Konunun balikla alakasini cozemedim,
Siz onlara balik goturdunuz diye size iyi mi davranmalilardi? Nedir yani?
Bu arada enistenin soylediginde bisey yok, benim kizi da bunun neresi prenses, Cadı bu diye seviyorlar hic alinmak aklima gelmedi.
Balık değil, iki kilo pişmiş balık.
Konu sahibi eniştenin söylediği laftan yola çıkmış ki bu lafı bende çok söylerim sırf şaka amaçlı.
Ama maaşallah konu sahibi kendi kızını yere göğe sığdıramazken görümcesinin çocuğunu yerden yere vurmuş. Çok itici cidden.
Baştan sona haksızsınız.
Çocuklar kavga eder iki dakika sonra barışır. Siz neden çocuk kavgasına kin güdüyorsunuz ki.
bide esimin halasinin oglu.delimi ne epey bi tipitip.bi oglu var oda babasi gibi nankor 9 yasinda iyilikten filan anlamiyor.
son bir kutu gofret almisti onuda kimseyle paylasmak istemiyor benim kiz.gizli gizli istiyor veriyoruz bu seferde kizim farkedince agliyor gifretimi yemis diye bizde yok baska bisey yiyor diyoruz bu seferde oglan gicik gicik hareketler yapiyor ohhh yiyorum gibi
Balık değil, iki kilo pişmiş balık.
Konu sahibi eniştenin söylediği laftan yola çıkmış ki bu lafı bende çok söylerim sırf şaka amaçlı.
Ama maaşallah konu sahibi kendi kızını yere göğe sığdıramazken görümcesinin çocuğunu yerden yere vurmuş. Çok itici cidden.
Baştan sona haksızsınız.
Çocuklar kavga eder iki dakika sonra barışır. Siz neden çocuk kavgasına kin güdüyorsunuz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?