Merhaba Ben kendimi amcamların evinde görüyorum ama bize ait bir evmiş orası.Kuzenimle beraber yaşıyoruz galiba orada.Sözlüm eve ya kapalı kapıdan,arka kapıdan,camdan olur olmadık yerlerden eve giryor.Nedense bu durum beni korkutuyor.Gözle görülür zarar da vermiyor ama nedense bana zarar verecekmiş gibi geliyor bana.Ben de bir şekilde kaçıyorum o evden ama bu sefer kuzenim içeri de kalıyor,bir türlü gelmek istemiyor.Yan tarafta da annneannemler varmış,onlara kaçıyorum ama onlar da bana hiç yardımcı olmuyor.Bu sefer kuzenim o evde tehlikede kalıyor sırf onun için geri gidiyorum ama yine kaçıyorum gel benimle diyorum gelmiyor bir türlü.Ben yine kaçıyorum yine anneannemlere gidiyorum,birşeyler yapın diyorum.Yardım istiyorum herkes şaşkın,herkesin eli ayağına dolaşmış durumda.Sözlüm oraya geliyor,kuzenin ben de mi .. Hatırlamıyorum yani bir şekilde bana uyarı gönderiyor tekara onun yanına.Ben yine kaçmak istiyorum,yine oraya dönüyorum sırf kuzenim için.Allah tan annem uyandırdı,uyanana kadr oradan kaç planları kuracaktım.
Aynı akşam gördüğüm başka rüya:Şimdiki bulunduğum evi görüyorum,bahçesinde teyzem,annem,ben oturuyoruz.Birşey içn teyzemlerin evine giriyorum.Bir de bakıyorum ki,salonda tanımadığım bir sürü kişi var.Ellerinde de müzik aletleri,şarkı söylüyorlar.Neyse mutfağa giriyorum.Buzdolabında hiçbirşey yok.Şok geöiriyorum daha maaş günlerine ne kadar çok var ve dolapları bomboş diyorum,kendi kendime kızıyorum onlara.Sonra salona gidip,o tanımadığım insanlara siz buraya nasıl geldiniz,burada ne işiniz var diyorum.Acaba pencereden mi girdiler diye düşünüp pencereye bakıyorum ama pencere demir korumalı.Neyse onları ben bir güzel kovuyorum.Sonra annem ve teyzemin yanına gidiyorum.Salondakileri anlatıyorum ve kovduğumu,teyzemde ben onları gördüm ama birşey demedim diyor.
İlk rüyadan çok etkilendim,bakalım yorumu ne olcak.Şimdiden teşekkürler.