- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi Dindirella
-
Adam zaten ynımdaydı.biz beraber cafeteryadaydık.burada teslim etsem olur mu dedim elimdeydi evrak.hayır odama getireceksin dedi.bende yanında görevliyi çağırıp odasına hönderdim evrakı
Karıştırmayalım da yani kendinize böyle sıfatlar yakıştırmak zorunda değilsiniz. Bırakın sizi tanıyanlar yakıştırsın. Siz iyi ve güçlü olmaya devam edin sadece.İfşa mı ettim ben.etmedim.o konuyu hiç karıştırmayalım bence konu ona dönmesin.ifşa etmedim eşine hiçbişi sölemedim
Aynen oylekavram kargaşası yaşıyorsunuz belli ki..
Ya ben kalıplarla düşünen bir tipim yanlış belki ama şemalarla düşünmek hayatımı kolaylaştırıyor.her şeyi kayegorize ediyorum bunu da esnetmeliyim mesela.teşekkür ederim yorumlarınız içinİş hayatı biraz onu gerektiriyor maalesef. Zenginleştir tabi. Kadın kalıplarla tarif edilecek bir varlık değil. Kendine böyle bir haksızlığı başta sen yapma.
Ahaha derdim hoşuna bile giderdiEee anladık, ben de diyorum ki madem selam bile vermediğin için müdür ayağına geldi daha önce, şimdi de “getirmiyorum sen gelip al” deseydin. Sıkıyorsa...
Ama ancak öyle görevliye gücün yeter işte
Patronunla mi sorunun var? Asiliyo mu?Ahaha derdim hoşuna bile giderdiama sonra odamdan çıkmazdı sorun orada
Ahaha derdim hoşuna bile giderdiama sonra odamdan çıkmazdı sorun orada
Anladım ben siziYani sizce hanımlar abuk subuk herkese vevap vermeli mi?
balık burcu musunuzyani naif olmak aptallık ya da akılsız olmak mıdır?laf söylendiğinde cevap vermeyebilrim karşımdakinin seviyesinde olmak istemeyenilirim.hakaret etmeden uzlaşmak için konuşan insanlarla tartışıp,saldırma amacı yaşıyan insanlarla konuşmak istemeyebilirim.yani laf sokana illa laf mı sokmalıyım?
Karşındakine laf söyleyen,karşısındakine aynı hadsizlikle cevap veren,gıybet yapan tiplerden olmak zorunda mıyız ya
Naifiz diye aptal mı olmalıyız?ne bileyim ya dünya bana garip geliyor hele az önceki naiflik konusundan sonra.
Kadın naif,kibar,zarif olur ya hu.kıskançlık diye düşünüyorum ben
Olabilir. Mesela benle aynı meslekten çok popüler bir kız var. Herkese alttan alttan laf sokar ama nedense çok sevilir. 2 gün önce bana da hafiften laf sokuyor, hiç cevap vermeye bile gerek duymadan direk engelledim. Samimiyetim yok, zaten ailem disindaki insanlarla cok samimi olmak istemiyorum, samimiymisim gibi mesaj atmış, moralim mi bozuk diye zarf atıyor, hafiften de laf sokuyor. Niyetini anlamayacak kadar salak değilim.Ben bunu eziklik olarak görüyorum
Ağzımı açıp millete cevap veremiyorumBir bitmedi kadınları etiketleme merakınız..
Kadın dediğin bakımlı süslü olur
Kadın dediğin becerikli olur
Kadın dediğin iyi yemek yapar
Kadın dediğinin evi temiz olur
Kadın dediğin naif,kibar,zarif olur..
He canım hee..
Sen şuna ağzımı açıp millete cevap veremiyorum desene en iyisi..
Asılıyordu.ben işimi değiştirdim.orada yaşadığım sorunlrdan dolayı.şimdi yine bir değişiklik durumum var.şu an sessiz sakin bir yerdeyim ama gideceğim yer yine anasının gözü olacak malesef.yaptığım hataları yapmak istemiyorum fikir alıyorum buradaPatronunla mi sorunun var? Asiliyo mu?
Evet ama yanlış mı yapıyorumun ayrımına varmaya çalışıyorum şu an.çünkü iletişimimde bir yerde bi sorun varAnladım ben sizi
Çemkirmeden de olsa başınızın dikine gidip istediğinizi elde ediyorsunuz
Gürültüsüz , patırtısız
Hayır aslanbalık burcu musunuz
Nahif erkeklerle de kimse evlenmez. Illa it kopuk serseri olacak.Kelimenin doğrusu "nahif" tir.
Naif başka bir şey.
İnce, duygulu, hassas demek.
Sadece kadınlara ait bir özellik değil tabiki. Nahif erkek arkadaşlar da gördüm şimdiye kadar.
Bence cazgır, patavatsız, saygısız insanlara göre 10 kat iyi insanlardır. Kimseye zararları olmaz diye düşünüyorum.
Kızların efendi erkek yerine p.. tercih etmesi diyosunNahif erkeklerle de kimse evlenmez. Illa it kopuk serseri olacak.
Ya ben kalıplarla düşünen bir tipim yanlış belki ama şemalarla düşünmek hayatımı kolaylaştırıyor.her şeyi kayegorize ediyorum bunu da esnetmeliyim mesela.teşekkür ederim yorumlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?