• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nafaka arttırım

uzgunanneee

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
140
5
18
Hemen üst üste açıyorum konu kusura bakmayın bir şey daha soracağım kasım ayında nafaka arttırım davası açtım kızım için 1000 tl nafaka alıyorum icra yolu ile olduğu için 934 tl geliyor elime şimdi avukatım 6 bin tl talep etmiş birde üfe ye göre her sene yükseltilmesini talep etmişti bu ayın sonunda dava var son dava karar çıkacak sizce 6 bin karar verirler mi yoksa daha az mı verirler ? Kızım 4 yaşına girecek ağustos da ve benim malım mülküm yok tek geçindiriyorum evi asgari ücretle ama eski eşimin 6 arabası ve iki iş de çalışıyor

Benim babam olacak meymenetsiz de çok zengin ama üzerinde hiçbir mal varlığı yok bu yüzden ben de zamanında çok cüzi aldım. Üzerinde bir şey yoksa yaptığı iş sigortasızsaZsa çok da ümitlenmeyin

Hemen üst üste açıyorum konu kusura bakmayın bir şey daha soracağım kasım ayında nafaka arttırım davası açtım kızım için 1000 tl nafaka alıyorum icra yolu ile olduğu için 934 tl geliyor elime şimdi avukatım 6 bin tl talep etmiş birde üfe ye göre her sene yükseltilmesini talep etmişti bu ayın sonunda dava var son dava karar çıkacak sizce 6 bin karar verirler mi yoksa daha az mı verirler ? Kızım 4 yaşına girecek ağustos da ve benim malım mülküm yok tek geçindiriyorum evi asgari ücretle ama eski eşimin 6 arabası ve iki iş de çalışıyor
1000 veren adama yazıklar olsun.
6 bin bile çok çok az çok üzüldüm ya pis herif avukat neden 6 istiyor 6 az en az 10-15 istemesi lazım ne biçim avukat bu sanki karşı tarafa oynuyor

Allah belasını versin. 6 evi olan adam kızından 3 kuruşu mu esirgiyor

Size kocaman sarılıyorum. Çok güzel bir annesiniz tebrik ediyorum. Öyle bir adamı biraktığınız için kendinizle gurur duyun. İnşallah çok güzel günleriniz olsun yavrunuzla.🤍

Back
X