- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
-
3 çocuklu 20 yıllık evli ev hanımı ablanın konusuna döndü, o da alıyodu da alıyodu. En son kayboldu gitti, boşandığını sanmıyorum onun, napıp edip adamı ikna etmiştir bi şekilde evli kalmıştır.Sadece 5 bin lira veriyor diye baslayan konu 2 kres parasi, evi birakma ,evin kredisini odeme ,5 bin nafaka seklinde 30 bine dogru yol aldi .ablam sen daha ne istiyorsun polis memurundan
Ev bu haliyle satılsa, borcu ödendikten sonra yarısı kalacak size farkındasınız değil mi?Evet 5yili ödendi 5yili kaldi
Eşi yurtdışında olan 3 kızı olan kadın mı?3 çocuklu 20 yıllık evli ev hanımı ablanın konusuna döndü, o da alıyodu da alıyodu. En son kayboldu gitti, boşandığını sanmıyorum onun, napıp edip adamı ikna etmiştir bi şekilde evli kalmıştır.
Ya bi de çekişmeliden korkuyor, adam içip s.çıp dövüyor, bi darp raporu almamış. Uğraşamazmış adamın çirkefiyle. Bekliyor ki eliyle versin hemi de bu adam.Sen istiyorsun ki evi versin , 15-20 bin maaş gibi nafaka versin evden gitsin hayatımı yaşayayım. Yani bu mümkün değil. Gerçekçi olmak lazım.
Kelebekli bi nicki vardı ya, adamın şirket arabasına kadar alıyodu.Eşi yurtdışında olan 3 kızı olan kadın mı?
Hıı benim düşündüğüm kişi değil. Bunu bilemedim.Kelebekli bi nicki vardı ya, adamın şirket arabasına kadar alıyodu.
Döven adam da yardıracaktıYa bi de çekişmeliden korkuyor, adam içip s.çıp dövüyor, bi darp raporu almamış. Uğraşamazmış adamın çirkefiyle. Bekliyor ki eliyle versin hemi de bu adam.
Boşanmaz diye mi düşünüyor yani beni emin derkenSizden çok emin çünkü. Zaten şu an boşanma olacağına da inanmıyor. Bedava sıkıyor. O gün gelince anlarsınız dediklerimizi teker teker yaşarken.
Ne alaka ya o zman boşanma niye oluyor metres miyim beenO iş öyle değil işte hayatına biri girmesini vs unut bir arkadaşınla cafeye bile gitsen eli ensende olacak. Yaşayarak anlarsın
Hem o hem de başka adam olmaz hayatınızda diye düşünüyor. Zaten olursa tepesine binerim diyordur e alışmış.Boşanmaz diye mi düşünüyor yani beni emin derken
Maddi konularda hep comertti ama evliligimiz boyuncaDöven adam da yardıracaktıyani evliyken pislik yapan boşanınca neler yapmaz akıl mantık
Kardeş sen bazı şeyleri yaşayarak öğrencen bu da senin sınavın..Maddi konularda hep comertti ama evliligimiz boyunca
Vala yok öyle dünya ama yapmaz zaten o burnu düşse yerden almaz o euosuyla yapmazHem o hem de başka adam olmaz hayatınızda diye düşünüyor. Zaten olursa tepesine binerim diyordur e alışmış.
Buradan ayrılmayın olur mu? Yaşayarak göreceksiniz. Bizi de haberdar edersiniz.Vala yok öyle dünya ama yapmaz zaten o burnu düşse yerden almaz o euosuyla yapmaz
Ben de diyordum nerede kaldınız piraye hanim kaos var kokusunu almıştır diyordumEvin yarı borcu bitmemiş daha,adam 5 yıl daha kredi ödeyecek, kreşi ödeyecek ,15-20 nafaka ödeyecek, faturaları ödeyecekkonu sahibi evi satıp kendine düşene araba alıp, kpss ye çalışma hayalleri kuruyor hala...
Hayatım bence sen bosanmayacaksin, kocan da bunu bildiği için şu anda herşeye he he diyor belli ki ama sen bı davayı aç bakalım, asıl ondan sonra göreceksin kaosuBen de diyordum nerede kaldınız piraye hanim kaos var kokusunu almıştır diyordum
Çocuğumu bırakıp ise döndüğümde 8 aylikti. Simdide boşanmak üzereyim ve 1 lira nafaka istemedim. Kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsaniz eğer anneniz yada bir yakınınız tarafından hiç uğraşmayın. Hersey cok guzel gitse bile ileride eşinizin hayatına biri girer sorun olur, birinin doldurusuna gelir. Kimseye güvenmeyin. Fatura konusunu bilmiyorum ama varsa boyle bir haktan mutlaka faydalanın ama eşiniz çocukların sorumluluğunu isterse zaten alir, simdi almıyorsa siz zorla da alsanız ilerde üzülürsünüz. Yeni hayatınıza hic şüphe duymadan başlayın derim. Ayrıca ödenmeyen binlerce nafaka var, bu strese değmez. Herseyin en güzeli sizinle olsunMerhaba uzun süren gelgitlerim sonucunda sonunda boşanmaya karar verdim eşim o kadar yaptığı çirkinliklerden sonra şimdi de beni parayla cezalandırmaya çalışıyorkendisi polis iki küçük çocuğumuz var velayet bende kalacak eşim bana 5bin nafaka verecekmiş şu an oğlum 2 yaşında olduğu için ben çalışamayacağım yani ben bu 5 bine itiraz etsem alabileceğim maksimum nafaka ne kadar olur benim şartlarda olup da bu konuda tecrübesi olanlar var mı Bir de bu boşanmış kadınlara yönelik maaş oluyormuş devletin verdiği Bir de faturaların %50'sini ödeme Hakkı oluyormuş bunlar hakkında ve maddi olarak boşanmış kadınların daha fazla ne hakkı var bilgisi olan var mı ya da tecrübeli bayanlar var mı ?
Ustte belirttim ev satiliyor ama blokeli cek muhabetti falan var. Bunlar ugrastirici seyler ev kredisi ihtiyac kredisinden farkli isliyor. Ev satilirken once bankanin borcu kapaniyor. Sonra kalan para ikiye bolunuyor.Kredi öderken ev satilabiliniyor bunu avukatımada sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?