Canım ben Mersini baya bilirim 2 teyzem bir de anneanne orda. Bence susı çok ısmarlama bir tadına bak. Içinde çiğ balık olmayanlardan dene 1 tane yengeçli işte 1 tane de çiğ olanlardan işte. Ama tabi damak tadı herkese göre değişir. Bir de başka bir konu var. Yapan kişi yabancı mı ona bir bak.Bugun mersindeyim anneyi ziyarete geldim. Oglen icin marinaya gidip susi yiyecegim hic yemedim arkadaslarim bir yer ismi soylediler deneyelim bakalım
Aynen canim zaten tadimlik bakicam icimde kalmasin deneyimCanım ben Mersini baya bilirim 2 teyzem bir de anneanne orda. Bence susı çok ısmarlama bir tadına bak. Içinde çiğ balık olmayanlardan dene 1 tane yengeçli işte 1 tane de çiğ olanlardan işte. Ama tabi damak tadı herkese göre değişir. Bir de başka bir konu var. Yapan kişi yabancı mı ona bir bak.
Iyiyim canim dün bir arkadaşımla buluştuk epey bir oturduk dışarda yemek yedik benim boşanma sürecinden konuştuk biraz etkilendim başıma ağrı girdi ama bu gün çok iyiyim bin şükürSagol canim benim insallah yol uzun daha da gider
Sen nasilsin?
Cok sukur canim su surecin de bir an ince bitseydi hayirlisiylaIyiyim canim dün bir arkadaşımla buluştuk epey bir oturduk dışarda yemek yedik benim boşanma sürecinden konuştuk biraz etkilendim başıma ağrı girdi ama bu gün çok iyiyim bin şükür
Tabi keşke bitseydi onlar öyle sevgilisiyle keyif catarken ben burda o adamın soy adını taşıyorum zor tabiCok sukur canim su surecin de bir an ince bitseydi hayirlisiyla
Cok zor bir surec canim yasadigim icin biliyorum bir de aldatma var Allahindan bulsunlar seni tertemiz cekip cikarsin RabbimTabi keşke bitseydi onlar öyle sevgilisiyle keyif catarken ben burda o adamın soy adını taşıyorum zor tabi
yok kuzum ne sollamasivaaav süper sonuç ablacım solladın geçtin beni maşallah daim olsun
bizim kilolarımızda motivasyon çok önemli yolumuz da uzun tek başıma devam etmek istemedim o yüzden yeni bir takımda başlangıç yaptım bugün. Rabbim utandırmasın inşallah
Günlük sayfama da devam edeceğim haftaya gelsin 2'li rakamlar inşallah :)
senin sayfana da iade-i ziyaret için gelirim ablacım borcam hediyemi alıp :)))
Muhtesemmm bi degisim cnmöncesi ve sonrasi paylasimimi da yapayim sayfamdanBugün mezun oluyorum :)
Allah izin verirse 80 civari bir tane daha yapacagim.
Bi masallahinizi alırım
Eki Görüntüle 2705966
etiket de yapayım kimse görmedi :)
Umut_2019 canım
@ekim2009 ablacım göremedim seni de 3-4 gündür iyisindir inşallah :)
@Pain Killer canım seni de etiketledim yarışmadayız diye :)
@KumsalveDeniz komşum :)
Allah razi olsun ablacimyok kuzum ne sollamasi
Ben yerimde sayarken, sen üstüme 20 kilo verdin
Her zaman beklerim tatlim, ben maddiyatci degilim hediye şart degil
Muhtesemmm bi degisim cnmcok tebrik ederim
Muhteşem bir değişimöncesi ve sonrasi paylasimimi da yapayim sayfamdanBugün mezun oluyorum :)
Allah izin verirse 80 civari bir tane daha yapacagim.
Bi masallahinizi alırım
Eki Görüntüle 2705966
etiket de yapayım kimse görmedi :)
Umut_2019 canım
@ekim2009 ablacım göremedim seni de 3-4 gündür iyisindir inşallah :)
@Pain Killer canım seni de etiketledim yarışmadayız diye :)
@KumsalveDeniz komşum :)
Canim benim cok tesekkur ediyorumMuhteşem bir değişimtebrik ederim canım harikasın ❤
Hayirli aksamlar canim ben de evime ve kedime kavustum bi activia yedim soda ictim gelince simdi yaticam yarin mesai varHerkese hayırlı akşamlar malum pazar günü abur cubur yemedim ama akşam yemeğinde yemek yetişmeyince menemen yaptım yanında da biraz ekşi mayalı ekmek yedim ah genetiğin ekmege aşığım ya.
İnşallah canım benim inşallahCanim benim cok tesekkur ediyorumcok mutlu oldum yazmana insallah ben kilolari veririm sen de korursun canimmm
musmutlu haftalar canımgünaydın sevgili günlük :)
herkese hayırlı mutlu huzurlu haftalar. tartıda bol eksiler
çok sağol canım san da mutlu huzurlu sağlıklı bol eksili haftalar olsunmusmutlu haftalar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?