epey makul bir fiyata tamam diyenler olabilir .
Kreş tarzı bi şeyi düşündük eşimle fakat 4 ortak falan lazım maliyeti karşılayabilmek için. Ayrıca bazı eğitim ve sertifika olayı da var. Ben uzun vadeli düşünmüyorum zaten böyle bir şeyi. Sadece yarım dönemlik, virüs zamanı tercih edilir miyim diye merak ettim.

Çocuğumun yaşına, saate, evimizin yerine göre düşünürdüm. 3 yaş civarı çocuğum varsa akran etkileşimi açısından olumlu, tam gün öyle sabahtan akşama kadar olmayacaksa olumlu, evlerimiz yakınsa olumlu karar verirdim. Bu sene kreşe gideceğine öğretmenin evine gitsin diye düşünebilirdim. Ama birkaç aylık bebeğim için sizi seçmezdim.
Bebek zaten ben bakamam. Etkinlik yapabilecek yaşta olmalı.

Şu aralar bakıcı arayışındayım. İlan çıktım. Kendi evimde bakılacak maddesini şart koştum. Evime kamera koyarım, çocuğun eşyaları, düzeni burda olacak ve yeni doğmuş bebeği başka yere taşıyamam.
İlerde kreşe, anaokuluna götürürüm ama başkasının evine güvenemem.
Bugün gelen adaylardan sessiz, sakin bir kızı beğendim. Bir tanesi inanılmaz çok konuşuyordu. Dedim biz buna tahammül edemeyiz. Bir tanesi de eşimi potansiyel sapık yaptı. “Siz işe gittiğinizde eşiniz evde duracak mı. Uygun olmaz” dedi. “Kimin evinden kimi kovuyorsun” dedim.
İnsanlar gerçekten çok ilginç.
Allah kolaylık versin. Gerçekten çok zor.

Branşınız ne diye sormuştum ama mesajı düzenliyorum. Sonradan dikkatimi çekti bilgisayar diye belirtmişsiniz. Özel ders verebilirsiniz diyecektim ama bilgisayar öğretmeni ne denli talep görüyor bilemedim.
Günümüzde robotik, kodlama tarzında talep var. Halk eğitim de olabiliyor. Torpil varsa. Office programları falan anlatıyorsun. Ama ben bilgisayar öğretmenliği yapmak istemiyorum. Pedagojik açıdan öğretmen olduğumu belirtmek istedim.

benım yasadıgım yerde var boyle bırsey ama o okul oncesı ogretmenı
evının buyuk bır odasını kres gıbı yapmıs etkınlık oyun alanı var resmen
once apartmandakı calısan annenın cocuguna bakıyordu sonra o cocuklar cogaldı
sımdı bahcelı dublex mustakıl bır ev aldı bır katı komple kres , hatta kresde yasıyor gıbı olmus evı krese cevırmekten zıyade :) devlete de bıldırmıs buyumus ısınde ...

oyle bır durum olacaksa olur
yoksa zor...
Yok böyle bi şey istemiyorum.

Ben tercih etmem ama fiyat makul olursa mutlaka kabul eden cikacaktir. Cunku cok zorda kalan insanlar oluyor.

Mesela esiniz hasta olsa ise gitmese cocugum hasta bir adamla ayni evde gün gecirecek. Yıllık izne çıksa yine sorun. Ama kendisi asgari alan ve normal bakiciya parasi yetmeyen kisiler dusunebilir.

Ben 2 cocukla yemek yapip temiz bir ortamda saglikla bakabileceginizi dusunmezdim.

Günümüzde robotik, kodlama tarzında talep var. Halk eğitim de olabiliyor. Torpil varsa. Office programları falan anlatıyorsun. Ama ben bilgisayar öğretmenliği yapmak istemiyorum. Pedagojik açıdan öğretmen olduğumu belirtmek istedim.
Kaç yaşındasınız? Bunu şunun için sordum ben de istemediğim bir şey okumuştum. 24 yaşında tekrar üniversiteye gitmiştim. İstediğiniz bir şeyi okuma ihtimalini var mı? Eğer okuyamıyorsanız da acaba yine de iş mi arasanız? Belki maaşınız tamamen bakıcıya gidecektir ama önümüzdeki yıllarda evladınız okula gidince rahat edersiniz? Tanıdık olmadıkça sizin evinizde kimsenin çocuğunu baktıracağını sanmıyorum.

Ben tercih etmem ama fiyat makul olursa mutlaka kabul eden cikacaktir. Cunku cok zorda kalan insanlar oluyor.

Mesela esiniz hasta olsa ise gitmese cocugum hasta bir adamla ayni evde gün gecirecek. Yıllık izne çıksa yine sorun. Ama kendisi asgari alan ve normal bakiciya parasi yetmeyen kisiler dusunebilir.

Ben 2 cocukla yemek yapip temiz bir ortamda saglikla bakabileceginizi dusunmezdim.
Her gün robot süpürge çalışıyor. Ev temiz de. Bakmayacağım vazgeçtim.

Kaç yaşındasınız? Bunu şunun için sordum ben de istemediğim bir şey okumuştum. 24 yaşında tekrar üniversiteye gitmiştim. İstediğiniz bir şeyi okuma ihtimalini var mı? Eğer okuyamıyorsanız da acaba yine de iş mi arasanız? Belki maaşınız tamamen bakıcıya gidecektir ama önümüzdeki yıllarda evladınız okula gidince rahat edersiniz? Tanıdık olmadıkça sizin evinizde kimsenin çocuğunu baktıracağını sanmıyorum.
Yaş 29. Mezun olalı 7 yıl oldu. Bi kaç sertifikam var. Bankacılık, katiplik vs hepsini denedim torpil olmayınca almadılar. Yeni üniversite okumayı düşündüm ama 2010 girişliyim. Baştan üniversite sınavına hazırlanmak istemedim. Bıktım sınava hazırlanmaktan. Sayısal bölümüm çünkü. Çocuk seneye kreşe gidince özelde şansımı bir kez daha denemeyi düşünüyorum. Çocuğuma kreş 4 yaşına kadar yasak. Bademcik problemi var sık sık hasta olmaması lazım.

Eviniz kreş gibi olacak o zaman

Sizin çocuğunuzu da alıp başkasının evinde bakma şansınız var mı ?

O Daha kabul edilebilir olurdu belki

Yaş 29. Mezun olalı 7 yıl oldu. Bi kaç sertifikam var. Bankacılık, katiplik vs hepsini denedim torpil olmayınca almadılar. Yeni üniversite okumayı düşündüm ama 2010 girişliyim. Baştan üniversite sınavına hazırlanmak istemedim. Bıktım sınava hazırlanmaktan. Sayısal bölümüm çünkü. Çocuk seneye kreşe gidince özelde şansımı bir kez daha denemeyi düşünüyorum. Çocuğuma kreş 4 yaşına kadar yasak. Bademcik problemi var sık sık hasta olmaması lazım.
Ablam çocuğunu komşusuna veriyor. Komşunun, yeğenimden biraz büyük kızı var. Yeğenim açısından çok olumlu oldu bu durum. Tabi evin kızı bayağı akıllı bir çocuktu, belki de o yüzden. Açıkçası konuşan çocuk, olumsuz birşey olsa zaten söyler ailesine. Çocuğum olsa ben düşünürdüm böyle birini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X