Nankör insan, herkese sebep oldu

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Arkadaşlar az önce eşim işten geldi normalde 4 saat mesaileri vardı 2 saate düşmüş ve bunun sebebi biri iş yerini şikayet etmiş dezenfekte ve maske verilmiyor diye.. Bunu yapan iş yerinde biri ama bilinmiyor kimin yaptığı patron sinirlenmiş baya insanların ekmeğiyle neden oynanıyor çok sinirlendim borçlarımız var planlarımız vardı hepsi düştü suya eşimin iş yeri 2 vardiya şimdi 3 vardiyaya çıkacak mış muhtemelen hiç mesai olmayacak yani gizli tutuluyor kimin yaptığıda belli değil

Arkadaşlar az önce eşim işten geldi normalde 4 saat mesaileri vardı 2 saate düşmüş ve bunun sebebi biri iş yerini şikayet etmiş dezenfekte ve maske verilmiyor diye.. Bunu yapan iş yerinde biri ama bilinmiyor kimin yaptığı patron sinirlenmiş baya insanların ekmeğiyle neden oynanıyor çok sinirlendim borçlarımız var planlarımız vardı hepsi düştü suya eşimin iş yeri 2 vardiya şimdi 3 vardiyaya çıkacak mış muhtemelen hiç mesai olmayacak yani gizli tutuluyor kimin yaptığıda belli değil
Şikayet gerçek mi peki
İnceleme yapıp tutanak mı tutulmuş
Eşiniz güvensiz ortamda mı çalışıyordu
Sizin için sorun değil miydi bu
gibi gibi

Ben herkesin kısmetinin biryerde saklı olduğuna inanırım.Halimize şükredelim bence ne hastalar var cocuklari esi kanser olan elini kolunu kaybeden cesitli hastalıklarla ugraşanlar var.Benimde hem ev kredim hem araba kredim var ve marttan beri kısmi çalışma ödeneğinle geciniyorum iki cocugum okula gidiyor dunya masrafım var servisi kitabi kıyafeti ihtiyaçları vs.ev icin arabamı pesinat yapmıştim cocuk olunca okuldur hastanedir lazim olunca ocakta aldim martta pandemi patladı.Bazen avans cekiyorum karttan bazen az yiyorum kendim ,cocuguma alıyorum onun yerine ama şükür halimize şükür saglıklıyız ve iyi kötü işimiz var ailemiz yanımızda.Adam bence haklı bu durumda maske ve dezenfektan lazım.Kac milyon kişi öldü dünyada.

İ
Patron buna sinirlenecegine isini dogru yapsin
Milletin sağlığını riske atmasin
İş yeri zaten teftiş ediliyor sürekli ve çok beğeniliyor bir sorun yokmuş şikayet üzerine girmiş tekrar polis burdaki asıl mesele birinin durduk yere yalandan şikayet etmesi

Esinin ve orada calisanlar hayati degersiz demek sizin para ihtiyacinizdan. Tamam mal canin yongasidir ama boyle hayatinizi niye atiyorsunuz? Is yeri sahibi terbiyesizde neye sinirleniyor acaba? O kadar insanin canini tehlikeye atiyor bi de sinirleniyor yuzsuzluk yani.

hiç çalıştınız mı bilmiyorum ama size kuralları anlatayım:
yıllık belirli bir saat mesai kotası vardır, bu süre aşılırsa iş yeri ceza alır. kimse o süreden fazla çalışamaz. iş-özel hayat dengesi kurulmak zorundadır.
pandemi sürecinde maske ve dezenfektan olmak zorunda.

şikayet edene helal olsun çok doğru davranmış. anlıyorum diğer konuda anlattığınız altın borcu yüzünden bol bol mesai yapıp parasını alsın istiyorsunuz ama kusura bakmayın. önce insan sağlığı gelir. siz borç ödeyeceksiniz diye oradaki bir sürü insan risk altında mı kalsın yani ?

Doğruyu yaptı hakkını aradı diye oturup küfür mü edelim bu kişiye

Aferin iyi yapmış

Maddi sıkıntınız olabilir ama bu usulsüzlüğe göz yummayı gerektirmez

Çocuğunuz vs var mı bilmiyorum ama yoksa ya da bakacak birileri varsa hazır üç vardiya olacakmış siz de başvurun işe girin
İş yeri zaten sürekli kontrollerden geçiyor ve polisler tarafından onaylanıyor

Doğruyu yaptı hakkını aradı diye oturup küfür mü edelim bu kişiye

Aferin iyi yapmış

Maddi sıkıntınız olabilir ama bu usulsüzlüğe göz yummayı gerektirmez

Çocuğunuz vs var mı bilmiyorum ama yoksa ya da bakacak birileri varsa hazır üç vardiya olacakmış siz de başvurun işe girin

altın borçları var, diğer konusuna göre eşi mesai ile iyi kazanıyormuş. bu nedenle kesilmesini istemiyor.

İsyeri cok hijyenikse sorun ne ozaman
Ceza almamıştır
Patron neye atarlaniyor

bence şikayet sadece hijyen değildir. belirli saatten fazla mesai yapılması cezaya tabidir. çalışma bakanlığı devreye girer ve sağlam ceza keser.
şikayet konusu dezenfektan değil bu mevzudur gibi geliyor bana. yoksa buna atarlanıp mesai kesmez patronlar.

Ben herkesin kısmetinin biryerde saklı olduğuna inanırım.Halimize şükredelim bence ne hastalar var cocuklari esi kanser olan elini kolunu kaybeden cesitli hastalıklarla ugraşanlar var.Benimde hem ev kredim hem araba kredim var ve marttan beri kısmi çalışma ödeneğinle geciniyorum iki cocugum okula gidiyor dunya masrafım var servisi kitabi kıyafeti ihtiyaçları vs.ev icin arabamı pesinat yapmıştim cocuk olunca okuldur hastanedir lazim olunca ocakta aldim martta pandemi patladı.Bazen avans cekiyorum karttan bazen az yiyorum kendim ,cocuguma alıyorum onun yerine ama şükür halimize şükür saglıklıyız ve iyi kötü işimiz var ailemiz yanımızda.Adam bence haklı bu durumda maske ve dezenfektan lazım.Kac milyon kişi öldü dünyada.
Canım benim doğru söylüyorsun ama iş yeri zaten poşet poşet veriyor maske vs ve her teftiş ten geçiyor sorunsuz yapan kişinin amacı başka bence

Back
X