Videolar izleyebilirsiniz emin olun çabaladıkça huzur bulacaksınız öğrenmeye çalıştıkça çok kolay olduğunu göreceksiniz tabi bu sırada şeytan boş durmayacak ama pes etmeyeceksiniz inşallah rabbim en kısa sürede huzurunda olmanı nasip eder birde sürekli aklınıza ben ne kötülük yaptimda rabbim beni huzurunda istemiyor diye getirip motive olmaya çalışınNamaza başlamak istiyorum ama daha nasıl namaz kılınır onu bile bilmiyorum internetten bakıyorum çok karışık geliyor 40 yaşındayım insanlara sormaya utanıyorum .Bazı namaz dualarınıda bilmiyordum geçen hafta 2 eksik duam vardı onları ezberledim.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim nasıl yardım almalıyım.
Evet en basit kolay orda anlatılıyor. Zor değil bildiğiniz kadar da kılsanız çok sevap. Allah yardımcınız olsun. Çok sevindim adınızaNamaz hocası kitabı alıp öğrenin ben öğle başlamıştım utanılacak bişey yok bunda Allah daim etsin ins
Canım şafi misin Hanifi mi bunu da bilerek kıl namazi ben şafiyim 17 rekat kiliyordum Hanifi mezhebi bizden fazla kılıyor sunnnet farzNamaza başlamak istiyorum ama daha nasıl namaz kılınır onu bile bilmiyorum internetten bakıyorum çok karışık geliyor 40 yaşındayım insanlara sormaya utanıyorum .Bazı namaz dualarınıda bilmiyordum geçen hafta 2 eksik duam vardı onları ezberledim.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim nasıl yardım almalıyım.
Video izleyebilirsiniz.. Çok güzel videolar var youtubede.. Duaları ezberlediyseniz gerisi kolay Allahın izniyleNamaza başlamak istiyorum ama daha nasıl namaz kılınır onu bile bilmiyorum internetten bakıyorum çok karışık geliyor 40 yaşındayım insanlara sormaya utanıyorum .Bazı namaz dualarınıda bilmiyordum geçen hafta 2 eksik duam vardı onları ezberledim.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim nasıl yardım almalıyım.
Ben namaz nasıl kılınır diye konu açıp kolayca anlatmaya çalıştım. Oraya bakabilirsiniz. Sistem oldukça kolay. Şöyle özet geçeyim:Namaza başlamak istiyorum ama daha nasıl namaz kılınır onu bile bilmiyorum internetten bakıyorum çok karışık geliyor 40 yaşındayım insanlara sormaya utanıyorum .Bazı namaz dualarınıda bilmiyordum geçen hafta 2 eksik duam vardı onları ezberledim.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim nasıl yardım almalıyım.
Canim benim bir arkadasim cikti almisti yeterli büyüklükte birinci rekat 2. Rekat ta dualar yazili onu secse edecegi yerin yanina koymus bakararak kılmıştı bir sure deneyebilirsin bir süre. Hem pratikle daha erken öğrenirsin. Allahim kolaylastirir hic merak etme sen. Niyet et Allahim ogrenmemi uygulamami kolaylastir diye. Oyle namaza dur.Namaza başlamak istiyorum ama daha nasıl namaz kılınır onu bile bilmiyorum internetten bakıyorum çok karışık geliyor 40 yaşındayım insanlara sormaya utanıyorum .Bazı namaz dualarınıda bilmiyordum geçen hafta 2 eksik duam vardı onları ezberledim.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim nasıl yardım almalıyım.
Canim kaza varsa sunnet kilinmiyordu. Sunnet yerinr kaza kiliniyordu bildigim kadarıyla.Canım şafi misin Hanifi mi bunu da bilerek kıl namazi ben şafiyim 17 rekat kiliyordum Hanifi mezhebi bizden fazla kılıyor sunnnet farz
Şafii mezhebine göre kaza namazınız varsa sünnet kılınmıyor kazanız bitene kadarCanim kaza varsa sunnet kilinmiyordu. Sunnet yerinr kaza kiliniyordu bildigim kadarıyla.
Canım bizde sünnet kılınmıo kaza varsa onlar kılınır biz direk farz kiliyoruz işteyen namazdan sonra kazalarini da kılabilirCanim kaza varsa sunnet kilinmiyordu. Sunnet yerinr kaza kiliniyordu bildigim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?