- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.377
- 498
Keşke ilk siz yazsaydınız ama geçmiş artık canınızı sıkmayın bu doktor raporuyla kanıtlanabilir bir şey hakimin inisiyatifine de kalmış, inşallah alırsınız yavrunuzu
Avukatınız düşüncesi çok saçma üzgünüm, zaten daha önceki konulara yazdıklarınızı da okudum eski eşiniz psikopat ve inkarcı birisi, canınızı sıkmayın, doktor raporu ve kan tahlili ile kanıtlanabilir bir durum, inşallah herşey istediğiniz gibi olur
Evet herşeyi inkar ediyor yapmadım etmedim ben uyduruyormuşum ben kendimi dövüyormuşum psikolojik sorunlarım varmış neler neler
Avukatınız düşüncesi çok saçma üzgünüm, zaten daha önceki konulara yazdıklarınızı da okudum eski eşiniz psikopat ve inkarcı birisi, canınızı sıkmayın, doktor raporu ve kan tahlili ile kanıtlanabilir bir durum, inşallah herşey istediğiniz gibi olur
Gerçekten şaşırıyorum ne insanlar var diye, farkındayım sizi anlıyorum, Allah onları ıslah etsin size de bol sabırlar versin.
Merhaba, avukatın yaptığı saçma değil. Dilekçeler teatisinde ilk dilekcemizde tüm elimizi açmayiz. Karşı tarafın da elini görüp ikinci dilekçeyi ona göre sekillendiririz. Tabi ki ilk dilekcesinde tüm iddialari da yazan avukatlar da mevcuttur. Bu avukatın iş tarzına göre değişir. Her yiğidin yoğurt hesabı.
Hanımefendinin avukatına karşı yanlış bir anlaması olmasın diye düzeltmek istedim. :)
çocuğa kim bakarsa nafakayı o alır. Herhalde bakmayan biri nafaka talep edecek kadar yüzsüz değildir.Mrb hanımlar kısaca özet geçeceğim uzun uzun yazıp sıkmamak adına..
Çocuğun velayeti karşı tarafta velayeti olmayan taraf çocuğa bakıyor ve çocuk için işleyen nafaka gün gün devam ediyor.. çocuğuna bakmayan kişiye ödeniyor .. .
Velayet davasıni tekrar açmaya kalkınca ortalığı velveleye verip göstermelik çocuğunu alıyormuş gibi yapıp birkaç ay bakıyor .. sonra tekrar velayeti olmayan tarafa yolluyor sırf nafakadan olmamak için çocuğun velayetini vermeyi asla kabul etmiyor ..
Nafaka günden güne işliyor çocuk bakan taraf nafakayı karşı tarafa ödemiyor ama kanunen ödemesi gerekiyor .. ama çocuğa da o kişi bakıyor .. çocuk için ödenen nafaka bu sadece ve nasıl düzenlenmesi nereye gidilmesi müracaat edilmesi gerekiyor.???
Normalde kim bakarsa baksın karşı taraf nafaka odemesi gerekmiyor mu çalışıyorsa ??
Bu arada karşı taraf çalışıyor ama sigortasız ..
Aynen bu şekilde söyledi avukatım
Merak etmeyin ilk dilekçede iddia sunmak ile ikinci dilekçede iddia sunmak arasında hak kaybı yoktur. Dilekçeler teatisi tarafların tüm iddia ve savunmaları için sunulmuş bir haktır. Karşılıklı İkişer dilekçede de iddia ve savunma belirtilir. Yargılamaya öyle geçilir. İkinci dilekçede iddia sunmanız sebebi ile bir hak kaybınız olmaz :)
İşte güya iftira atmışım ya bir de araştırdım klinik test yapılsa bile 1 ay kullanmadığında bile temiz çıkıyormuş ya da farklı yolları varmış şahidim var bazılarını gördüler ama son içtiği şeyi gören olmadı hep benim yanımda içiyordu o yüzden rahatlıkla inkar ediyor tanıkların söylemesi yeterli diyorlar sadece kızımı almasın başka bişey istemiyorum zaten ama öyle kötü şeyler yazmışlar ki canım sıkılıyor
Kızınız kaç yaşında ? Anne baba arasında tercih yapabilecek yaşta mi, yoksa henüz bebek/çocuk sayılan aralıkta mı ?
Madde kullanımı dediğiniz gibi belirli süre kullanmayınca testlerde çıkmıyor sanırım. Ancak kan ya da saç gibi, vücutta daha uzun süre kalıp testte çıkan var diye duymuştum emin değilim. Bu hususta sağlıkçı arkadaşlar daha net bilgi verir. Ayrıca madde kullanımını gören tanıklarınız da varmış, bu çok güzel bir destek iddianızı ispatlamanız noktasında naçizane.
Anneniz gelip sizin evinizde baksa? Bu durumda kardeşinizin o evde yaşaması sizi bağlamayabilir.Tabi yanında içtiği kişiler oldu ama sadece esrar olarak biliyorlar sonraki içtikleri genelde evde olduğumuz için sadece ben vardım ha kendi çevresinden gören var onlarda benim lehime tanıklık yapmazlar sağlık testi nasıl olacak ben de bilmiyorum ama kullanıp kullanmamasının dışında benim görüşmediğim kardeşimi ileri sürüp almak istemesi sorun
Kızım 16 aylık bu arada
Tabi yanında içtiği kişiler oldu ama sadece esrar olarak biliyorlar sonraki içtikleri genelde evde olduğumuz için sadece ben vardım ha kendi çevresinden gören var onlarda benim lehime tanıklık yapmazlar sağlık testi nasıl olacak ben de bilmiyorum ama kullanıp kullanmamasının dışında benim görüşmediğim kardeşimi ileri sürüp almak istemesi sorun
Kızım 16 aylık bu arada
Anneniz gelip sizin evinizde baksa? Bu durumda kardeşinizin o evde yaşaması sizi bağlamayabilir.
Bahsettiğiniz madde de uyuşturucu zaten başka maddeyi görmekle onu görmek arasında yasal olarak bir fark yok merak etmeyin. Gördükleri maddeyi söylesinler. Siz de diğer maddeleri de söylersiniz. Madde kullanımı hangi madde olduğuna göre değişen bir sebep değil endişe etmeyin.
Kızınız çok küçük süt bebeği sizden ayırmak için çok afaki sebepler olmalı. Aksi halde anne bebek ayrılmaz. Hele ki madde kullanan babaya 16 aylık bebek vermek..
Kardeşinizin ne sebeple kullanıyorlar özel değilse ? Aynı evde mi yaşıyorsunuz kardesinizle
Onun ne söylediği o kadar da önemli değil. Hakim böyle neler neler görmüştür. Siz içinizi ferah tutun.1 ay gelip kaldı onu da şey yazmışlar ben ailem ile yeni yaşam kurmak için ondan ayrılıp yeni düzen kurmuşum evimde diye yazmış güya işte hep birlikte yaşıyoruz diye olay böyle başladı annem daha yeni bu hafta gitti evine ara ara gelip kalacak tek olarak ailecek kalmıyorlar ama öyle yazmış ex kişisi olayımızın kardeşimle uzaktan yakından ilgisi yok zaten yıllardır konuşmuyorum bu huylarından dolayı herkesde biliyor evlendiğimden beri evime bile sadece aileler toplandığında 2 defa gelmiştir karşı taraf mahcup olmamak için işi çok pisliğe vurdular
Onun ne söylediği o kadar da önemli değil. Hakim böyle neler neler görmüştür. Siz içinizi ferah tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?