Nakit avans çekip iphone almak 🤣

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
Bugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
Eşim telefon alacak, paramız yok 😄 nakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim 😂

O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.

Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba

Çok afedersin de eşinin ayranı yok icmeye…….
Yani herkes ıphone kullanmak zorunda mı ? Daha duusuk bütçeli telefon baksın. Onun taksitini ödeyene kadar evin ihtiyacından kesmek doğru bir mantık mı
Ayağını yorganına göre uzatmaktan bihaber eşiniz.
Madem parası yok eşiniz neden daha uygun fiyatlı şeyler bakmıyor🙄Uygun fiyata gayet güzel Huaweiler var mesela.
Şimdi aldık aldık yoksa bi daha asla alamayız mantığında. Diğer telefonların kısa zamanda çöp olacağını düşünüyor. Bir de iphone yatırımmış gibi görüyor, kullanıp ilerde satılıp yenisi alınabilir diye

Şimdi aldık aldık yoksa bi daha asla alamayız mantığında. Diğer telefonların kısa zamanda çöp olacağını düşünüyor. Bir de iphone yatırımmış gibi görüyor, kullanıp ilerde satılıp yenisi alınabilir diye
Altın mı bu yatırım olsun🥴

Yooo ne münasebet, ben Samsung da Huawei de kullandım taş gibi telefonlardı. Eşiniz akılsızlığına kılıf arıyor sankim🤦‍♀️

Eşim telefon alacak, paramız yok 😄 nakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim 😂

O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.

Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba
Eşinin maaşı en son 5 bin TL idi , son zamlardan sonra ne oldu bilmiyorum. Ama marketten 3 parça sey alıp 100 TL bayıldığımız şu zamanda herif nakit avans çekip i Phone alacak, ayda 1500 mü ödeyecek. ?Acılara yürüyor korkmuyor adam yemin ediyorum.

Aldığı iphonein bozulan şarj aleti bile bin liradan başlıyor, sanki almakla bitiyor.
Teknolojik aletin yatırımından ne olacak,saçma düşünüyor bence. Sanki ne olacak iphone'i olunca? Benim annemin de harika bir telefonu var, sadece Facebook'a girip teyze paylaşımı yapıyor, fake siyasi capsler paylaşıyor . Ön kamerası zehir gibi, kendini çekip çekip 'ben bu kadar yaşlandım mi' diye depresyona girdi, binbir çeşit maske yapıyor, Sha gua tasi, roller bilmemne, her gün eve bir kargo geliyor :)
Bence gereksiz. Alsin uygunundan bir xiomi, verecek her ay takside ayırdığı parayla da dolar alsın kenara koysun, yarın bir gün lazım olur

eşinizin şu an telefonu yok mu? yani hep yeni telefon kullananlardan mı?
para yoksa borca girerek telefon almak çok saçma ya. ders almak için kredi çekmiştim ona bile kalbim sıkışıyor benim... eşiniz sadece iPhone telefonun uzun gittiği konusunda haklı (başka kullanmadığım için bilmiyorum diğer markaların durumlarını).
hazır vazgeçmiş boşverin bence :kahve:

Yani boşuna ayağını yorganına göre uzat dememişler dimi? iPhone lar gerçekten çok pahalı ne gerek var ki o kadar yüksek birseye israf bence. Huawei, redmi, oppo, Samsung bunlarda olabilir. iPhone alıp 10 bin verip bu israfın hesabını düşünmek gerekir önce.
Siz ağır birşey söylememişsiniz eşiniz muayyen günlerinde olabilir :)

Biraz iyi özellikleri olsun dersen 7 binden başlıyor. Yine en az alacağımız o civarda.
İyi özelikten kastınız ne? 7 bin de çok fazla daha uyguna çok güzel modeller var. Eşinizin istediği telefon fiyatında tuhaflık görmedim bu bakış açınızdan sonra.

Para varsa iphone almak mantıklı ben aldığımda 5 bin olan iphone şuan iki katı falan anormal derecede artıyor fiyatlar ihtiyaç varsa hemen almak gerek ama borca krediye girip almak bence saçmalık.iphone değer kaybetmiyor pek satıp biraz para koyup yeni modele geçebilirsiniz eskiyince o açıdanda mantıklı ama android öyle değil iphoneda tek sıkıntı bence şarj birde büyük ekran seviyorsanız mini ve düz model biraz küçük geliyor insana.şuan bence alınacak en iyisi iphone 12.malesef ülkeden dolayı herşeyi anında almak zorundasın ucuzlasın diye beklersen çok beklersin.

Back
X