Nacizane tarot yorumluyorum:)

9-8-21-26-15

Şimdiden çok teşekkür ediyorum ve sonucu sabırsızlıkla bekliyorum :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

7,28,33,42,73...
Teşekkür ederim şimdiden :)

Eski sevgilin geri dönecek, sana kötü şeyler yaşatmış. Senden helallik isteyecek. Mahkeme, hesaplaşma gibi bir durumun var. Çom istediğin bir şeye ulaştıktan sonra bir durgunluk hakim oluyor hayatına. Ama hayatında mükemmel bir ilişki gözüküyor. Ruh eşini buluyorsun diyeyim. :) Bu kişi akrep, yengeç veya balık olabülü

Ağzına sağlık ama evliyim ben:)
Yine de teşekkür ediyorum vakit ayırdın çok sağol

3-35-52-61-74 ay heycanlandim bekliyorum merakla teşekkür ederim simdiden

Dost bildiğin bir düşmanın var. Yavaştan yavaştan belli etmeye başlamış kendini. İyimser bir insansın ve genel olarak mutlusun bunu çekemeyenler var. Güzel bir buluşman olacak. Güzel başlayan ama kötü sonuçlanan. Bu kavgayla mutsuz bir döneme giriyorsun. :/ Ve bu dost görünümlü düşmanınla yolların ayrılıyor. :)

3-7-15-27-31
teşekkürler şimdiden...

Aslan, yay, koç erkeğiyle güzel bir ilişkiye başlıyorsun. Eski bir dostun ile karşılaşıyorsun ve eskiyi yad ediyorsunuz. :) Hayatındaki kişileri değerlendirmeye alacağın zamanlar yaklaşıyor. Fazla değer verdiğin ama bunu hak etmeyen birisi var ve son zamanlarda sana batmaya başlamış o kişi. Yani bu başlayacağın aşkta mı bilmiyorum ama çok güzel bir aşk seni bekliyor tabi varsa zaten ilişkin güzel devam edecek diyerek topliyim ben Demin evli arkadaşa sevgili gelecek dedim de

Gerçekten cok doğru. Bikaç gündür suphelerim olan ve cok yakin arkadaşım var. Şaşırdım byrda cikmasina. :)

15-9-3-38-14 tskr ederm cnm

Yaptığın iyiliklerin geri dönüşlerini alacaksın en kısa zamanda. Akrep, yengeç, balık erkeği için birisiyle rekabete gireceksin. :) Ama sanki o kişi kazanıyor o erkeği. Bu kadar kısaydı malesef kartların

Gerçekten cok doğru. Bikaç gündür suphelerim olan ve cok yakin arkadaşım var. Şaşırdım byrda cikmasina. :)

Doğru çıkmasına sevindim ama arkadaşının pislik yapmasına üzüldüm. Ben de yakın bir zamanda 15 senelik bir arkadaşlığımı bitirdim zor oldu ama kafam rahatladı

Selam konu başlğnı görünce heycanlandm banada tarot çekebilirmisiniz
6,15,24,32,38

Son düzenleyen: Moderatör:
Zeki ama dengesiz aynı zamanda eğlenceli ama kuşkucu. Ufff bir ikizlerle tanışmayı çok istiyorum ya Mutluluğunuz devam etsin canım

Teşekkürler canım gönlüne göre olsun inşallah da ben pek önermem

3, 20, 24, 42, 73 tesekkur ederim simdiden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kısa zamanda 3lü yapacağın bir buluşman var. Ve sezgilerin çok güçlü. Evi idame ettiren kişi çok yorulmuş. O güçlü, idare eden kişi gitmiş yerine yorulmuş, hayat onu bıktırmış olan bir kişi gelmiş. Ancak kısa zamanda toparlanıyor o kişi. Ve evinde güzel şeyler olmaya başlıyor. Evlilik görünüyor ama kimin için bilemedim.

78,6,1,8,23enerjine sağlık canım =)

Koç, yay, aslan erkeğiyle bir ilişkin varmış ancak sonlanmış ya da sonlanıyor. Aşktan umudunu yitirince işine odaklanıyorsun ve güzel bir ara geçiyor eline. Genel anlamda güçlü bir insansın. Ayakta kalmaya çalışmak yormuş seni. Ama sen vazgeçme böyle devam et. Madiyatın iyice düzeliyor ve sen etrafındaki insanların üstünde oluyorsun. Dİyor kartların inşallah diyorum ben de canım

Doğru çıkmasına sevindim ama arkadaşının pislik yapmasına üzüldüm. Ben de yakın bir zamanda 15 senelik bir arkadaşlığımı bitirdim zor oldu ama kafam rahatladı

Darisi basima o zaman ne diyim :) zaten annem ve sevgilim olmasa ben yine anlamam kazıklar yiyerek devam ederim arkadasligima. Sinir oluyorum bazi seyleri erken gorememe huyuma ama napim duygusal bi yapim var galiba bilemedim

23, 18, 45, 34, 8 şimdiden meraklandım wallaa :)
Çook tşkkrler cnm

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Uzun zamandır çoğu yönden şanslıymışsın ama malesef bu dönem sona eriyor. Akrep, yengeç, balık erkeğiyle ilişkin var olarak gözüküyor burada. Maddi anlamda iyi durumdasın ama bazen paranın her şeye yetmediğini düşünüyorsun. Bazen amaçsız hissedip kendini üzüyorsun. Ve kötü düşünmen kötüyü çağırıyor. İyi düşün lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…