Nalaka?

Kız ne tatlısın sen ya Mügeeee. Vallahi aptal oğlu aptalın aklını Allah almış demekki seni kaybetti. Ver şunların adresini kk olarak bir baskın düzenleyelim görmeden sinir oluyorum ya Kessin o japonlar onları inş

Yaaa gerçekten mi(( Balayı adası mı var (

Adamı stalklamayı bırak artık. ha sana nisper ha değil? bu bilginin hayatına faydası ne? boşuna kendini yıpratıyosun.

Ayrıca Paris sokaklarında deliler gibi aşk yaşadığı kadını bir insan nasıl neden niye hangi sebeple aldatır... İlginç.
Neden ilginç olsun ki?
Herkes birilerine aşık oluyor hem de deliler gibi ölüp bitiyor da sonra bambaşka biriyle evleniyor mutlu oluyor.
Hangi aşk unutulmuyor ki?

Yok kadının değil eski kocamın listesindeyim

Belki bebek için oldu nerden biliyorsun?
Belki cinsellik yaşadılar çocuğu öldürmeye kiyamadılar ve evlendiler olamaz mı?
Zaten yaşadıklarını itiraf etmişti mugeye 2 kere yattık dedi duygusal değil dedi adamın çocuğu olmuyordu mugede kesin reddedince kadına yöneldi evlendiler bu kızın ne mal olduğu belli ama çevresi ve ailesine karşı kuyruğu dik tutmak adına tüm bu sovlar bence .
Birsey dikkatimi çekti o pislikleri mi savunuyorsun?!!!! bir sonraki yorumun ama aşık olmuşlar sa ben almayayim

neden mutlu oldun peki müge?
eski eşim beni önemsiyor nispet bile yapıyor diye mi?

Sanırım boşandınız ve sanırım eski eşiniz evlendi ve yine sanırım bu sizin eski eşiniz adına açtığının ve benim okuduğum en az 2. konu.
Ciddi anlamda eski eşinize takılmışsınız, adam evlenmiş balayına gitmiş keyfinde, siz hala derdindesiniz olayın.
Bırakın, kendi hayatınıza bakın.
Bu arada Japonya benim içinde balayına gidilecek güzel yerlerden biridir.

Dur kız celallenme, sakin olalım :)

Kadının bilgileri açık mı yoksa fake hesapla bir de kadınla arkadaş mısınız Müge? Umarım arkadaş değilsinizdir. Anlaşılırsa çok kötü olur çünkü.

şunu da yazayım bu son konusuda olmayacak iki gün sonra başka bir konu açacak yine bundan eminim.

takip ediyor aklı japonyada şu anda onların ortasına oturmuş hayretle olup biteni izliyor müge.

Yok kadının değil eski kocamın listesindeyim

Kadın silerdi deyince öyle sandım. Daha da kötüymüş. Anlar adam bence. O kadar salak değildir ya. Bir de totosu kalkar, hala beni takip ediyor der. Yapma, takip etme, haber alma. O zaman daha kolay iyileşeceksin. Bak herkes aynı şeyi söylüyor kaç konudur.

Ay yok artık!
Ya bu adam seni aldatti be aldatti !
Hiç kendine saygın yok mu senin???

:) Yok. Napayım? Atayım mı kendimi bir yerlerden?
Ben yapmam gerekeni yapıp boşandım. Fakat duygusal olarak işin içinden çıkamadım, çuvalladım.Hakkım yok mu ya azıcık çuvallamaya bile... Fake hesapla listesindeyim. Kendi adımla değil bu arada

Erkekler böyle derin düşünmez,bence o da kendi merakından gitmiştir...yani lütfen acaba nispet mi diye düşünüp kafanı daha da bulandırma...

Kadının bilgileri açık mı yoksa fake hesapla bir de kadınla arkadaş mısınız Müge? Umarım arkadaş değilsinizdir. Anlaşılırsa çok kötü olur çünkü.

Hayır sadece fake bir hesapla xin listesindeyim. Kendisinin arkadaşı çok ve oturup kim varmış diye bakcak bir tip değil. Anlamaz kullanmazdı bile okadar. Kadın oturupta binkişiyi ayıklamayacağına göre farkında değillerdir he farkettiyseler oyle baktıysa herkese onu bilemiyorum

şunu da yazayım bu son konusuda olmayacak iki gün sonra başka bir konu açacak yine bundan eminim.

takip ediyor aklı japonyada şu anda onların ortasına oturmuş hayretle olup biteni izliyor müge.

Tamam o zaman gel ve ben demiştim bu sapık kadın onları izlemekten vazgeçmez diye yaz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…