nişanlımada bırsey dıyemıyorum ne kadar üzüldüğümü bir o bılıyor ve annesıne cok sınırlendı cunku annesını gercekten cok ama cok sevıyordum ve her kötu gununde yanındaydım yanı haketmedıgım seylerı duymak cok zoruma gıttı nısanlımda buna dayanamamıs ondan tartısmıs annesıyle
kızlar aldıgımız koltuk takımına demişki b..k gibi ne b..k benziyor demiş oysakı bastan gösterdıgımde çok begenmıstı ayy ne gusellde spor tam genc işi falanda
canım çünkü o eltimle kötüydü bana hep onu kesiyordu bende dınlıyordum ve cok sasırıyordum eltımın nasıl böyle seyler yaptıgına tabı bız ozaman nısanlı degıldık bıle sevgılıydık kaynanama cok üzülüyordum eltim ozamn ona cok kötü seyler yapmıs güya bende nısanlandıktan sonra eltimle konustum ve o kızın kötü bırı olmadıgına karar verdım ve suan aramız ıyı ve kayınvalıdem suan benı ona kesıyor
Kayınvalidenizin bu söylediklerini de nişanlılınızdan öğreniyorsunuz sanırım..
Süper!
Bence nişanlınınıza kızmayın,hiç kızmayın..
Sizi çok seviyor de mi hem de çooook!!
Bakın ben yüz göz olursunuz demiştim ama sanırım çoktan yüz göz olmuşsunuz..
Nişanlılınız ve siz ikiniz bir çift olmayı başaramazsanız karışan da çok olur konuşan da...
Koltuk takımı sizin,balayı sizin,ne diye annesinin yanında detaya giriyorsunuz ki?
hayır nişanlım söylemedi bana bunları anlatan eltim annesı nişanlımı eminim dolduruyor ama o gelıp tek bırsey demedı bana ben sadece o ankı mutlulugumu paylasmak ıstemıstık koltuk takımını resmını göstererek ben gıttıkten sonrada arkamdan öyle demıs nısanlımın bununla ılgısı yok
hayır nişanlım söylemedi bana bunları anlatan eltim annesı nişanlımı eminim dolduruyor ama o gelıp tek bırsey demedı bana ben sadece o ankı mutlulugumu paylasmak ıstemıstık koltuk takımını resmını göstererek ben gıttıkten sonrada arkamdan öyle demıs nısanlımın bununla ılgısı yok
Malesef dediğiniz gibi olmuyor her aile yapısı farklı o düzenede nişanlınızda alışık olduğu için sizin çıkaracağınız her ses bir suçmuş gibi geri dönüyor..Yaşayan bilir diyorum senağlama
kızlar ben kımseyle oturup dedıkodu yapmadım kaynanam gelıp bana eltımden dolayı dert yanıyordu bende ona uzuluyordum ama ben eltımle ıyıyım sımdı bunu kaldıramıyor ve benı kesıyor ona ve ben bunu hıssedıyorum ve kendım soruyorum eltıme ne dedı hakkımda dıye yoksa o bana bırsey demıyor ben bılıyorum hakkımda bırsey dedıgını ve ben soruyorum ne dedı yıne dıye
kızlar ben kımseyle oturup dedıkodu yapmadım kaynanam gelıp bana eltımden dolayı dert yanıyordu bende ona uzuluyordum ama ben eltımle ıyıyım sımdı bunu kaldıramıyor ve benı kesıyor ona ve ben bunu hıssedıyorum ve kendım soruyorum eltıme ne dedı hakkımda dıye yoksa o bana bırsey demıyor ben bılıyorum hakkımda bırsey dedıgını ve ben soruyorum ne dedı yıne dıye
kızlar bılıyorum kaynanamla cok yüzgöz olmustum ve bu tamamen benım saflıgımdan kaynaklandı sımdı mesafemi koydum bayadır mesafelıyım ben mesafeyı koyunca bana daha kötü davranıyor
kızlar zoruma gıdıyor böyle yapması cunku ben hakketmedım bunları tek ıstedıgım sey arkamdan konusmaması bunun ıcın ne yapmam lazım ben mesafeyı koydukca sınırlenıp daha cok konusuyor ve sadece beni altime kestiğine inanmıyorum kulagıma baska yerlerdende geldı ben nıye ınsanların gözünde kötü olayımkı ya elımde degıl takıyorum iştee keske takmasam ve sızın kadar rahat olabılsem
kızlar zoruma gıdıyor böyle yapması cunku ben hakketmedım bunları tek ıstedıgım sey arkamdan konusmaması bunun ıcın ne yapmam lazım ben mesafeyı koydukca sınırlenıp daha cok konusuyor ve sadece beni altime kestiğine inanmıyorum kulagıma baska yerlerdende geldı ben nıye ınsanların gözünde kötü olayımkı ya elımde degıl takıyorum iştee keske takmasam ve sızın kadar rahat olabılsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?