- 9 Ocak 2012
- 15.559
- 30.177
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
çocuklarımın babasıyla resmi olarak 2 ay önce boşandık. 2 çocuğum var birinin kreşi kadar nafaka alıyorum. kendime almıyorum zaten. gel gelelim 1. nafakayı yatırdı. 2. nafakayı 1 gün gecikmeli (aslında bir gün sorun olmazdı ama çocuğun kreşi ödenmeyi bekleyen kredim ki kendisinin satıp yediği aracın kredisi) ödedi. Onu da ben uyardım da ödedi ve içerisinden doğalgaz borcun var evinin onu kestim dedi. ben de doğalgazın içerisinde depozito var zaten neden kesiyorsun git depozitonun içinden alsınlar. o depozitoyu da ben ödemiştim zaten dedim.
aslında o depozito da değilim ama belli ki bu hep arıza çıkaracak. icraya verme hakkı doğdu bana eksik nafakadan dolayı. siz olsanız verir miydiniz? benim derdim de en azından her ay muhatap olmadan ( bana boşandık yine kurtulamadım senden yazmış nafakayı istedim diye) maaşından kesilip ödensin. ha bir de bana diyor ki ben zaten fazlasıyla ödüyorum çocukların nafakasını her ay ! toplam 2 ay ödedi birisi tam diğeri eksik.
karışık yazdıysam kusura bakmayın bebeğimin kreş fiyatı 2 kat arttı kafam ona bozuldu o nedenle nafaka derdine düştüm.
aslında o depozito da değilim ama belli ki bu hep arıza çıkaracak. icraya verme hakkı doğdu bana eksik nafakadan dolayı. siz olsanız verir miydiniz? benim derdim de en azından her ay muhatap olmadan ( bana boşandık yine kurtulamadım senden yazmış nafakayı istedim diye) maaşından kesilip ödensin. ha bir de bana diyor ki ben zaten fazlasıyla ödüyorum çocukların nafakasını her ay ! toplam 2 ay ödedi birisi tam diğeri eksik.
karışık yazdıysam kusura bakmayın bebeğimin kreş fiyatı 2 kat arttı kafam ona bozuldu o nedenle nafaka derdine düştüm.