Devlet devlet olsa cocugu bu kadının elinden alır. Yazık o çocuğa.Asla kabul etmeyin. Size yetmez. 8500 maaşı varsa 7000 versin. Ama siz sobalı bir eve falan taşının yine de o para da yetmez belki Allah korusun.
Devlet devlet olsa cocugu bu kadının elinden alır. Yazık o çocuğa.
Bende diyorum bu kim herkes tanıyor ben nasıl tanımıyorumTekrar hoşgeldin sarimanolyam. Forumcak bıktık artık. Bu kaçıncı üyelik ben sayamadım.Mune
Yani bu ayıp sana yeter :) şakkadanak anlarım.Bende diyorum bu kim herkes tanıyor ben nasıl tanımıyorum
Konu sahibi 3.500 tl maasla calisiyor zaten.Neresi yeterli kıyafet yardımı dediğiniz yilda 1 yapilir. Sağlık zaten gerektiğinde herkes varını yoğunu verir. Eee 8.500 alan kişi de 2.000 lirasını versin çocuğu için bir zahmet. Evli olduğunuzda çocuğa gitmeyecek miydi bu para? Sizde çalışırsınız. Hayatınıza devam edersiniz
Şimdi okudum konusunu. Bunların olması iyiKonu sahibi 3.500 tl maasla calisiyor zaten.
30-40bin de birikmisi var.
nasıl anlıyorsunuz ya başka hesaptan o olduğunuTekrar hoşgeldin sarimanolyam. Forumcak bıktık artık. Bu kaçıncı üyelik ben sayamadım.Mune
Tavırlarından. Yazım tarzından.nasıl anlıyorsunuz ya başka hesaptan o olduğunuî
Himm bu o kisi ama baska uyelikleri de vardi sanirim.Konu sahibi 3.500 tl maasla calisiyor zaten.
30-40bin de birikmisi var.
Değiştirdi onu ilkbaharı_bekliyorum olabilirSarımanolya üyeligi silinmiş mi bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?