Nafaka miktari

Asla kabul etmeyin. Size yetmez. 8500 maaşı varsa 7000 versin. Ama siz sobalı bir eve falan taşının yine de o para da yetmez belki Allah korusun.
Devlet devlet olsa cocugu bu kadının elinden alır. Yazık o çocuğa.

Devlet devlet olsa cocugu bu kadının elinden alır. Yazık o çocuğa.

Ordan oraya sürükleniyor yavrucak. Kaldı ki imkanları çok güzel.
Bir tanıdığım köyde yaşıyordu, eşi inşaattan düşüp vefat etti. Kadıncağız apar topar şehre geldi temizliğe de gitti evde örgü de yaptı. Bir ay kadar çocuklarını kayınvalidesine bıraktı. Ev tutunca hepsini yanına aldı gül gibi baktı. Şimdi çocukları okudu iş buldu evlendi barklandı kadın da emekli olmak üzere. Ahlanıp vahlanıp sızlanarak bekleseydi hala köyde oturuyor olurdu. Kızlarını da erkenden evlendirip gönderirdi başından.

Konu sahibi o kadar sıktı ki. Sanki tüm felaketler başına gelmiş ve bir kuru ekmeğe muhtaç kalmış. Şükredip elindeki imkanlarla en mantıklı yolu araştırmak yerine sürekli şikayet ediyor olması ve çözüm önerilerini dikkate almayıp yeni yeni konular açması insanı çıldırtıyor.

Konu sahibi 3.500 tl maasla calisiyor zaten.
30-40bin de birikmisi var.

Mune bu kadının bilgileri mevcutsa ilk üyeliğinden falan ben sosyal hizmetlere başvurmak istiyorum çocuk için.

Napiyorsunuz siz alah askina 3.500 maas 1000 nafaka sagligi da karsiliyor..sizde velayeti aldiginiza gore sizinde bir seyleru karsilamaniz gerekmiyor mu?
Zaten mahkemeye gitseniz bu kadar vermez.

Niye daha fazlası siz calısmıyormusunuz da gider ayak bir an önce bosanmak soyadınıza kavusmak yerine yolmak icin bahane arıyorsunuz

Yeminle gina geldi uyeliklerinden. sarimanolya ilkbahar simdi de soguk cay. Don su kocana da rahatla bacim sen. Yazik cocuga uzuldum. 3500 tl maas arti cocugun kresi sagligi giyimi babadan. Sen daha ne istiyorsun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…