nafaka?

scodelario

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
280
138
53
Merhaba, kız cocuklarına nafaka ne zamana kadar ödenir bilgisi olan varmı? nafakamı yükselttirmek için dava açıcam ama 18 i geçtim reşitim.şimdi yükseltmeye calısırken tamamen kesilmesini istemem çünkü 18 den sonra kesilebiliyorsa ve babam bunu öğrenirse keser.

Merhaba, kız cocuklarına nafaka ne zamana kadar ödenir bilgisi olan varmı? nafakamı yükselttirmek için dava açıcam ama 18 i geçtim reşitim.şimdi yükseltmeye calısırken tamamen kesilmesini istemem çünkü 18 den sonra kesilebiliyorsa ve babam bunu öğrenirse keser.
Öğrenci misin.

Kesilmemesine nedeni babanın bundan haberi olmayıp yatırmaya devam etmesi mahkeme takip edipte bildirim yapmaz senin 18 yaşını geçmiş diye

Açık öğretim oku sende
Kesilmez o zaman
Ne mezunusun profilinde lisans yazıyor eğer lisans yada önlisans mezunu isen AÖF 2.üniversite kapsamında sınavsız kayıt olursun. Öğrenci olursun o zaman böyle birşey yapılır mı.
eger kazanırsam acıktan okumayı düşünüyorum

meslek lisesi grafik tasarım mezunuyum henuz gidemedim üni ye.bide suan iş bulup çalısmam lazım yani okul benim için zor suanlık.

eger kazanırsam acıktan okumayı düşünüyorum

meslek lisesi grafik tasarım mezunuyum henuz gidemedim üni ye.bide suan iş bulup çalısmam lazım yani okul benim için zor suanlık.
YGS başvuruları başladı. Sınava gir AÖF den oku.
Sigortalı ise baslarsan kesilmez mi.

Alınma gücenme ama babanın nafakasina medet umacagina gir bi ise kendi yoluna bak
konularıma bakarsan suan iş bulamadıgımı anlarsın.Alınmam haklısın keske öyle bir beklentim olmasaydı ama son secenek olarak yapıyorum.Hoşuma gitmesede benim dunyaya gelmeme sebep oldu ve zorunda.İş bulsam calıssam tenezzül etmem ama hayatta neler yaşıyoruz bazen mecbur kalıyoruz gurur filan kalmıyor..

Back
X