- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
16-22-53-58-72
teşekkür ederim şimdiden
8 21 30 42 55
ne çıkacak bakalım.. :)
8 - 15 - 22 - 45 - 53 mersi seker
Birisiyle yarışıyorsun resmen, ikinizde üstün gelmeye çalışıyorsunuz. Haksızlık yaparak üstün geleceğin yazıyor burada. Bu kartlarda bazen abartıyor kusura bakma canımYeni bir ortama giriyorsun ve orada akrep, yengeç, balık bir arkadaş bulacaksın.
bendeee lütfenn:) 20,9,2,7,5 şimdiden teşekkürler ağzınıza sağlık:)
Aşk hayatın kötülerken maddiyatın tavan yapıyor. Güzel kazançlar elde ediyorsun kısa zamanda. Başak, boğa, balık erkeği var burada. Ya sen bu kişi içinmücadele edeceksin ya da o senin için. Ama sonuçta güzel bir aşk/ evlilik gözüküyor.
Ben de merak ettim bana da bakabilir misiniz?
3- 8-12-24-72
Yeni girdiğin bir ortamda birisiyle tatsız şeyler yaşamıssın/yaşayacaksın. Kova, ikizle veya terazi erkeği gözüküyor burada. Zengin birisi. Ve sen de birilerinin desteğini alarak merdivenden tırmanıyorsun resmen başarı/para açısından. Bu kişi o söylediğim erkek olabilir.
İsteyen arkadaşlar 1den 78 e 5 kart söylerlerse yorumlamaya çalışacağım. 3 aydır falan bakmaya çalışıyorum.:)
Edit: Baktığım arkadaşlar biraz da olsa tutup tutmadığını söylerse çok iyi olur.:)
Aslan, yay, koç erkeğiyle güzel bir ilişkiye başlıyorsun. Eski bir dostun ile karşılaşıyorsun ve eskiyi yad ediyorsunuz. :) Hayatındaki kişileri değerlendirmeye alacağın zamanlar yaklaşıyor. Fazla değer verdiğin ama bunu hak etmeyen birisi var ve son zamanlarda sana batmaya başlamış o kişi. Yani bu başlayacağın aşkta mı bilmiyorum ama çok güzel bir aşk seni bekliyor tabi varsa zaten ilişkin güzel devam edecek diyerek topliyim benDemin evli arkadaşa sevgili gelecek dedim de
Fazla paracısın. :) Aynı zamanda savurgansın da çabucak bitiriyorsun paranı. Yakın zamanda malesef bir ayrılık gözüküyor erkek arkadaşla. Veyahut beklenen kişiyle hiç başlanmıyor. Bu kişi akrep, yengeç, balık olabilir mi:) Ama üzülme hemen hayatına yeni birisi geliyor başak, oğlak veya boğa burcunda.
canım bence sen bu işi başlamadan bırak yanından bile geçmiyor söylediklerin
11,17,20,67,78 beni de yorumlarsanız sevinirim:)
Teşekkürler şimdiden,kolay gelsin:)
eski bir kız arkadaşımla görüşmeyi düşünüyoruz doğru. evet gözüme artık batan biri var. yok bekarım ben
teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?