Naif insanları neden sevmiyorsunuz?

Bazi insanlara karsi naifim ben, bu beni anladiginiz gibi safta yapmaz aptalda. Iyi niyetliyim sadece, ama her zaman degil tabii

Zerafet dis gorunus olarak mi diyosun:) gayet zarif oldugumu soylerler, goruntu olarak ama asla citkirildim degilimdir. Konusurkende oyle kibarimdir karsidakine karsi. Yapmacik degil ama..

Lafta sokabilirim dedikoduda yapabilirim ama direkt yuzune soylemeyi tercih ederim. Sinsi ve icten pazarlikci insanlari sevmem.

Haricinde hakkimi savunurum nerdeyse her zaman..savunmadigim bi zaman varsa ya ugrasmak istemiyorumdur ya da goturusu getirisinden coktur:)
Bu benim işte mesela ama ben biraz daha sanırım muhatap olmayan taraftayım

Evet değil mi ki
Naiflik tartışma sırasında susmaktan ibaret bir şey değil, tabii ki.
İyilik gördüğünüz zaman iyilikle karşılık vermek, kavga başlatmamaktır bana göre.
İyi insana karşı iyi olunur, kötü insana karşı güçlü durulur. Benim görüşüm bu.
Dünyada zayıf olana yer yok.

Aynı şey işte herkesin durumuna göre.sizdeki durumuna göre.ben de neysem öyle davranırım içimde cennet mahalleli pembe yok.o yüzden pembe gibilerle seviyeli muhatap olurum.uzak.yakınlaşmam.

Herhalde biz de yerlere yatıp oramızı buramızı döverek "Tüürrkaaaan" diye bağırmıyoruz. Dediğim şey, bir etiket kaygım yok, naif olmalıyım aman nazik olayım kadın dediğin böyle olur tarzı bir düşüncem ya da aksi olanlar hakkında önyargım yok. Böyle bir derdim yok, size dert mesela bu, niye dert? Siz naifseniz öyle davranıyorsanız tamam sizlik kısım bu madem, gerisi niçin canınızı sıkıyor? Neyseniz o gibi davransanız içiniz rahat olurdu, acaba zannettiğiniz şey değil misiniz? İçinizdeki pembenin isyanı mı dersiniz bu? :)

Muhattap olmamak için cevap vermemek naiflik değil zaten.
Naif kelime anlamı tecrübesiz, deneyimsiz, doğal, sade, saf
Bir de kibar ve nazik olmak.
Müdürünüze kızıp odasına tekrardan gitmek yerine başka birini göndermek, yada yazdığınız gibi cevap vermeye tenezzül etmediğiniz insanlara cevap vermemek bu sıfatların hangisine uyuyOr? Kavgacı biri değilim diyebilirsiniz belki...
Olabilirim

Sizi nereden hatırlıyorum diyordum.. Siz sizinle uğraşan bir kadının kocasını aldattığını ifşa etmeye çalışan üye değil misiniz? Bu mu naiflik?

:KK76:

Eklentiler

• behavioral.scientist-1532251875644.webp
    behavioral.scientist-1532251875644.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 62
Herhalde biz de yerlere yatıp oramızı buramızı döverek "Tüürrkaaaan" diye bağırmıyoruz. Dediğim şey, bir etiket kaygım yok, naif olmalıyım aman nazik olayım kadın dediğin böyle olur tarzı bir düşüncem ya da aksi olanlar hakkında önyargım yok. Böyle bir derdim yok, size dert mesela bu, niye dert? Siz naifseniz öyle davranıyorsanız tamam sizlik kısım bu madem, gerisi niçin canınızı sıkıyor? Neyseniz o gibi davransanız içiniz rahat olurdu, acaba zannettiğiniz şey değil misiniz? İçinizdeki pembenin isyanı mı dersiniz bu? :)
Ahahaha ya dertten değil insan ilişkilerimde bi sıkıntı var.yeni bir işe başlayacağım aynı hataları yapmak istemiyorum.böyle bi platform çok güzel.her tipten insan var ve düşüncelerini öğrenebiliyorum.bu kendimi zenginleştirmeme neden oluyor.dışardaki insanların çoğu poker surat.insanlar kendini gerçek hayatta açmıyor

Sizi nereden hatırlıyorum diyordum.. Siz sizinle uğraşan bir kadının kocasını aldattığını ifşa etmeye çalışan üye değil misiniz? Bu mu naiflik?
İfşa mı ettim ben.etmedim.o konuyu hiç karıştırmayalım bence konu ona dönmesin.ifşa etmedim eşine hiçbişi sölemedim

Aynen bak bende yüzüne söylerim be bu kaybettirir genelde
:) cok iyi biliyorum bunu.. sahte dostum olacagina olmasin kafasindayim ben..bu yuzden zaten seven cok sever sevmeyen hic sevmez:) ama o da sorun degilki, herkes sevecekte nolcak:) guvenen tam guvenir onuda soyleyim. ben bu yasima kadar boyleydim dahada degismem sanirim.

o zaman ilk mesajınızı düzenleyin zira bu dediğiniz gibi anlaşılmıyor.
naif olmak iyi yada kötü diyemeyiz.
her durum için verilecek tepkiler farklıdır.
her durum için alttan alıyorsanız o naiflik olmaz. ince bir çizgi var eziklikle arasında.
mıyır mıyır bir kendini ifade şekli naiflik değildir.
mügehatun vardı burada öyle yazardı içim şişerdi millette hastasıydı üslubunun, sorsan naif derler bana göre mızmız dı mesela.
naif olmak nazik olmaktır. mız mız olmak değil. şımarık olmak hiç değil.

ek olarak gelişen yorumlar neticesinde siz kesinlikle naif değilsiniz..

Naiflik tartışma sırasında susmaktan ibaret bir şey değil, tabii ki.
İyilik gördüğünüz zaman iyilikle karşılık vermek, kavga başlatmamaktır bana göre.
İyi insana karşı iyi olunur, kötü insana karşı güçlü durulur. Benim görüşüm bu.
Dünyada zayıf olana yer yok.
Haklısınız

Ahahaha ya dertten değil insan ilişkilerimde bi sıkıntı var.yeni bir işe başlayacağım aynı hataları yapmak istemiyorum.böyle bi platform çok güzel.her tipten insan var ve düşüncelerini öğrenebiliyorum.bu kendimi zenginleştirmeme neden oluyor.dışardaki insanların çoğu poker surat.insanlar kendini gerçek hayatta açmıyor

İş hayatı biraz onu gerektiriyor maalesef. Zenginleştir tabi. Kadın kalıplarla tarif edilecek bir varlık değil. Kendine böyle bir haksızlığı başta sen yapma.

Back
X