Nankör bir insana nasıl davranılmalı?

merak edıyorum hakkımda ne dedıgını kendı kendımı üzdüğümübile bile soruyorum bunun önune gecemıyorum takmamaya calısıyorum ama bır yerden patlak verıyorum

İyi,sizin için bu kadar önemli olduğuna göre madem devam edin araştırmalarınıza..
Kolay gelsin..

kızlar anlamıyorsunuz galıba kayınvalıdem onunla yüzgöz olayım ıstıyor mesafeli olmayım eltimle iyi olmayım istiyor ben gıdınce yavrum hoşgeldın bir iyi davranıyor anlatamam annem annem dıye pesımde dolasıyor ben gıdıncede baslıyor dedıkoduma ya sız napardınız susarmıydınız bana bunu söyleyın ne olurr

Ben nedense, arkadaşlarımın düşündüklerinin tam tersini söylemek istiyorum...
Daha önce kendim yaşadığım için...

Benim kayınvalidem de, sütten çıkma ak kaşık değildi.
Bense hep mesafeli ve yaptıklarını görmezlikten gelen bir yapıdaydım...
Bir süre sonra kendimi kastığımı farkettim.
Baktım ki bu böyle olmayacak; içimde ne varsa, biraz espirili ( ama samimi ), her şeyi söyledim.

Artık içimde tutmuyorum.
Direk konuşuyorum... Kendimi açıkça ifade ediyorum.
Asla kırıcı olmadan ve gerçekten bir anne gibi görerek...
O günden beri, sırtımdaki kamburumu atmış gibiyim...

Hatayı baştan siz yapmışsınız önce bunu kabul edin..
Her kayınvalide samimiyet ister,eee siz baştan önceleri yüz göz olduğunuzu itiraf ettiniz..
Şimdi,soğuk durunca elbet konuşacak neden böyle ters oldu bu gelin diye?kaydirigubbakcemile
Siz olsaydınız demişsiniz..
Kendimi şu kadar söylüyeyim..
Oldukça gıcık bir gelindim başından sonuna kadar..hihoyyyt
Ne severdim onu ne de kavga ederdim kendisi ile..

nişanlımla tek bir sorunum bile yok cok seviyoruz birbirimizi bana annesının böyle davrandıgı ıcın cok üzgün oldugunu bunları takma dedi ben senın nasıl bırı oldugunu bılıyorum ben annemle konustum hala arkandan konusmaya devam ederse hıc gıtme ben üzülmem dedi ama kadın hala konusuyor ben nısanlıma demedım üzülmesin dıye annesı sonucta atamaz yaa

10 yilik evliyim..2 tane eltim var...bu zamana kadar kesinlikle ne ben onlara nede onlar bana kaynana benim icin ne dedi gibi muhabbetlerimiz olmadi..olamazda...bu basli basina bir yanlistir bana göre...

Senin yerinde olsam susardim evet...cünkü kaynanana herseyi biliyorum arkamdan neler konustugnu falan dedigim vakit kimden duydun diye soracak...sende eltini ele veremeyecegine göre haksiz duruma düsecek henüz kurulmamis yuvana tatsizlik getireceksin....:1no2:

Rahat ol biraz güzelim...kaynananin senin hakkindaki düsünceleri ve konustuklari seni bu kadar rencide etmemeli....cünkü daha cok yolun basindasin..

kızlar nıye kayınvalıdeler eşyaları bırlıkte almayı ıster ben ne kendı aılemı aldım ne onları nısanlımla gıttık ve tabıkı bunuda laf ettı onu eş..k yerıne koymusuz

sorunda bu zaten takmamaya calısıyorum ama takıyorum takmak ıstemıyorum gercekten umursamak ıstemıyorum ama yapamıyorum bunu nasıl becerıyorsunuz?

kızlar nıye kayınvalıdeler eşyaları bırlıkte almayı ıster ben ne kendı aılemı aldım ne onları nısanlımla gıttık ve tabıkı bunuda laf ettı onu eş..k yerıne koymusuz

Bir şey dikkatimi çekti..
Yaşınız çok küçük ve aileden,arkadaş çevrenizden daha hiç evlenen olmadı galiba?
Şu koltuk,eşya bakma,alma beraber ya da ayrı olsun konuları devamlı geçer bu zamanlarda..
Size anormal geldiğine göre hiç çevrenizde görmemişsiniz sanırım..
İlk sözüme geri dönüyorum,siz nişanlılınızla ikiniz bir çift olduktan sonra herkes istediği kadar konuşsun,normaldir,olağandır,alışınız..

sorunda bu zaten takmamaya calısıyorum ama takıyorum takmak ıstemıyorum gercekten umursamak ıstemıyorum ama yapamıyorum bunu nasıl becerıyorsunuz?

Ben önemsemediğim konuları zaten takmam ki..hihoyyyt
Ha kayınvalidem ha başkası..
Benim için aynı..
Herkes kendi hayatına baksın,bana ne:dilcikar:

23 yasındayım evlenen akrabalarım arkadaslarımda oldu ama ben benımkı kadar sorunlu bır kayınvalıde görmedım aralarında takmama özelliğiniz cok güzel tebrik ederim

canım evet benım kayınvalıdem bırak arkadan yapmayı dırek yuzume yapıyodu
görüşmüyorum kendısı ıle gayet huzurlu ve mutluyum

bunu yapamazsan mesafelı davran anlasın

seviyesine inmeye değer mi ?yerimseniben
Allah'a havale et,ahirette hesaplaşırsın...
:Saruboceq:

o öyle yapıyorsa sende araya mesafe koyarsın..
mümkün olduğunca fazla görüşmezsin olur biter...

canım eğer yüzüne bişi yaparsa cevabını verirsin terbiyeni bozmadan ama arkadandan yaptığını neden takıyorsun ayrıca gerçekten o lafları ettiğinden emin misin

arkandan konuşmasını da kendi terbiyesine ver benimki neler çeviriyor arkamdan ben sadece mesafeli olup gerektiğinde görüşüyorum hiç kimseyle de fazla muhattap olmuyorum oluyor bitiyor

tabııkı hepsı aynı degıldır muhakkak.ama bole olanlarda var ne yazıkkı. ne demısler sen ıyılık yap et denıze kul bılmezse halık bılır dıe.bosver hıc takma derım ben artık ole yapıorum.yerınde davranmayı ogrendım.herseyın yerı ve zamanı oyle bı gelıo kı ıste oyle zamanlarda sende tavrını koy.alttan alttan.yanı sakayla karısık.konusman fılan kar etmez cunku bu bı huy karrakter mızac meselesı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…