Nasıl vardınız bu kanıya?Çünkü depresif haplara başlayınca birçok insanlar başladığına pişman oluyor daha ağır psikolojik sorunlar yaşıyor Allah göstermesin
Bu kanıya nereden vardınız Allah aşkına? Bu ilaçlar tedavi amaçlıdır insanı daha çok hasta etmek için değil. Sadece şöyle bir durum var, her antidepresan her kisiye iyi gelebilir diye bir durum yok. Örneğin ben x ilacı ile iyesirken size x iyi gelmez ama y ilacı iyi gelebilir. Psikolojik tedavi konusunda sizi kim bilgilendirdiyse çok yanlış bilgilendirmis. Ben o ilaçlar vesilesi ile bugün iyileştim diyebiliyorum çok şükür .Çünkü depresif haplara başlayınca birçok insanlar başladığına pişman oluyor daha ağır psikolojik sorunlar yaşıyor Allah göstermesin
Doktora gidin kesin bir dille anlatmasını isteyin.Ben başkaların bana söylediklerini dile getiriyorum belkide bir panik atak hastası olduğum için ilaç alma gibi bi kaygı içerisindeyimdir
Bilmiyorum bi psikoloğa tekrar başvurcam zaten bakalım hayırlısıNasıl vardınız bu kanıya?
O ilaçları kullanıp iyileşen bir sürü insan var. Annemde terapiyle beraber kullandı şuan da eski hâline göre gayet iyi.
Kulaktan dolma bilgilerle kendi kendinize sıkıntı çekmeyin.
Oturarak kılcam daha iyi olcak benim içinAslında oda seytanın oyunu oturarakta olsa kıll senın ıcıne vesvese dusurup o hale gelmenı saglıyor. Israrla devam et gececektır ben oyleydım bı ara. Israrla devam ettıkce gecıyor
Daha çok yatsı namazında oluyor gerçekten öok kötü bi durumMental olarak iyi hissettiğinizde farzları kılın o şekilde alıştırın kendinizi evde biri varsa yanınızda dursun daha rahat kılarsınız
Hayatımın 2 farklı döneminde farklı konular sebebiyle depresyona girdim ve antidepresan kullandım. Allaha şükür hiç te öyle dediğiniz gibi sorun yaşamadım.Çünkü depresif haplara başlayınca birçok insanlar başladığına pişman oluyor daha ağır psikolojik sorunlar yaşıyor Allah göstermesin
Olabilir evet günün yorgunluğu ve karanlık olması. Bir iki gün yatsıyı kılma veya oturarak kıl dediğim gibi yalnız kılma yavaş yavaş geçecek korkun. Yaşadım yani biliyorum doğumdan sonra panik atak yaşadım bende namazlarda çok zorlanıyordum eşim duruyordu yanımda sonra sonra alıştım artıkDaha çok yatsı namazında oluyor gerçekten öok kötü bi durum
Çünkü depresif haplara başlayınca birçok insanlar başladığına pişman oluyor daha ağır psikolojik sorunlar yaşıyor Allah göstermesin
Şimdi iyi misiniz peki? Ben de ilaç tedavisindeyim şuan. Psikolog yardımı da alacağım.Ben bir zamanlar depresyon ve panik hastasıydim. Bende bir süre antidepresan kullandım. Cünkü durum kötüydü. Bir süre ayakta kalmak için kullandim. Onun yanında ama haftada bir kere tedaviye gidiyordum. İlaçlar hiçbir zaman tek. Çözüm değildir. Ama tedavinize faydası büyük olabilir. Tedavinize destek olarak görün. Her ilaç ayni değil. Dozlar farklı. Elalemin lafına bakıp aldanmayin. Bir cok kişi antidepresan aldığını iddia ediyor halbuki doktor sakinleştirici yazmis sadece. Ikisi ayni şey degil! Bunu da ekleyim: İlaçları biraz güçlenene kadar aldım. Onda sonra doktorun kontrolü (!) altında bıraktım. Bir kere başladınız diye ömür boyu almanız gerekmez. Ama terapiyi de ihmal etmemek lazım
Şimdi iyi misiniz peki? Ben de ilaç tedavisindeyim şuan. Psikolog yardımı da alacağım.
Tam bunu demeye gelmiştim, oturarak kıl benimde çarpıntım oluyor oturarak kıl vesveseye kapılma, bırakmamalısınAyakta kilamiyorsaniz oturarak devam edebilirsiniz bir sure. Belki sizin icin daha kolay olur. Panik atak icin doktor ile gorustugunuzde ne diyor,alabileceginiz bir ilac veya bir onlem var midir?
Mesajınız umut oldu bana. İnşallah ben de iyi olacağım. Ama bir türlü psikolog seçimi yapamadım. Kiminin fiyatı çok yüksek kimi düşük. Düşük olan niye düşük deyip güvensizlik oluşturuyor çok saçma bir düşünce ama. Diğerleri de fazla yüksek. Hepsinin verdiği bilişsel davranışçı terapi. Sizde psikolog seçiminde neye dikkat etmeliyim?Cok şükür. Tedavimi altı sene önce bitirdim. Ondan bu yana iyim. Ne panik atak ne de depresyon tekrarlanmadi.
Mesajınız umut oldu bana. İnşallah ben de iyi olacağım. Ama bir türlü psikolog seçimi yapamadım. Kiminin fiyatı çok yüksek kimi düşük. Düşük olan niye düşük deyip güvensizlik oluşturuyor çok saçma bir düşünce ama. Diğerleri de fazla yüksek. Hepsinin verdiği bilişsel davranışçı terapi. Sizde psikolog seçiminde neye dikkat etmeliyim?
Amiiiiiin inşallah çok sağolun.Türkiyede fiyat sistemi nasıl belirleniyor bilmiyorum. Sadece şu kadarını söyleyim: her Terapist aynı değil. Bazıları daha çok travma terapi yapıyor. Kimisi daha çok aile terapi veya çocuk terapiyi. Yani uzman alanları sizin sorunlarınıza uygun olması önemli. Insallah sizde cabuk sağlığınıza kavuşursunuz tekrar
Depresif hap ne ya?Çünkü depresif haplara başlayınca birçok insanlar başladığına pişman oluyor daha ağır psikolojik sorunlar yaşıyor Allah göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?