canım ben rüyayı gören kardeşin sandığım için , kardeş kelimesini kullandım. erkek arkadaşın sana yeteirnce yardımcı olmuyo sanırsam. sorunlarınla seni başbaşa bırakıyo.YORUMUNUZ:arkadaşın bi konuda haklı. ama genelleme yapmak yanlışolur. her rüya aynı değildir. kardeşin bi konuda senin yaşadığın olumsuzluğa engel olmak istiyo ama olamıyo onun sıkıntısı var. ikinciside evlimisin, öyleyse hamilieik varmı. merak ettim. kendi derdine kendin deman olmaya çalışmışsın. bi sıkıntın var ve pek bi yardım gördüğün söylenemez
hayır evli değilim bekarım...
hayrolsun
annesi belki zamnaında senin günahını aldığı için mahcuptur sana karşı. neden ayrıldınzı peki. annenin bunda bir parmağı var mı. arkadaşlığınız süresince olumsuz şeyler yaşamış olabilrsin ama sonrasında düzelmişmerhaba cadıcım:)) geçen gün rüyamda,eski erkek arkadaşımın evindeydim..kız kardeşiyle konuşuyorduk,sonra içeri geçtim odaya..yemek hazırlamış annesi ama benden çekiniyordu kadın,gelmedi yanıma...bir mahcubiyet vardı,öyle davranıyordu...sonra kız kardeşi abla geç yemek hazır dedi..banyoya girdim,elimi yıkadım,beyaz bir havluyla kuruladım...sonra işte masa hazır dendi..oturdum ama kapkaranlık,göremeiyorum bişiy...yavaşça aydınlandı..herşey güzel görünüyordu ama bir tabakta anlamadım,çiğ et duruyordu..ananeside gelmişti sonra..böyle tuhaf bir rüya idi:26:
teşekkür ediyorum şimdiden![]()
hayrolsun