- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.305
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veriyor hemde poşet poşet zaten sürekli olarak genel anlamda polisler her teftiş te beğeniyor iş yerindeki hijyeni yapan kişi başka şey peşinde bence
Bende eşime aynısını dedim ama işler yoğun zaten dedi bu konudan çok sinirlenmiş çünkü her teftiş te düzen nizam temizlik konusunda geçmiş bir iş yeri hatta poşet poşet veriyorlar maskeyiEee o zaman denetimde sorun çıkmamıştır bu konudan?
Patronun kimin şikayet ettiğini bilmediği için herkesi cezalandırdığını mı düşünüyorsunuz?
Patron mesai düzenini tamamen farklı sebeplerle de değiştirmiş olabilir.
Eğer böyle bir şey olsaydı komple kaldırırdı mesaiyi her teftiş ten geçen bir firma temizlik konusundaİş yeri şikayet edilip şikayetten dolayı yaptırım aldılarsa büyük ihtimalle şikayet haklıydı.
Bu durumda asıl şikayet edeni tebrik etmek lazım.
Asıl eşinizin patronu insanların sağlığıyla oynuyor.
Eğer böyle bir şey olsaydı komple kaldırırdı mesaiyi her teftiş ten geçen bir firma temizlik konusunda
Bende eşime aynısını dedim ama işler yoğun zaten dedi bu konudan çok sinirlenmiş çünkü her teftiş te düzen nizam temizlik konusunda geçmiş bir iş yeri hatta poşet poşet veriyorlar maskeyi
Her ilde pandemi komisyonları kuruldu, ve bu komisyonlarda her türlü kamu personeli yer alıyor. Biz de ara ara polis arkadaşlarla denetimlere katılıyoruz.allah askına polıslerın ısı gucu yok durduk yere kapı kapı gezıp ıs yerlerınımı gezıp bakıyorlar![]()
E olmasaydı da iftira diye normal düzenlerine devam etmezler miydi sizce de?Eğer böyle bir şey olsaydı komple kaldırırdı mesaiyi her teftiş ten geçen bir firma temizlik konusunda
Eşimin iş yeri sadece erkekler çalışıyor ağır bir sektörde çalışıyor oğlum kreşe gidiyor bende iş düşünüyorum form filan doldurdum ama bekliyorum kreş saatleri 9, 15.30 oda uymuyoriyi de neden fazla mesaiyi kaldırsın o zaman
siz patron olsanız yetişmesi gereken işiniz ve fazla mesai yapmak isteyen elemanınız olsa sizi haksız yere şikayet ettiler diye fazla mesaiyi kaldırır mısınız
demek ki çok büyük birkayıp yaşayacak ki kaldırmış fazla mesaiyi
3 vardiyaya dönecek demişsiniz de 3 vardiya demek 3 vardiyalık iş demek
3 ayrı zamanda yemek demek
3 vardiya kolay değildir iş yerinde müthiş değişiklik gerekir
en azından bir vardiya daha eleman alıp onların maaş + sigortasını ödemek demektir
yani eski elemana fazla mesai ücreti ödemek her zaman için yeni elemandan ucuzdur
demek ki çok büyük bir sorun var ki gelecek cezadan tırstı
yine ilk yorumumu yapıyorum
siz de çalışın hazır yeni eleman ihtiyacı var eşiniz gidip konuşsun
hatta ilk yorumumda çocuğunuz yoksa ya da bakacak varsa çalışın yazmıştım şimdi değiştirdim
madem bu kadar iyi bir işyeri
siz de çalışın, varsa çocuğunuz dönüşümlü olarak bakın, vardiyaları ayarlayıp
borç bitince de gerekirse çıkarsınız
iyi de neden fazla mesaiyi kaldırsın o zaman
siz patron olsanız yetişmesi gereken işiniz ve fazla mesai yapmak isteyen elemanınız olsa sizi haksız yere şikayet ettiler diye fazla mesaiyi kaldırır mısınız
demek ki çok büyük birkayıp yaşayacak ki kaldırmış fazla mesaiyi
3 vardiyaya dönecek demişsiniz de 3 vardiya demek 3 vardiyalık iş demek
3 ayrı zamanda yemek demek
3 vardiya kolay değildir iş yerinde müthiş değişiklik gerekir
en azından bir vardiya daha eleman alıp onların maaş + sigortasını ödemek demektir
yani eski elemana fazla mesai ücreti ödemek her zaman için yeni elemandan ucuzdur
demek ki çok büyük bir sorun var ki gelecek cezadan tırstı
yine ilk yorumumu yapıyorum
siz de çalışın hazır yeni eleman ihtiyacı var eşiniz gidip konuşsun
hatta ilk yorumumda çocuğunuz yoksa ya da bakacak varsa çalışın yazmıştım şimdi değiştirdim
madem bu kadar iyi bir işyeri
siz de çalışın, varsa çocuğunuz dönüşümlü olarak bakın, vardiyaları ayarlayıp
borç bitince de gerekirse çıkarsınız
Veriyor hemde poşet poşet zaten sürekli olarak genel anlamda polisler her teftiş te beğeniyor iş yerindeki hijyeni yapan kişi başka şey peşinde bence
Sinirlenmeye hakkınız yok. İnsan sağlığı sizin borçlarınızdan daha önemli.Arkadaşlar az önce eşim işten geldi normalde 4 saat mesaileri vardı 2 saate düşmüş ve bunun sebebi biri iş yerini şikayet etmiş dezenfekte ve maske verilmiyor diye.. Bunu yapan iş yerinde biri ama bilinmiyor kimin yaptığı patron sinirlenmiş baya insanların ekmeğiyle neden oynanıyor çok sinirlendim borçlarımız var planlarımız vardı hepsi düştü suya eşimin iş yeri 2 vardiya şimdi 3 vardiyaya çıkacak mış muhtemelen hiç mesai olmayacak yani gizli tutuluyor kimin yaptığıda belli değil
Arkadaşlar az önce eşim işten geldi normalde 4 saat mesaileri vardı 2 saate düşmüş ve bunun sebebi biri iş yerini şikayet etmiş dezenfekte ve maske verilmiyor diye.. Bunu yapan iş yerinde biri ama bilinmiyor kimin yaptığı patron sinirlenmiş baya insanların ekmeğiyle neden oynanıyor çok sinirlendim borçlarımız var planlarımız vardı hepsi düştü suya eşimin iş yeri 2 vardiya şimdi 3 vardiyaya çıkacak mış muhtemelen hiç mesai olmayacak yani gizli tutuluyor kimin yaptığıda belli değil
Burda patronu savunuyorsunuz ama çoğu her kuralı çiğniyor çoğu mesaileri vermiş gösteriyor çalışan sesini çıkartamıyor müfettiş sorsa dahi işveren çalışana baskı yapıp mesailerimizi alıyoruz beyanı veriyor , çoğu patronun yatacak yeri yok
Paraya doymuyor