merhaba dün rüyam atlanmis sanirim ,bugüntabir edebilirsen sevinriim canim......merhaba ...birkac gün önce annemin öldügünü gördüm kefenin icnde yatiyormus ,ölmüs ama bir ara gözünü aciyor diyorki diger dünya ne zormus diyor.ben birde dün cok sacma rüya gördüm,dün gece rüyamda ufak bir bebek gördüm benim oglummus ama yüzü baska bebege aitmis,esim kayipmis iskence yapiliyormus ona haberini almisim ama kendisini bulamiyorum,sonra oglumu aliyorlar dövüp geri veriyorlar bunu düzenli yapiyorlarmis.sonra masada oturuyoruz bundan 10 yil önceki erkek arkadasimi gördüm benimle konusmak istiyor ama ben sürekli gözlerimi kaciriyorum,orda bir kadina demis ben 1500 euro vericem sen ver cocugunuda esinide kurtarsin demis ,sonra bana yardimci oluyor kacmaktami esimi bulmadami tam hatirlamyiorum.simdiden sagol canim
var canim vicdan azabim cok degil ama zamaninda birine bisey yaptim ayni sey biri bana yapsa kaldirmazdim düsüncesyile cok yasadim ,haksizlik degilde olmamasi gereken birseydi....hincim da baska birine zaman zaman var ama iki seyde dert edilcek kadar büyük bisey degil aslinda
canim burda sormusun vicdan azabimla hincim var mi diye birine,ama birdaha cevaplamamisin