Nacizane tarot yorumluyorum:)

teşekkür ederim canım. Diğerleri dogru degıl ama arada bi amaçsız hssedıp depresife bağladıgım dgru :)) çk sağol

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

16-22-53-58-72

teşekkür ederim şimdiden

Aşk hayatın kötülerken maddiyatın tavan yapıyor. Güzel kazançlar elde ediyorsun kısa zamanda. Başak, boğa, balık erkeği var burada. Ya sen bu kişi içinmücadele edeceksin ya da o senin için. Ama sonuçta güzel bir aşk/ evlilik gözüküyor.

8 21 30 42 55

ne çıkacak bakalım.. :)

Birisiyle yarışıyorsun resmen, ikinizde üstün gelmeye çalışıyorsunuz. Haksızlık yaparak üstün geleceğin yazıyor burada. Bu kartlarda bazen abartıyor kusura bakma canım Yeni bir ortama giriyorsun ve orada akrep, yengeç, balık bir arkadaş bulacaksın.

8 - 15 - 22 - 45 - 53 mersi seker

Yeni girdiğin bir ortamda birisiyle tatsız şeyler yaşamıssın/yaşayacaksın. Kova, ikizle veya terazi erkeği gözüküyor burada. Zengin birisi. Ve sen de birilerinin desteğini alarak merdivenden tırmanıyorsun resmen başarı/para açısından. Bu kişi o söylediğim erkek olabilir.

haksızlık mı aman aman :))
teşekkür ettim :)

bendeee lütfenn:) 20,9,2,7,5 şimdiden teşekkürler ağzınıza sağlık:)

Yeni bir başlangıç yapıyorsun canım. Eğer ki bir ilişkinin içindeysen baskın olan tarafın sen olmasını istiyorsun keza eşin de öyle. Ancak karşı taraf daha baskın oluyor. İlişkin yoksa eğer bunu iş/aile/arkadaşlık ilişkilerine endeksleyebilirsin. Melankolik birisin her şeyi kafana takıp üzülüyorsun. Ama biraz daha az umursasan hayat senin için kolaylaşacak.

5-10-42-61-70 bana da bakarsanız çok sevinirimmmmm

Saol cnm.
Aşk olarak kimse yok hayatımda. Bakalım inş çıkar :)
Maddi anlamda tavan yapmadı aksine iş arıyorum. Ama belki bulursam yaparsam.
Ayy biri benim için mücadele etsin
Çok saol

Ben de merak ettim bana da bakabilir misiniz?

3- 8-12-24-72

Geçmişte bıraktığınız birisine özlem duyuyorsunuz, eski bir arkadaşınız olabilir. Maddi olarak yakın zamanda toparlayacaksınız. Güzel bir para geçecek elinize.
Fakat çevrenizde fazla kendini beğenmiş biri var ve ona gıcık oluyorsunuz. Hayatınızda aslan,yay ya da koç erkeği mi var? Yatırım vs düşünüyorsanız bu ara yapmayın çünkü zarara uğrayabilirsiniz. bu kadaar

canim cok mersiiii yeni ortama girdim evet yeni insanlarla tanistim orda evet ama erkeklerden hic o burclardan kimse yok cevremde

bana da bakar mısın :)

3 -8--27- 51 -75

Son düzenleme:

Merhaba 5,18,22,35,48 yorumlarsan sevinirim.

eski bir kız arkadaşımla görüşmeyi düşünüyoruz doğru. evet gözüme artık batan biri var. yok bekarım ben
teşekkür ederim.

1. 4. 9. 18. 21. Şimdiden teşekkürler

canım bence sen bu işi başlamadan bırak yanından bile geçmiyor söylediklerin

11,17,20,67,78 beni de yorumlarsanız sevinirim:)
Teşekkürler şimdiden,kolay gelsin:)

Güvenini kırmış birileri. Hayatta hep kırılmaktan korkuyorsun. Kova, terazi, ikizler kadını gözüküyor burada. Birisiyle bir yolculuğa çıkıyorsun belki de bu kadındır çıkacağın kişi. Ve bu kişiyle aranızda küçük bir tartışma olabilir... Bu kadar canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…