Ayakta kilamiyorsaniz oturarak devam edebilirsiniz bir sure. Belki sizin icin daha kolay olur. Panik atak icin doktor ile gorustugunuzde ne diyor,alabileceginiz bir ilac veya bir onlem var midir?Ben bir panik atak hastasıyım bununla haşamaya alıştım zaten bazen daha ağır geçiriyorum bazende çok şükür hiç diyecek kadar ama işte gerçekten çok zor bi durum. Ben namaz kılıyordum ve namaz kılarken aşırı derecede çarpıntım oluyor elim ayağım boşalıyor zor duruyorum ayakta namazımı zor zor bitiriyorum bırakmamak için bayılcak gibi oluyorum bu yüzden namazada ara verdim inanın şeytanı sevindirmek istemem ama başlayamiyorum. Başlicam diyip erteliyorum. Ne yapmalıyım nolur yardım edin yaa
Psikoloğa daha önce gidiyordum kesinlikle depresif haplara filan başlamak istemiyorum zaten doğal bitkisel bir ilaç tavsiye etmişti ama onuda kullanınca vücudumda uyuşma filan oluyor o yüzden bıraktım bi aralar İbrahim Saraçoğlunun kürlerinden yapiyordum sanki faydası vardı sonra ara verdim ama 1 ay diyordu zaten 1 ay kullanmiştim ama tamamen geçmedi malesef tekrar başlicam kürlere. Ve bu arada namaz oturduğum yerde kılmayı düşündüm ama günah olur diye yapmadım bilmiyorumAyakta kilamiyorsaniz oturarak devam edebilirsiniz bir sure. Belki sizin icin daha kolay olur. Panik atak icin doktor ile gorustugunuzde ne diyor,alabileceginiz bir ilac veya bir onlem var midir?
Bilmem kabul olmaz heralde diyordumZaruri sebebin var ayakta kilmak niye ?
Ben de kılıyorum hatta çok yorgunsam ikindi ve yatsı namazının sünnetlerini de terkediyorum her zaman olmamak şartıyla.
Ayakta kilamayacagima inanırsam da ya biraz bekliyorum ya da oturarak kılıyorum.
Tamamen kesmeyin sünneti kılın farzi da daha sonra kılın.
Eğer zor geliyorsa sadece farzları kılıp bırakabilirsiniz geçici olarak.
İlle de ayakta kılmanın mantığı yoktur.
Ne alakası var ?Psikoloğa daha önce gidiyordum kesinlikle depresif haplara filan başlamak istemiyorum zaten doğal bitkisel bir ilaç tavsiye etmişti ama onuda kullanınca vücudumda uyuşma filan oluyor o yüzden bıraktım bi aralar İbrahim Saraçoğlunun kürlerinden yapiyordum sanki faydası vardı sonra ara verdim ama 1 ay diyordu zaten 1 ay kullanmiştim ama tamamen geçmedi malesef tekrar başlicam kürlere. Ve bu arada namaz oturduğum yerde kılmayı düşündüm ama günah olur diye yapmadım bilmiyorum
İyi de sorabileceginiz arastirabileceginiz zibilyon tane kaynak var.Bilmem kabul olmaz heralde diyordum
Niye gunah olsun,sonucta boyle bir imkan var. Gayet de oturarak kilinabilirPsikoloğa daha önce gidiyordum kesinlikle depresif haplara filan başlamak istemiyorum zaten doğal bitkisel bir ilaç tavsiye etmişti ama onuda kullanınca vücudumda uyuşma filan oluyor o yüzden bıraktım bi aralar İbrahim Saraçoğlunun kürlerinden yapiyordum sanki faydası vardı sonra ara verdim ama 1 ay diyordu zaten 1 ay kullanmiştim ama tamamen geçmedi malesef tekrar başlicam kürlere. Ve bu arada namaz oturduğum yerde kılmayı düşündüm ama günah olur diye yapmadım bilmiyorum
Neden günah olsun?Psikoloğa daha önce gidiyordum kesinlikle depresif haplara filan başlamak istemiyorum zaten doğal bitkisel bir ilaç tavsiye etmişti ama onuda kullanınca vücudumda uyuşma filan oluyor o yüzden bıraktım bi aralar İbrahim Saraçoğlunun kürlerinden yapiyordum sanki faydası vardı sonra ara verdim ama 1 ay diyordu zaten 1 ay kullanmiştim ama tamamen geçmedi malesef tekrar başlicam kürlere. Ve bu arada namaz oturduğum yerde kılmayı düşündüm ama günah olur diye yapmadım bilmiyorum
Neden tersler gibi konuşuyorsunuz ?İyi de sorabileceginiz arastirabileceginiz zibilyon tane kaynak var.
