- Konu Sahibi honeysuckle
-
Sen o adamdan para istemeyerek onun ekmeğine yağ sürmüşsün ve de sürmeye devam ediyorsun. Bana kalırsa enayilik bu başka birşey değil. Bu adam vay be ne asil kadınmış mı diyor sanıyorsun? Öyle sanıyorsan kendini kandırıyorsun. Vay be ne enayiymiş oh be bu işten hiçbir sorumluluk altına girmeden kurtuldum bütün paramı kendim yiycem diye sevinmiştir. Senin kızının hakkı o para kıyafet alır başka şeyler alır niye enayilik yaptığını anlamadım. Gurur gösterisi anlayana yapılır anlamayanın kapısına da icra memuru yollayıp anladığı dilden konuşmak lazım.En azından adamın ekmeğine yağ sürmeyi kes artık.
Sen o adamdan para istemeyerek onun ekmeğine yağ sürmüşsün ve de sürmeye devam ediyorsun. Bana kalırsa enayilik bu başka birşey değil. Bu adam vay be ne asil kadınmış mı diyor sanıyorsun? Öyle sanıyorsan kendini kandırıyorsun. Vay be ne enayiymiş oh be bu işten hiçbir sorumluluk altına girmeden kurtuldum bütün paramı kendim yiycem diye sevinmiştir. Senin kızının hakkı o para kıyafet alır başka şeyler alır niye enayilik yaptığını anlamadım. Gurur gösterisi anlayana yapılır anlamayanın kapısına da icra memuru yollayıp anladığı dilden konuşmak lazım.En azından adamın ekmeğine yağ sürmeyi kes artık.
seloş a katılıyorum canım.keşke baştan da isteseydin kızın için nafakayı da bir kızı olduğunu zorlada olsa her ay hatırlasaydı.
bazı erkekleri hiç anlamıyorum.karı koca anlaşamayıp boşanabilir ama bu evladından da boşanıyorsun anlamına gelmiyor ki,
yavrum kimbilir içinde neler yaşıyor böyle duyarsız bir adamın kızı olduğu için.ne yapman gerekiyorsa yap canım.kızının geleceği için.şimdi ihtiyacınız olmasa bile biriktiren ilerde mutlaka lazım olur
canımsın sağol..
bastan isteseydim anlaşmalı boşanamayacakdık..çok uzayacaktı..
kendisiyle 2 sene önceki konuşmamada çocukla niye ilgilenmiyorsun dediğimde ilgilenmemi
istiyoduysan boşanmazdın birleşelim gene ilgilenirim demişti
inan derdim para değil ama kızıma çok üzülüyorum..
derdin parada olsun canım.dediğim gibi her ay o parayı verirken zorunlu olarak kızını hatırlayacak
sen olursan mı kızı olacakmış tövbe estağfurullahavukatlara danış ve ne yapman gerekiyorsa yap canım.
evet ben olursam kızı olacakmış
zaten amacım zorlada olsa kızına bişeyler yaptırabilmek..
avukatla görüştüm dava açabiliyorum..kanunen rahatım yani..
ama içimdeki kararsızlığı yenemiyorum..
Sen karar verene kadar kızın evlenip gidecek bu arada. Şimdi alsan parayı biriktirsen kızının çeyizi bile hazır olur. Neden korktuğunu anlamadım.
eski eşin baba olarak kızına nafaka vermek giderlerini karşılamak zorunda canım.en başta bu hakkından vazgeçmeyecektin ama olan olmuş bundan sonra kızının hakkını savunmalısın
bir dakika bile durma aç davayı kızın için nafaka al.geleceği için yatırım yap
canımsın sağol..
bastan isteseydim anlaşmalı boşanamayacakdık..çok uzayacaktı..
kendisiyle 2 sene önceki konuşmamada çocukla niye ilgilenmiyorsun dediğimde ilgilenmemi
istiyoduysan boşanmazdın birleşelim gene ilgilenirim demiştiinan derdim para değil ama kızıma çok üzülüyorum..
çok teşekkür ederim..cümlemizin evlatları insallah..
kızım için nafaka talep edebiliyor muşum..ama işte yapıp yapmama konusunda kararsızım..
maddi manevi hiç bir desteği yok..
keşke manevi olsaydı bu kadar hırslanmazdım..
korkmuyorum canım..sadece içinden gelerek yapsın istedim zorla değil..
Valla size canı gönülden birşey diyeyim mi? Kendiniz için nafaka talep etmemişsiniz, tamam olabilir ama kızınıza gönüllü ya da gönülsüz destek olmak zorunda, böyle sorumsuz birinin içinden gelerek babalık yapmasını beklerseniz daha çok beklersiniz
Açın davayı, çatır çatır alın parasını, kızınızın geleceği için biriktirirsiniz.
Yavrunuz okulda bile sizin ayrılığınızdan bahsetmeyecek kadar yaralanmışken o babanın keyif sürmesine müsade etmeyin
Allah size ve kızınıza herşeyin en güzelini versin, evladınızın babadan gülmeyen yüzü kaderinden gülsün İnşaAllah.
Hayat malesef kimimize hiç iyi davranmıyor lakin Allah'a şükürler olsun ki bir kızınız var, eski eşinizle sizin aranızda ne geçmiş olursa olsun kızınız babasının eksikliğini hep hissedecektir, ne de olsa babası, bir yandanda öfke duyacaktır ona çünkü eski eşiniz baba sevgisini, onunla geçireceği zamanı çalıyor kızınızdan.
Gün gelir kızının kıymetini anlar ama iş işten geçmiş olur zira çocuklar asla unutmazlar, unutmadıkçada daha çok uzaklaşırlar.
Kızınız için savaşın o adamla, nafaka alın evladınız için, dediğiniz gibi sevgi zorla aşılanamıyor, zorla sevdiremiyor insan, babalık ne demekmiş öğrenemeyecek, öğrendiğinde çok geç olacak belki fakat en azından sorumluluk sahibi olmak neymiş görsün.
arkadaşlar karar verdim salı günü davayı açacağım..
ancak avukata sormayı unuttum ptesiyi bekleyemeyeceğim.
bilen varsa söylerse sevinirim..
bu davada ben o şahısla görüşmek zorunda kalacakmıyım yoksa hakim kendi karar veriyormu??
nafaka çocuk için istenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?