cok tşk ederım yardımcı oldunuz ıcın düğünüme cok az kaldı nişanlımı cok sevıyorum onunla hıc bır sorun yok ama kayınvalıdemle sorunluyuz yüzüme cok iyi hiç bırsey demıyor ben su anda mesafemı koydum ama ona söylemek ıstedıgım cok sey var kendınımı cok zor tutuyorum düğünden önce kötu bırsey olsun ıstemıyorum kendıkendımı yıyorum bazende hakkımda söyledıklerının hepsını bıldıgımı söylemek ıstıyorum
ama tabi aile yapısına kişiye göre değişir davranışlar. mesela benim kaynanam yoktan anlamaz. araba varken emrivaki yapardı beni suraya buraya götürün derdi. kaç kere haber verdiğimiz halde misafirliğe gidemedik. gece 23 de elinde çay bardağı bize gelir napıyonuz der sabah 6 da kalkıp işe gittiğimizi bildiği halde. benimki tavırdan mesafeden falan anlamayan biri. anlaması için dank diye söylemen lazım
tşk ederim arkadaslar nişanlımla paylaşmıştım çünkü paylaşcak kımse yoktu anneme demek ıstemedım üzülmesin dıye en yakın nişanlımı hıssetıgım ıcın ona söylemıstım annene bırsey deme dedım ama oda gıtmıs demıs bırdaha arkasından konusma dıye ozamandan berı mesafelıyım ama hala konusmaya devam edıyor yapmadıgım seylerı yaptı dıyor kızlar cok bunaldım artık
tşk ederim arkadaslar nişanlımla paylaşmıştım çünkü paylaşcak kımse yoktu anneme demek ıstemedım üzülmesin dıye en yakın nişanlımı hıssetıgım ıcın ona söylemıstım annene bırsey deme dedım ama oda gıtmıs demıs bırdaha arkasından konusma dıye ozamandan berı mesafelıyım ama hala konusmaya devam edıyor yapmadıgım seylerı yaptı dıyor kızlar cok bunaldım artık
kızlar bütün kaynanalar böylemi yaa oysakı bastan nekadarda iyiydik nıye ben bukadar safımmmm
kızlar bütün kaynanalar böylemi yaa oysakı bastan nekadarda iyiydik nıye ben bukadar safımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?