Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki bu aralar bir iş değişikliği geçtimi aklınızdan, yada şuanki işinizle ilgili problemler oldu muikimizde çalışıyoruz evet.iş olarakda network işi yapıyoruz...
yaramaz bi oğlunmu var.canım. peşiende koşmaktan helak mi oldunmerhabalar
benimde rüyamı yorumlarsanız sevnirim ben rüyamda 1.5 yaşındaki oğlumu (neresi bilmiyorum) bir evin çatısından düşerşen gördüm koşarak atladı bacağından yakalamaya çalıştım ama tutamadım sonra yere baktığımda ayakları üzerine düşmüştü ve sağlıklıydı bu arada çatı çok yüksekti
sen iki ekmek istiyosun , yani sen sınavdan iyi bir sonuç almak istiyosun, ama iyi geçmedi diyosun. artık ne çıkarsa bahtına. biraz şartlanmışlıkda var . kendini kazanmaya şartlandırmışsın öyleki kendini belediye çalışanı olarak düşünmüşsün. (gerçekte çalışıyosan bilemem) ama kaderinde bizi koyduğu bi yer var. o yüzden sonuç olumsuzda çıksa çok kafana takma. ekmeğini başka yerden kazanırsın.
hayır olsun inş.
rüyana o şekilde girmemii ama bilinç altında o var olduğundan farklı sembol ve duygularla yansımışteşekkürler yorumunuz için ben rüyamda fırıncıya hani ekmekleri tam vermiyorlar gramajdan çalıyorlar ya sizi kontrole gelmiş biri olsam gibisinden yani onları korkutmak için öyle diyorum rüyada sınav memurluk filan aklımda yoktu sadece normal ekmek almak amacındaymışım..
bide beyaz örtülü vitrinleri neye yorumlayabilirsiniz dicektim..
tekrar teşekkürler![]()
peki bu aralar bir iş değişikliği geçtimi aklınızdan, yada şuanki işinizle ilgili problemler oldu mu
yaramaz bi oğlunmu var.canım. peşiende koşmaktan helak mi oldun
Slm , Bende rüyamda dişimin kırıldığını gördüm??? Yorumlarsanız memnun olurum .
inşallah değildir canım .allah acil şifalar versinDatlucadu benim sorumu merak ettim ciddi bir hastalık değil değilmi?Çünkü bugün annemin haberini aldım beyinde bir kitle varmış ilaç falan vermiş doktorlar.Biraz ona canım sıkıldı...
Benim rüyam atlanmışşş:26::84:
Selamlar. Rüyamda bir kurbanlık koç gördüm. Bembeyaz bir hayvan, boynuzları kıvrık. Kurban bayramıymış keseceğiz. Masanın altına bağlıyoruz. Eşimin arkadaşı kesim yapıyor diye onu arıyorum çağırıyorum kesmesi için (birkaç gün önce kurban kestiğini anlatmıştı ondan etkilenmiş olabilirim.) . Kesildiği anı görmedim.
Yorumlarsanız sevinirim.
Selamlar
Nayino cum dün kü rüyan da da ablan vardı huzursuluk vardı demi, yani hatırladığın kadarıyla
bu ayrı o ayrı:44:
selam canım baba evinde oluyorum mavi bir muhabbbet kuşu buluyorum ben mi buluyorum başkası mı bulup getiriyor orasını hatırlamıyorum , bu mavi muhabbet kuşuna kısa zamanda bağlanıyorum onu kendme alıştırıyorum evin içinde uçuyor ben ona ne isim versem diye düşünüyorum, kuşun rengi çok güzel canlı mavi tonlarındaydı , hayır olur inşallah , yorumlayabilirsen sevinirim![]()
Dün baska bi ablami grömüstim canim bende abla cok