Nafaka boşanmış kadın hakki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece 5 bin lira veriyor diye baslayan konu 2 kres parasi, evi birakma ,evin kredisini odeme ,5 bin nafaka seklinde 30 bine dogru yol aldi .ablam sen daha ne istiyorsun polis memurundan
3 çocuklu 20 yıllık evli ev hanımı ablanın konusuna döndü, o da alıyodu da alıyodu. En son kayboldu gitti, boşandığını sanmıyorum onun, napıp edip adamı ikna etmiştir bi şekilde evli kalmıştır.

Evet 5yili ödendi 5yili kaldi
Ev bu haliyle satılsa, borcu ödendikten sonra yarısı kalacak size farkındasınız değil mi?
Eşiniz küçüğün de kreş parasını ödemeye tamam demiş. Evin kredisini ödüyor,cocukların okul masraflarını karşılıyor, siz sanki sadece 5 bin verecek gibi bir havadasiniz, anlaşılmaz bir şekilde.
Yapacağınız şey çalışmak şu durumda. Eşinizle kötü olmanız sadece sizin zarariniza olacak.
Etrafınızda hiç boşanan birileri yok mu? Bunlari yapan, yapacak olan baba sayısı çok az. Dediklerinin arkasında dursun da siz öpüp başınıza koyun.

Sen istiyorsun ki evi versin , 15-20 bin maaş gibi nafaka versin evden gitsin hayatımı yaşayayım. Yani bu mümkün değil. Gerçekçi olmak lazım.
Ya bi de çekişmeliden korkuyor, adam içip s.çıp dövüyor, bi darp raporu almamış. Uğraşamazmış adamın çirkefiyle. Bekliyor ki eliyle versin hemi de bu adam.

Bizim üst kat geçen sene boşandı tek çocukları var onların adam evin oturma hakkını verdi zaten tek çocuğum var kalın oğlumla burada yaşayın dedi valizi alıp çıktı ama kadına şart koştu hayatına biri girdiği an çıkarsın evden diye. Bana ters özgürlük gibisi yok. İş ciddiye bindiğinde erkekler böyle yapıyor.

Ya bi de çekişmeliden korkuyor, adam içip s.çıp dövüyor, bi darp raporu almamış. Uğraşamazmış adamın çirkefiyle. Bekliyor ki eliyle versin hemi de bu adam.
Döven adam da yardıracaktı yani evliyken pislik yapan boşanınca neler yapmaz akıl mantık

Ben de diyordum nerede kaldınız piraye hanim kaos var kokusunu almıştır diyordum

Çocuğumu bırakıp ise döndüğümde 8 aylikti. Simdide boşanmak üzereyim ve 1 lira nafaka istemedim. Kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsaniz eğer anneniz yada bir yakınınız tarafından hiç uğraşmayın. Hersey cok guzel gitse bile ileride eşinizin hayatına biri girer sorun olur, birinin doldurusuna gelir. Kimseye güvenmeyin. Fatura konusunu bilmiyorum ama varsa boyle bir haktan mutlaka faydalanın ama eşiniz çocukların sorumluluğunu isterse zaten alir, simdi almıyorsa siz zorla da alsanız ilerde üzülürsünüz. Yeni hayatınıza hic şüphe duymadan başlayın derim. Ayrıca ödenmeyen binlerce nafaka var, bu strese değmez. Herseyin en güzeli sizinle olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…