- 9 Şubat 2012
- 212
- 44
- 98
- Konu Sahibi onunlaguzel
-
Aleviliğim gereklerini yerine getirmen mantıklı olan.Kimsenin vesilesi ile olmaz.
Olur mu canım üşeneceksen hiç başlama diye bir şey, öğrensin bırakırsa da belki bir gün yine başlar.O kadar soğuk ve katı değil şükür dinimiz hoşgörü dini.. Bu konuların açılmama sebebi de bu olmalı herkes farklı yorum yapıyor.. Allah muvaffak etsin :)
Ne demek kimsenin vesilesi ile olmaz hepimiz anne karnında öğrenmiyoruz namaz kılmayı ibadet etmeyi
Bazen annemiz bazen arkadaşımız vesile oluyor
20 yaşındayım alevi bi ailenin kızıyım, bu güne kadar ne oruç tuttum, nede namaz kıldım.. Din konusunda hiç bir şey bilmiyormuşum meğersevdiğimin vesilesiyle başlıcağım inşallah.. ama namaz kılarken hangi duaları öğrenmem gerekiyor bilmiyorum nerden başlıcağımıda bilmiyorum bana yardım eder misiniz?
Bu sitede din konusunun konuşulmaması ne kadar da haklı imiş.Siz başkasınız,o başka...Alevi !.. Erkek arkadaşı istediğine göre onun mezhebine saygı duymadığının bir göstergesi bu.Hala bu devirde bunun hesabının yapılması çok ayıp!..
Siz başkasınız,o başka...Alevi !.. Erkek arkadaşı istediğine göre onun mezhebine saygı duymadığının bir göstergesi bu.Hala bu devirde bunun hesabının yapılması çok ayıp!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?