Bazen her şey üst üste gelir inadına..
Bir insanın hiç bir işi mi rast gelmez?
Engelsiz, zorluk çekmeden hiç mi istediği olmaz insanın?
Allah'ım bahtımın her yeri mi kara, nokta kadar beyaz yok mu ? :) diye dudak bükersin.
Bu hayatta ne işim var dersin elin kolun kalkmaz, dua bile etmeyi unutursun.
Neden ben bunları yaşıyorum. Neden mutsuzum herkes mutlu ben mutsuzum diye
düşünmekten namaz vakitlerini unutursun.
Peki böyle yapınca her şey düzelir mi?
Ya da daha mı iyi olursun?
Asla... Tersine daha da dibe inersin.
İnsan inancını, sağlığını, umutlarını yitirirse yaşamak zulüm olur asıl.
Aldatılmak, aşksız kalmak, işsiz kalmak hepsi insanlar için.
Hep mutlu olsaydık eğer mutluluğun kıymetini bilir miydik?
Neden ben dememeli insan.
Başına gelenlerin canı yok mu?
Allah beterinden korusun diyerek dua et arkadaşım, haline şükret.
Sağlıktan gerisi boş.. Kötüleri Allah'a havale et. Eden bulur bir gün.
Sen duyarsın ya da duymazsın ama o bulur emin ol.
hayatında herşey iyi güzel olsun diye namaza başladın ve gitmeyincede bıraktın kötü olmaya karar verdin yazından çıkan bu malesef
din dersi vercek değilim ama namaz ne için kılınır hayatımız güzel olsun diye değil allaha olan kulluk görevimiz olduğu için haa sen kulluk görecini yerine getirirsin duanı edersin geçersin karsıya düşüncelerin çok tuhaf geldi psikolojin bayağa bozulmuş birilerini mutlu gördüğün için kimseyi takip etme bırak sen kendi hayatına bak facede yazılan ve gördüğün her resmende inanma çoğu mutluluk pozu veriyor sadece herşey göstermelik orda....
inş bu düşüncelerden kurtulursun hayatın düzene girer istediklerine kavusursun hayırlısıyla....
Canım saol cevabın için bende öyle düşünüyorum bırakmıcam namazımı devam etcem ama iki gündür Halimi görsen çok kötüyüm. Herkes gibi hayırlı bir kısmetim olsun birbirimize destek olalım istiyorum ama olmuyor karşıma hep bunun gibi adamlar çıkıyor.Niyetlerini de en kosa zamanda belli ediyorlar evlilik muhabbetini açmıyorlar bile.. Gezip tozmak amaçları ama ben evlenmek istiyorum hayırlı bir yuva kurmak istiyorum Üniversiteyi geç kazandım şuan 25 yaşındayım acele etmiyim diyorum ama ya yıllar akıp giderse ben hep böyle mutsuz olursam diyorum
hakkında herseyın hayırlısı olsun canım... Rabbımın vardır bır bıldıgı merak etme. Bu ısler nasıp ısı daha zamanı var demekkı. Sana soyle bısey dıyeyım bızım bır akraba senın gıbı gec kazandı unıversıteyı 27 yasında bıtırdı 1 sene sonra ıse gırdı ısyerınde bırısıyle tanıstı 6 ayın ıcınde evlendı sımdı dunyalar tatlısı bır bebegı var :) ben bazen x abla evlendıgın ıcın memnunmusun dıyorum eger sonunda esımle evlencegımı soyleselerdı bı 27 sene daha beklerdım dıyo :) ınsallah senınde karsına boyle bırısı cıkar
