Canım benim rüyamı da yorumlar mısın? :
Rüyamda okula geç kalmışım arkadaşım mesaj atıyor mesaj şu : "O" ardından birtane daha geliyor :"Okul". Diyorum ki devamını yazamadı herhalde "okula geç gelicem geç kalktım birazdan çıkarım" diye mesaj atıyorum.Ardından salona gidip yatıp tv izliyorum. Bu arada babannem kahvaltı hazırlamış: ekmek kızartmış küçük bi dilim bi kerette ağzıma atıyorum.

Sonra bi tabakta 3 tane poğaça var,güya herbirini ünlü aşçılar yapmış.

Hangini yesem diye düşünüyorum 2sini yiyorum arkadaşımdan bir mesaj daha geliyor nerdesin çıktın mı diye 9 buçukta çıkıcam diye mesaj atıyorum bi yandanda acaba gitmesem mi zaten gitti mi 3. ders olcak hadi neyse gideyim diyorum şemsiyemi alıp çıkıyorum.Ama nerden çıkıyorum? Bizim eski oturduğumuz evden... Ne ise buna takılmıyorum durağa doğru gidiyorum karşıdan da sınıf arkadaşım geliyor ama konuşamıyoruz çünkü karşı kaldırıma geçiyor.Hoş birbirimizi görmezlikten geliyoruz.

Durağı geçip bi bakkal var oraya gidiyorum su alıcam içerde de orda senelerdir çalışan bi abi var.Diğer kişileri tanımıyorum 2 kişiler miydi 3 mü tam anımsayamadım neyse... Bu suyun daha ufağı yok mu diyorum 1 litrelikmiş su var vereyim diyo o tanımadığım şahsiyet ama yukarı bi yere koymuş sandalye alıp çıkıyor veriyor.Para verip çıkıyorum arkamdan geliyo elinde bi çay bardağı var aaaa aynısından bizde var bu bardağın diyorum

elimdeki şişeyi alıp bardağa koyuyor bana veriyor teşekkür ederim diyorum. İçimden de öff niye şimdi bardak verdi ki,belki pistir dikip içerdim ben diyorum.

Bu rüya burda bitiyor.
Hemen ardından : Şuan oturduğumuz evdeyiz,çıkıp okula gidicem hazırlanmışım aynada bakınıyorum kendime

derken telefonum çalıyor tanımadığım bi numara ve numara biraz garip ama ev telefonu olduğunu biliyorum alan koduyla birlikte 11 rakam olması gerekirken bu numara 10 rakam. Açıyorum ses yok bişeyler diyorum saçma bi ifadeyle karşılık veriyor. Hani olur ya down sendromlu insanlar dedikleri tam anlaşılmaz öyle konuşuyor. Sonra kapıyor ardından gene arıyo hadi bakalım.

Bu böyle baya devam etti bende hala evden çıkamadım en son arıyor bişey diyo ama anlaşılmıyo işte dediği bende bağrıyorum kızıyorum polisi arıcam yeter diyorum ama sesim tam çıkmıyor dilim tutuldu sanki aynada dilimi çıkarıp bakıyorum

hareket ettiremiyorum.
Sonrada uyandım.Uyanınca farkettim çok susamışım ağzım kurumuş.
Evet... Bu rüyalarım neye dalalettir?