7,28,33,42,73...
Teşekkür ederim şimdiden :)
Eski sevgilin geri dönecek, sana kötü şeyler yaşatmış. Senden helallik isteyecek. Mahkeme, hesaplaşma gibi bir durumun var. Çom istediğin bir şeye ulaştıktan sonra bir durgunluk hakim oluyor hayatına. Ama hayatında mükemmel bir ilişki gözüküyor. Ruh eşini buluyorsun diyeyim. :) Bu kişi akrep, yengeç veya balık olabülü
3-35-52-61-74 ay heycanlandim bekliyorum merakla teşekkür ederim simdiden
Ağzına sağlık ama evliyim ben:)
Yine de teşekkür ediyorum vakit ayırdın çok sağol
Hahahah ah tarot kartlarım yaktınız beniRica ederim ne demek Peki dediğim burçlardan biri mi eşin:)
3-7-15-27-31
teşekkürler şimdiden...
Dost bildiğin bir düşmanın var. Yavaştan yavaştan belli etmeye başlamış kendini. İyimser bir insansın ve genel olarak mutlusun bunu çekemeyenler var. Güzel bir buluşman olacak. Güzel başlayan ama kötü sonuçlanan. Bu kavgayla mutsuz bir döneme giriyorsun. :/ Ve bu dost görünümlü düşmanınla yolların ayrılıyor. :)
15-9-3-38-14 tskr ederm cnm
Gerçekten cok doğru. Bikaç gündür suphelerim olan ve cok yakin arkadaşım var. Şaşırdım byrda cikmasina. :)
Zeki ama dengesiz aynı zamanda eğlenceli ama kuşkucu. Ufff bir ikizlerle tanışmayı çok istiyorum yaMutluluğunuz devam etsin canım
3, 20, 24, 42, 73 tesekkur ederim simdiden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
78,6,1,8,23enerjine sağlık canım =)
Doğru çıkmasına sevindim ama arkadaşının pislik yapmasına üzüldüm.Ben de yakın bir zamanda 15 senelik bir arkadaşlığımı bitirdim zor oldu ama kafam rahatladı
23, 18, 45, 34, 8 şimdiden meraklandım wallaa :)
Çook tşkkrler cnm
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?