merak edıyorum hakkımda ne dedıgını kendı kendımı üzdüğümübile bile soruyorum bunun önune gecemıyorum takmamaya calısıyorum ama bır yerden patlak verıyorum
kızlar anlamıyorsunuz galıba kayınvalıdem onunla yüzgöz olayım ıstıyor mesafeli olmayım eltimle iyi olmayım istiyor ben gıdınce yavrum hoşgeldın bir iyi davranıyor anlatamam annem annem dıye pesımde dolasıyor ben gıdıncede baslıyor dedıkoduma ya sız napardınız susarmıydınız bana bunu söyleyın ne olurr
kızlar anlamıyorsunuz galıba kayınvalıdem onunla yüzgöz olayım ıstıyor mesafeli olmayım eltimle iyi olmayım istiyor ben gıdınce yavrum hoşgeldın bir iyi davranıyor anlatamam annem annem dıye pesımde dolasıyor ben gıdıncede baslıyor dedıkoduma ya sız napardınız susarmıydınız bana bunu söyleyın ne olurr
kızlar nıye kayınvalıdeler eşyaları bırlıkte almayı ıster ben ne kendı aılemı aldım ne onları nısanlımla gıttık ve tabıkı bunuda laf ettı onu eş..k yerıne koymusuz
sorunda bu zaten takmamaya calısıyorum ama takıyorum takmak ıstemıyorum gercekten umursamak ıstemıyorum ama yapamıyorum bunu nasıl becerıyorsunuz?
slm arkadaşlar size bir sorum var cevaplarsanız çok sevinirim ve bana çok yardımcı olmuş olursunuz nankör bir insana nasıl davranılmalıdr? sen iyilik yaptıkça yüzüne gülüp arkandan konuşan insana nasıl davranırsınız ve bu kayınvalideniz ise lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?