Tumden bırakınca günah olmuyorda oturarak kılınca mi oluyor ?
ilgincsiniz vesselam.
Oturarak kılın.
Rekatlar arasını da uzatabilirsiniz.
Yoo ters değilim.Neden tersler gibi konuşuyorsunuz ?
Çünkü depresif haplara başlayınca birçok insanlar başladığına pişman oluyor daha ağır psikolojik sorunlar yaşıyor Allah göstermesinNeden günah olsun?
Oturarak kılabilirsiniz pekala, çok zorlandığıniz zamanlarda sadece farzı kılarsınız.
Ama hayatınızı bu kadar etkileyen bir hastalık için ilaç kullanmak istemiyorum demeniz de doğru değil. Dinen de doğru değil. Kendinize niye eziyet ediyorsunuz?
Arkadaşlar da cevaplamislar bende onlara katılıyorum oturarak kılin rahatsızlık hastalık durumunda günah felan değil, ayrıca doktora görünün tekrar kendinizi iyi hissedince ayakta kilarsiniz Allah şifa versin.Psikoloğa daha önce gidiyordum kesinlikle depresif haplara filan başlamak istemiyorum zaten doğal bitkisel bir ilaç tavsiye etmişti ama onuda kullanınca vücudumda uyuşma filan oluyor o yüzden bıraktım bi aralar İbrahim Saraçoğlunun kürlerinden yapiyordum sanki faydası vardı sonra ara verdim ama 1 ay diyordu zaten 1 ay kullanmiştim ama tamamen geçmedi malesef tekrar başlicam kürlere. Ve bu arada namaz oturduğum yerde kılmayı düşündüm ama günah olur diye yapmadım bilmiyorum
Buda mi kendi kanınız ?Çünkü depresif haplara başlayınca birçok insanlar başladığına pişman oluyor daha ağır psikolojik sorunlar yaşıyor Allah göstermesin
Bu nasıl haplar peki depresyon hapları filan mıydı sizin kulladığınız ?Öncelikle gecmis olsun... ortalama 3 yıl kadar panik atak ve anksiyete tedavisi gördüm. Hem ilaç, hem terapi ile. Çok şükür ki büyük ölçüde atlattım. Ben de bir dönem namaz kılamadim, aynı sizin hissettiklerini hissettim hep. Biraz ara verin veya sadece farzları kılın. Zaten aklınız namaza odaklanamiyorsa, korku ve panik halinde iken namazı da kılmış olmuyorsunuz. Ayakta zorlanıyorsanız oturarak farzları kılın sadece. İlaçlara çok önyargılı yaklaşmayın bence. Belki daha başındayken kısa süre kullanip iyilesebilirsiniz. Bir ilacın faulydasini gormeniz için 2 hafta geçmesi gerekiyor ki vücudunuz adapte olsun. İlaca başlayıp doktor kontrolünde bırakirsiniz.
Ben başkaların bana söylediklerini dile getiriyorum belkide bir panik atak hastası olduğum için ilaç alma gibi bi kaygı içerisindeyimdirBuda mi kendi kanınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?