hakkında herseyın hayırlısı olsun canım... Rabbımın vardır bır bıldıgı merak etme. Bu ısler nasıp ısı daha zamanı var demekkı. Sana soyle bısey dıyeyım bızım bır akraba senın gıbı gec kazandı unıversıteyı 27 yasında bıtırdı 1 sene sonra ıse gırdı ısyerınde bırısıyle tanıstı 6 ayın ıcınde evlendı sımdı dunyalar tatlısı bır bebegı var :) ben bazen x abla evlendıgın ıcın memnunmusun dıyorum eger sonunda esımle evlencegımı soyleselerdı bı 27 sene daha beklerdım dıyo :) ınsallah senınde karsına boyle bırısı cıkar
ben sizi incitmek için yazmadım yazdıklarınızdan bunu çıkardım
ama bakın siz diyorsunuz onun mutlu hallerini gördükçe ben niye böyleyim, mutlu olamıyorum diye onu kafaya takıyorsunuz o kötü ama mutlu ben iyiyim ama mutsuz böyle birşey yok ki
kendinize odaklanın etrafı herkesi bırakın hayat daha güzel olacaktır
namazla hayatınızda ki olumlu veya olumsuz şeyleri kıyaslamayın duanızı yapın geçin
inş herşey iyi olmaya başlar hayatınızda
ben sizi incitmek için yazmadım yazdıklarınızdan bunu çıkardım
ama bakın siz diyorsunuz onun mutlu hallerini gördükçe ben niye böyleyim, mutlu olamıyorum diye onu kafaya takıyorsunuz o kötü ama mutlu ben iyiyim ama mutsuz böyle birşey yok ki
kendinize odaklanın etrafı herkesi bırakın hayat daha güzel olacaktır
namazla hayatınızda ki olumlu veya olumsuz şeyleri kıyaslamayın duanızı yapın geçin
inş herşey iyi olmaya başlar hayatınızda
öncelıkle sunu söylemelıyım galıba depresyone gırdın... namaz bızım dınımızın emrettıgı bişe( eger muslumanlıksa dın) işler ıyı gıtsede gıtmesde yapmak zorundayız... eger namaz kılmak herseyı mükemmel kılsaydı dünyada sence ulvi olan peygamberlerımız hiç sıkıntı çekermıydı? kı onlar neredeyse tum gün ibadet ederlerdı... ikinci konu işe gırememe ve sevgılının olmayışı.... bunlar ban göre kısmet işi... zamanı bellı olmayan konular... bence bunlara kafa yorup ısyan edıp ahıretınıde ateşe atma canım... gelıp geçıcı seyler... hem aldatıldıysan neden arkasından üzülüyosunkı? bence sanslısın dua et ınsallh karsına cok ıyı işler ve kısıler çıkar rabbım yardımcın olsun
Çok haklısın canım bende ilk sıkıntı yaşadığımda kendi kendime bulmuştum kıbleyi namaz kılmayı öğrendim etrafımda hiç kılan yoktu Allah hep gösterdi bana iyiyi kötüyü .. Bende sabahla yatsıyı kılıyordum genelde okulda vardı o zaman bazılarını kazaya bırakıyordum..içim inanılmaz huzurla doluyordu hiç bir arkadaş ya da başka biri veremiyordu bu huzuru..kararlarımı hep Allah'a bırakıyordum Allahım ben göremiyorum sen göster bana doğruları diyordum 5 dk geçmeden karşıma onun hataları aldatmaları kavgalar .. Herkes bir sene de yine iyi toparladın diyenler oluyordu hep namaz sayesinde diyordum onlara ..dualarım o kadar uzun sürüyordu ki namazdan daha uzun.. Artık hiç eksiksiz kılmayı düşünüyorum inşallah.. Yarın başlamayı düşünüyorum iyice kafamı toparlayıp..
Merhabalar..
