NABIZ

neseliii34

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
515
629
303
Kızlar merhaba,
Hamileliğinizde nabzınız nasıl seyrediyor? Ben 24 haftalık hamileyim. Hamileliğin başından beri nabzım yüksek, 90 civarında. (Hamilelik dışında da genelde yüksek sayılırdı)
Bugün nabzım düştü ve nefes darlığı oluştu. Hamilelikte 68 nabız normal mi? Endişelenmeye başladım.

68 nabız hamilelik haricinde normal canım gebelikte nefes darlığı çarpıntı bendede oluyordu ama nabız düşmesine denk gelmedim hamilelikte 68 normal mi bilmiyorum benimde genelde 78 90 arasinda değişiyordu hatırladigim kadariyla

68 nabız hamilelik haricinde normal canım gebelikte nefes darlığı çarpıntı bendede oluyordu ama nabız düşmesine denk gelmedim hamilelikte 68 normal mi bilmiyorum benimde genelde 78 90 arasinda değişiyordu hatırladigim kadariyla

Sağol canım cevapladığın için, benim de bugün böyle düştü. Bi ara 110 a çıktı şimdi yine 75 e düştü. Olmazsa yarın doktora gideyim diyorum.

Hamileligim boyunca tansiyon takibi yaptim.genelde 95 100 du tansiyonum
Carpinti oluyordu.cok rahatsiz ederse kardiyolog a gidin.kadin dogum doktoru bana normal dedi.dogum yaptim 85 e dustu.simdi yukselmiyor.

Benimde nabzim 97-102-104 degisiyor normal mi acaba tansiyonum 10-6 bazen 8-5 oluyor yorulunca dusuk cikiyor birde havalar sicak gidiyor bunun etkisi olabilir mi

Back
X