Nacizane tarot yorumluyorum:)

sıra çokmuş bana,saat geç olmuş,yarın bakarım sonuca,iyi geceler

İsteyen arkadaşlar 1den 78 e 5 kart söylerlerse yorumlamaya çalışacağım. 3 aydır falan bakmaya çalışıyorum.:)

3, 20, 24, 42, 73 tesekkur ederim simdiden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 , 20, 30, 40 , 50 bekliyorummmmmmmmmmm

Başak, oğlak, boğa erkeğinden umduğunu bulamayınca kendini salt başarıya odaklıyorsun. Böylece kariyerinde hızlı bir yükseliş dönemin başlıyor. Aslan, Koç, yay erkeği sana gelecek ama sen eski kalp kırıklıkların nedeniyle pek de istemeyeceksin. diyor tarotun canım

23, 18, 45, 34, 8 şimdiden meraklandım wallaa :)
Çook tşkkrler cnm

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

11,17,20,67,78 beni de yorumlarsanız sevinirim:)
Teşekkürler şimdiden,kolay gelsin:)

8-10-15-22-78 .............

Kısa zamanda, emek harcamadan güzel bir para geçecek eline. Kalp yorgunluğu olan Aslan, yay, koç erkeği girecek hayatına. Geçmiş ilişkilerinden çok dert yanan birisi bu. Sen ilk başta bu ilişkiyi istemeyeceksin ben çekemem böyle birini diyeceksin. Ve bitireceksin çabucak. Bu kadardı canım seninki de.

8 - 15 - 22 - 45 - 53 mersi seker

Son düzenleme:
8 21 30 42 55

ne çıkacak bakalım.. :)

Teşekkür ederim

5-9-26-29-78 rica etsem benim içinde bakabilirmisiniz?

3,74,77,6,9 şimdiden sağol:)

Güçlü bir karakterin var. Ve sezgilerine güven. 6 hissin kuvvetli. Maddiyata doyduğun bir döneme giriyorsun. Çok istediğin bir şey var onun için gerçekten çok çalışman gerekiyor. Akreğ, yengeç, balık erkeği gözüküyor burada. Onunla ilgili endişelerin var. Ve sanırım haklısın bu düşündüklerinde. Bu kadar canım

miyora ağzına sağlık bu gidişle kk kadınları seni sabaha kadar uyutmucaklar:)

25-17-58-8-14........

3 27 28 45 63
teşekkürler şimdiden

Fazla hayalperestsin. Şu hayallerden kurtulup adım attığın an güzel başarılar yakalayacaksın. İstediğin şeylerin olduğunu göreceksin. Bir tek maddi anlamda pek bir katkısı olmayacak bu hayallerden çıkmanın. Parasız bir dönem gözüküyor burada. Hileli bir iş gözüküyor burda umarım öyle bir şeye kalkışmazsın. Rica ederim canım

Fazla paracısın. :) Aynı zamanda savurgansın da çabucak bitiriyorsun paranı. Yakın zamanda malesef bir ayrılık gözüküyor erkek arkadaşla. Veyahut beklenen kişiyle hiç başlanmıyor. Bu kişi akrep, yengeç, balık olabilir mi:) Ama üzülme hemen hayatına yeni birisi geliyor başak, oğlak veya boğa burcunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…