iyi günler ben bu sıralar işimden ayrılmayı düşünüyorum yeni işler arıyorum ama bulamadımda ikilemde kalmış durumdayım ve kafam buna acayip takıldı. burda çalışmak istemiyorum yeni bir iş bulana kadarda duruyorum mecburen... dün gece rüyamda şöyle birşey gördüm..
benim devamlı gittiğim bi kuaför var, son zamanlrda gitmiyorum (saçlarımı mahvetmişti) rüyamda ona gidiyorum o emanetçi gibi biriymiş, çarşıda falan olduğumuz zamanlarda eşyalarımızı arabanın anahtarını ona emanet ediyomuşuz. bende arabanın anahtarını bırakmışım almaya gidiyorum, sonra gelmişken diğer emanetlerimide alayım kalmasın bunda diye düşünüp benim kasayı açarmısın eşyalarımı alacam diyorum.. açıyoruz bi kutu içinde iki tane külçe altın, bize lazım artık alıyorum bunları diyorum ama bir bakıyorum o külçe altınlar birer buz kalıbıymış meğer, şaşırıyorum nerde diyorum altınlar? oda diyor o kadar değerli şeyleri bu minik kasada tutamazdım onların ölçüsünde buz kalıbı yaptırıp altınlarda merkez bankasına yolladım, ordan almak gerekiyor diyor, peki ne kdar sürede alabilirim diyorum 3 ayı bulur diyor. o altınları alman içinde önce kursa gitmen gerekiyor diyor... şaşırıyorum ya diyorum hadi bize acil lazım olsaydı iyikide istemişim bak diyorum..
bu arada mesleğimle ilgili diğer ay başlayacak olan bir kurs var, ancak baya masraflı bir kurs ve 1 ay sürüyor, işi bırakıp gitmem gerekiyor ve 3.000tl gibi masraf yapmam gerekiyor. sertifikamı alıp elimde patlamasından bi işe yaramamasından korktuğum içinde o kursa gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. rüyamda gördüğüm kursa gitmen gerek sözü, altınlar, ama altınların buz olması ve sevmediğim o kuaför ne anlama geliyor. bugün baya etkisinde kaldım, hayırdır inşallah.. yorumlarsanız sevinirim...