Herşeyim hep sorunlu oldu aile sorunlarım, ilk üniversiteye girişim, ilk sevdiğimden ayrılmam , aldatılmam..kişilik olarak iyi biriyim fakat yaşadığım şeylerden sonra namaza başlamıştım birçok sıkı tımı namaz sayesinde aştım.üç yıllık sevgilim beni aldattı tüm ailesi bana etmediğini bırakmadı saygısızlık olur günah olur diye ağzımı açmadım hep sustum.. Sonra dayanamadım ayrıldım o o kadar mutlu ki faceden bakıyorum başka kadınlarla lüks içinde yaşam gününü gün ediyor. O kdar kötü bir insanın bu kadar rahat sorunsuz bir hayat yaşaması beni sinir ediyor. Allahıma şükür namaza başlamıştım Allah'tan hep bana herşeyin hayırlısını göster dedim .o da bana bu herifin tüm pisliklerini gösterdi. Ama işte o mutlu hazmedemiyorum.üniversiteyi bitirdim haftaya mezuniyetim var iş başvurusunda bulundum güzel bir firma mülakatları sınavları geçtim ama cvp gelmedi yarın haber vericez dediler sonuç yok. Evde kötü haldeyim..iş yok beni seven bir sevgilim yok.. O kadar dua ediyorum namaz kılıyorum 10 aydır . çok büyük günah işleyip hep kötüler mutlu oluyor ben hep ağlıyorum dedim biraz da ben mi kötü olsam dedim bıraktım namazımı bi günah işlemedim ama işte öyle .. Geçenlerde iki kişi kalbimi kırdı sen safsın diyorlar bana, zaten adam aldatmış yıllarca ruhum duymamış. Şaka niyetli dedelerde kırılıyorum.. Bana yardım edin ümidimi kestim, hep sıkıntılı geçti çocukluğumda öyle anne baba kavgası , dayak, kavga.. Hep sıkıntı.. Dua edin bana . Yanımda olun iki bişey yazın Allah rızası için..
Merhabalar..
Herşeyim hep sorunlu oldu aile sorunlarım, ilk üniversiteye girişim, ilk sevdiğimden ayrılmam , aldatılmam..kişilik olarak iyi biriyim fakat yaşadığım şeylerden sonra namaza başlamıştım birçok sıkı tımı namaz sayesinde aştım.üç yıllık sevgilim beni aldattı tüm ailesi bana etmediğini bırakmadı saygısızlık olur günah olur diye ağzımı açmadım hep sustum.. Sonra dayanamadım ayrıldım o o kadar mutlu ki faceden bakıyorum başka kadınlarla lüks içinde yaşam gününü gün ediyor. O kdar kötü bir insanın bu kadar rahat sorunsuz bir hayat yaşaması beni sinir ediyor. Allahıma şükür namaza başlamıştım Allah'tan hep bana herşeyin hayırlısını göster dedim .o da bana bu herifin tüm pisliklerini gösterdi. Ama işte o mutlu hazmedemiyorum.üniversiteyi bitirdim haftaya mezuniyetim var iş başvurusunda bulundum güzel bir firma mülakatları sınavları geçtim ama cvp gelmedi yarın haber vericez dediler sonuç yok. Evde kötü haldeyim..iş yok beni seven bir sevgilim yok.. O kadar dua ediyorum namaz kılıyorum 10 aydır . çok büyük günah işleyip hep kötüler mutlu oluyor ben hep ağlıyorum dedim biraz da ben mi kötü olsam dedim bıraktım namazımı bi günah işlemedim ama işte öyle .. Geçenlerde iki kişi kalbimi kırdı sen safsın diyorlar bana, zaten adam aldatmış yıllarca ruhum duymamış. Şaka niyetli dedelerde kırılıyorum.. Bana yardım edin ümidimi kestim, hep sıkıntılı geçti çocukluğumda öyle anne baba kavgası , dayak, kavga.. Hep sıkıntı.. Dua edin bana . Yanımda olun iki bişey yazın Allah rızası için..
Çok saol cnm dualarını bekliyorum.. İnşallah rabbimden diliyorum beni daha da iyi şeylere yönlendirecek iyi kalpli birini diliyorum.. Kendimi çok sevgisiz hissettim, yalnız hissettim . Umarım herşey güzel olur bu kötülerde can yakan insanlar da cezasını en kosa zamanda çeker çünkü sadece ben değilim acı çeken ben olmasam başka bir genç kızın canını acıtacakalr.. Ders olsun herkes ettiğini çeksin.. Yuva yıkan o insanlar herkes .. Çok teşekkür ederim cnm bende sana dua edicem çok mutlu ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?