Nakit avans çekip iphone almak 🤣

iPhone kalitesi diye bir gerçek var. Bilmemek mutluluktur. 🙄
Heee öyledir, türk telekom 7 yıl önce bir ipad hediye etmişti. Şu an parayla bile güncelleyemiyoruz, hiçbir uygulama çalışmıyor. Evin sağından soluna atıyorlar zavallıyı. Aynı dönemde eve giren asus marka tablet halen aktif kullanımda. Hangisi daha kaliteli oturup tartışabiliriz yani

Benim eski iş yerimde de o zamanlar maaşınızın iki,ikibucuk katına tekabül ettiği halde tüm odadaki kızlarda iPhone vardı. Ama koca telefonla anca midpointe gidip menü ceker, belki boğaza nazır limonata cekerlerdi:)
Bence büyük bir vizuonsuzluk örneği.
Ben onlara da derdim yani şu telefonun 4te birine bir model alip kalan parayla tüm izinlerinde başka başka ülkelere gidebilirsin, en azından resim çekecek manzaran, anın olur diye. Telefonun cam gibi Foto çekiyor ama anca selfie cekiyon,o da filtreli:) ne bileyim,saçma yaa...
Ben iPhone'i olan orta/orta alt gelir seviyesinde insan görünce ister istemez yaftaliyorum
Kesinlikle katılıyorum size. Telefon alıp onunla hava atar gibi hissetmektense neler yapılır neler.
Dediğiniz gibi iPhone u olan tabiri caizse fakirlere çok kızıyorum

Heee öyledir, türk telekom 7 yıl önce bir ipad hediye etmişti. Şu an parayla bile güncelleyemiyoruz, hiçbir uygulama çalışmıyor. Evin sağından soluna atıyorlar zavallıyı. Aynı dönemde eve giren asus marka tablet halen aktif kullanımda. Hangisi daha kaliteli oturup tartışabiliriz yani
Ben İPhone’dan bahsediyorum, tablet bilgisayar tecrübem yok. Beş senelik telefonum bir kere bile donmadı, bozulmasından ümidi geçtim zaten ahsjahjsja. Ve bu telefonla pandemi döneminde sürekli ders işlememe rağmen. Çekim kalitesi de eşimin geçen sene aldığı Xiaomi Redmi 9’dan çok daha iyi. Bizim oğlan pek hareketli, eşimin telefonla çekince bulanık çıkan çocuk İPhone live ile tek dokunmada dört beş poz çıkarıyor. Çevremde de herkes telefondan memnun. 🤷🏻‍♀️

Markası için istiyor bence, sorsan özelliklerini bilmez🤷‍♀️ trip cekeceginize bırakın alsın, öderken de siz sorarsınız nasıl telefondan memnun musun diye 😕

Konudan bağımsız; maalesef iPhone altın kıvamına geldi. 2021 Ocak ayında aldığım 11 pro şuan aldığımdan daha fazla fiyata 2. el olarak satabiliyorum.
Olabilir evet ama benim hiç lüks telefon tutkum olmadı. İos zaten kullanımı bana rahat gelmiyor. Bir aldığım modeli pert olana kadar kullanırım değişmek istemem pek elim alışıyor modele. 5 seneden az kullandığım model yok :)
Samsung seviyorum başka markada rahat edemiyorum.
Yani ben telefona çok para vermeyi tercih etmiyorum.

Olabilir evet ama benim hiç lüks telefon tutkum olmadı. İos zaten kullanımı bana rahat gelmiyor. Bir aldığım modeli pert olana kadar kullanırım değişmek istemem pek elim alışıyor modele. 5 seneden az kullandığım model yok :)
Haklısınız tabi tercih meselesi. Demek istediğim iPhone ölmüyor 4 yılda değiştirdim ben de. 8’i satıp üzerine 4000₺ ekleyip aldım. 8’i de 7’yi satıp üzerine 1000₺ ekleyerek almıştım.

Bugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
Eşim telefon alacak, paramız yok 😄 nakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim 😂

O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.

Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba
yillardir samsung kullanıyorum tasss gibi. yenisi de var açmadım bile. i phone bir süre sonra güncelleme yapmıyor her telefonda aynı mi emin değilim ama annem i phone bırakıp samsung ve huawei kullandi mesela. i phone ekstra hic bir özelliği yok bence. bankada çalışırken de mobil bankacılıkta i phone kullanan müşteriler hep sorun yaşardı

Bende telefona çok para vermem ama android alacağıma ihtiyaç halinde ıphone 2.el alıyorum geçen sene 2,5 a ıphane 7 almıştım gayet iyi gerçekten kalitesi ortada kullananlar tekrar androide dönemiyor

Bu konuyu görünce aklıma şu tweet geldi. 😂😂

20220515_195649.jpg

Bende telefona çok para vermem ama android alacağıma ihtiyaç halinde ıphone 2.el alıyorum geçen sene 2,5 a ıphane 7 almıştım gayet iyi gerçekten kalitesi ortada kullananlar tekrar androide dönemiyor
Eşimin de ios ama ben asla sevmiyorum android tercihim :) ikinci el onunki de.

Hani bir laf var ya ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bu konuda öyle birşey. Tamam iphone pahalı olabilir ama uzun yıllar kullanabiliyorsun. Annemin 5s’i var ben 7 ‘m hala kullanıyoruz. 5-6 senedir bi sıkıntı da yok.Babam da 6+ var o daha uzun süre kullanıyodur. Zamanında samsung da kullandım 2sene dayanmadı en son arayanı göstermiyodu ya da çalmıyodu bile. Biraz sıkıntıya girip alınabilir. Oraya ödeyeceğiniz borç sizi çok sarsmayacaksa neden olmasın.

Eşim de kızım da iPhone kullanıyor bende huwai bana göre hiç fark yok onlara göre fark çok😝😝

Alım gücü oldukça iyi bir çevrem var, yurtdışındayım ve cevremde çoğu insanda android var. Turkiyede zenginlik belirtisi burada popülizm belirtisi olarak görülüyor. İos tayfası genellikle daha küçük yaş grubu burada. Bende her ikisi de var ios seviyorum çünkü evdeki diğer eşyalarım apple olduğu için hepsiyle uyumlu. Yoksa fark etmez.

Yalnız burada elinde iPhone olup üsten üsten konuşan insanlar var yazıklar olsun onlara 🤨 İnsanlra yokmuş gibi hissettiriyorlar 🤬

Tek başarıları ayda 96 taksitle apple almak da ondan. Sözüm ona apple severlere asla lafim yok, bununla hava atmaya çalışanları tek kelimeyle komik buluyorum.

Back
X