Nankör bir insana nasıl davranılmalı?

nişanlımada bırsey dıyemıyorum ne kadar üzüldüğümü bir o bılıyor ve annesıne cok sınırlendı cunku annesını gercekten cok ama cok sevıyordum ve her kötu gununde yanındaydım yanı haketmedıgım seylerı duymak cok zoruma gıttı nısanlımda buna dayanamamıs ondan tartısmıs annesıyle

ama işte kayınvalidelerde bunu sinsilik olarak algılıyor ve diyorki oğlumu doldurup bana gönderiyor ayy ben çok dertliyim yine açıldı konu senağlama

canım çünkü o eltimle kötüydü bana hep onu kesiyordu bende dınlıyordum ve cok sasırıyordum eltımın nasıl böyle seyler yaptıgına tabı bız ozaman nısanlı degıldık bıle sevgılıydık kaynanama cok üzülüyordum eltim ozamn ona cok kötü seyler yapmıs güya bende nısanlandıktan sonra eltimle konustum ve o kızın kötü bırı olmadıgına karar verdım ve suan aramız ıyı ve kayınvalıdem suan benı ona kesıyor

kızlar aldıgımız koltuk takımına demişki b..k gibi ne b..k benziyor demiş oysakı bastan gösterdıgımde çok begenmıstı ayy ne gusellde spor tam genc işi falanda

kızlar aldıgımız koltuk takımına demişki b..k gibi ne b..k benziyor demiş oysakı bastan gösterdıgımde çok begenmıstı ayy ne gusellde spor tam genc işi falanda

Kayınvalidenizin bu söylediklerini de nişanlılınızdan öğreniyorsunuz sanırım..
Süper!
Bence nişanlınınıza kızmayın,hiç kızmayın..
Sizi çok seviyor de mi hem de çooook!!
Bakın ben yüz göz olursunuz demiştim ama sanırım çoktan yüz göz olmuşsunuz..
Nişanlılınız ve siz ikiniz bir çift olmayı başaramazsanız karışan da çok olur konuşan da...
Koltuk takımı sizin,balayı sizin,ne diye annesinin yanında detaya giriyorsunuz ki?

hayır nişanlım söylemedi bana bunları anlatan eltim annesı nişanlımı eminim dolduruyor ama o gelıp tek bırsey demedı bana ben sadece o ankı mutlulugumu paylasmak ıstemıstık koltuk takımını resmını göstererek ben gıttıkten sonrada arkamdan öyle demıs nısanlımın bununla ılgısı yok

Sana gelip dedikodu yapan baskasina gider senin dedikodunu yapar.....:1no2::1no2:

Muhtemelen sen eltinle iyi olmaya basladigin vakit sana karsi tavir aldi...onunla iyi olman isine gelmiyor

Mümkün oldugu kadar mesafeli ol....ve bence bildiklerini ona bildirme

Malesef dediğiniz gibi olmuyor her aile yapısı farklı o düzenede nişanlınızda alışık olduğu için sizin çıkaracağınız her ses bir suçmuş gibi geri dönüyor..Yaşayan bilir diyorum senağlama

Bak güzelim...simdiden elti kaynana cemberine girersen inanki cikman cok cok zor olur...

Eltinle oturup kaynanani...kaynananla oturup eltini cekistirmenin hicbir faydasi olmaz sana...tam tersi her zaman zarari olur...

Ne eltine güven...nede kaynanana...bu tür muhabbetlere hic girmemeye bak...

Laaleninde dedigi gibi malesef sen coktan yüz göz olmussun bile.

Ayrica üzülürek söylüyorum nisanlinda pek güvenme bu konularda....cok gördük öyle evlenmeden önce canim cicim sen haklisin deyip evlendikten sonra kes kapat konusma diyenleri....sadece uyarmak istedim...yanlis anlama

Son düzenleme:
gülsüm sultan ama dayanamıyorum ya beni salak yerıne koydugunu sanıyor ben hep suscammı o arkamdan konustukca kızlar yemın ederım sız burdan cıkınca mısıl mısıl uyuycaksınız ama ben hıc uyuyamıyorum

kızlar ben kımseyle oturup dedıkodu yapmadım kaynanam gelıp bana eltımden dolayı dert yanıyordu bende ona uzuluyordum ama ben eltımle ıyıyım sımdı bunu kaldıramıyor ve benı kesıyor ona ve ben bunu hıssedıyorum ve kendım soruyorum eltıme ne dedı hakkımda dıye yoksa o bana bırsey demıyor ben bılıyorum hakkımda bırsey dedıgını ve ben soruyorum ne dedı yıne dıye

İyi ya madem nişanlınızda hiç problem yok..
Ailesi ile olabildiği kadar az görüşüngamyoncuiremsu

Yaşayan bilir elbet!
Ancak siz de iyi bilin ki;elin adamı gelip ailesinin düzenine alışkın diye sizi suçluyorsa daha çok başınız ağrır..
Sizin sorununuzu bilmiyorum sadece kullandığınız kelimelere göre yorum yaptım.

Ya ne yapmaya çalışıyorsunuz ki?
Kim ne derse desin..
Öğrenince elinize ne geçecek?
Bu ne kadar vıcık vıcık aile ilişkisi..
O kime ne demiş,size gelmiş birini kötülemiş,sizin dedikodunuzu şuna yapmış???

kızlar bılıyorum kaynanamla cok yüzgöz olmustum ve bu tamamen benım saflıgımdan kaynaklandı sımdı mesafemi koydum bayadır mesafelıyım ben mesafeyı koyunca bana daha kötü davranıyor

Ohhh güzelim sen ne yapiyon ya!!:1shok:

Insan kendi kendine böyle huzurunu bozarmi? Senin hakkindaki düsüncelerini ögreniyonda ne oluyor...kendini sinir ediyorsun sadece ve araya fitne fesat giriyor...

Yapma güzelim ya...resmen eltinide dedikoduya tesvik ediyorsun..

kızlar bılıyorum kaynanamla cok yüzgöz olmustum ve bu tamamen benım saflıgımdan kaynaklandı sımdı mesafemi koydum bayadır mesafelıyım ben mesafeyı koyunca bana daha kötü davranıyor

Mesafe koymuş haliniz buysa,yüz göz halinizi tahmin edemicem..:1closedeyes:

kızlar zoruma gıdıyor böyle yapması cunku ben hakketmedım bunları tek ıstedıgım sey arkamdan konusmaması bunun ıcın ne yapmam lazım ben mesafeyı koydukca sınırlenıp daha cok konusuyor ve sadece beni altime kestiğine inanmıyorum kulagıma baska yerlerdende geldı ben nıye ınsanların gözünde kötü olayımkı ya elımde degıl takıyorum iştee keske takmasam ve sızın kadar rahat olabılsem

Acaba gelinin arkasından konuşmayan kaç tane kayınvalide vardır şu memlekette?:uhm:
Eltinizi kim,nasıl,neyle kesiyor bu sorunun cevabını hala bulamadığım için yorum yapamıcam..

merak edıyorum hakkımda ne dedıgını kendı kendımı üzdüğümübile bile soruyorum bunun önune gecemıyorum takmamaya calısıyorum ama bır yerden patlak verıyorum

Nisanlinla aranda sorun olacak sekilde etkilensen hadi tamam diyecem...kafana takiyorsun haklisin....lakin senin nisanlinla aranda hic bir sorun yok...ehh o zaman bu denli bunu kafana takman ne kadar mantikli olabilir?

Kime ne diyorsa desin...seni baglayan kisi nisanlindir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…