Merhaba;
Bız erkek arkadasımla yenı ayrıldık 1 hafta oldu ben her gece barısalım allahım pısman olsun dönsün diye dua edıyorum dun gece ruyamda ılk asık oldugum ve asla beraber olamadıgım sadece arkadas olarak kaldıgım ex aşkımı gördüm 5 sene sevdim onu ..rüyamda ona gitmişim mutfakta bısıler yapıyorum gelıyo yanagımdan öpüyo ama ıcım nasıl cız edıyo anlatamam sankı cıkıyoruz ruyamda,sonra kahvaltı edıyoruz bana dıyokı ıcerde babam yatıo 40,42 yaslarında babam dıyo babası belırıyo bırden gelıyo kahvaltı masasına pasta yapmıs her sabah kahvaltıda pasta yermıs tadına bak dıyo ex askım bana bakıyorm tadına pastanın,tadı kötü yanı cok sıvı puding gıbı sankı,erimiş sonra bı catal daha alıcam benımkı bıtırmıs pastayı ve gülüyo sonra babasının kafasında peruk varmıs o masaya düşüyo sonra kalkıyo gıdıyo ıse gıtmem lazım dıyo neyse uyandım ben lavaboya gıttım gece sonra yattım tekrar uyudum yıne ex askımı gordum :) o kadar guzelkı hayatım boyunca ımkansızım dedıgım askıma ruyamda kavusuyodum o kadar etkıleyıcı kı sankı gercek gıbıydı bu sefer de ewıne gıdıyorum yanı ananesının evıne sanırım orasıydı cunku evden cıkıyorum oraya gırıyorum,ananesının evıde gerçekte bızım 3 4 bına yanımızda(gercek bu ruyamda degıl ananesı burda oturuyo) :) ananesıne gıdıyorum bakıyorum babası da uyuo baska odada benımkı de uyuyo perdelerı acıyorum bu uyanıyo napıyosun dıo saat kac olmus hadı uyan dıyorum sonra aksam bıyere gıdıcekmısız bar gıbı bana ızın alabılırmısın dıyo sonrada burda kalırız dıyo bende tamam arkadasımda kalıcam dıye ızın alırım dıyorum sonra uyanıyorum yıne ..
Nasıl yorumlanır bu bılmıyorum ama herseye degerdı onu ruyamda da olsa görmek onu cok sevdım cunku ...