nankor insanlar

Ay cok haklisiniz.Ben birinin evine iki kilo pismis balik gotursem onumde diz cokmelerini beklerdim.Hem kizima prenses hem bana kralice diyecekler baska care yok.9 yasindaki o bucurunde zaten ici fesat demek ki cocuk olsada..
Nankorler canim ayy cok fena..

bu ilk kez olan birsey degildi daha oncesi oldugu icin daha oncede surekli bir ad takip onunla seslendiler daha oncede kac kez uyardim israrla devam ettiler.sanirim ben epey bi takinti yaptim.
Ay bizim sülaleye gelin gelseydiniz heralde intihar edersiniz. Bana köfte derlerdi abime tilki halamın oğluna dana göz (yeşil ve kocaman guzel gözleri var diye) bir baska cocuga marul surat :)) abimin kizina sirke
Bir diğerine latka. Bu lakaplar takılan çocukların hepsi bunları duymaktan hoşlanırdı çünkü sevgi sozcuguydu onlar icin öyle yetistirildiler oz guvenli. Gördüğünüz gibi aslında hiçbiri aslanım padişahım paşam prensesim gibi değil ama sevgi dolu çünkü niyet belli. Bazı şeyleri aşmanız gerek biraz komplekslisiniz.

Son düzenleme:
Hoş bi davranış şekli değil. Çocuğun psikolojisi de onemli umarım bunları sadece ebeveynlerin yanında soyluyorsunuzdur yoksa çocuktur "ESPIRI" vs. Anlamaz.
Kalkıp da çocuğun suratına suratına sen cirkinsin prenses değilsin diye bagirmiyoruz herhalde. Gülerek gidiklayarak çirkin kızım/oğlum seviyoruz. Şu psikoloji hemen bozulmaya meyilli olmasın.

Ben seni anlıyorum. Sen onların yanında eleştirmiyorsun. Çocuk için de verme. Yok falan dersin. Veya hatalı davranışını sıcağı sıcağına söylersin. Böyle yaptığın için bundan sonra istersen veremeyeceğim tarzı bir konuşma

epey bi tipitip.bi oglu var oda babasi gibi nankor 9 yasinda iyilikten filan anlamiyor.
Cocugun hareketlerine terbiyesine kendi icinizde yorum yapabilirsiniz ama fiziksel olarak kiyasmaniz cok ayip.
Siz kizinizi prenses gorebilirsiniz enistenizin dedigi ayip ama sizinde bir farkiniz yok kizinizin boyunu soyleyerek diger kizi assagiliyorsunuz.

Eh siz de eksiği değilsiniz.
Adama laf edip 9 yaşındaki çocuğa demediğinizi bırakmamışsınız.
Ne bu sidik yarışı mı?

Kalkıp da çocuğun suratına suratına sen cirkinsin prenses değilsin diye bagirmiyoruz herhalde. Gülerek gidiklayarak çirkin kızım/oğlum seviyoruz. Şu psikoloji hemen bozulmaya meyilli olmasın.
"Çocuk" Anlamaz. Siz yine anladığını sanın.

Eee uzak durun .Babası ilginç olabilir ama o 9 yaşında ki de çocuk bunu unutmayın.
Yaptığınız iyilikleri burda yaptığınız gibi sürekli başa kalkıyorsanız onlarda sizin tavirlarinizdan sıkılmış olabilirler.Size göre yaptığınız iyilikler için belki insanlar karşınızda el pençe divan durmak zorunda değil onlarında bir karakteri vardır.Kabul etmek istemiyor olabilirler.

Küçücük çocuğa bi araba laf etmişsiniz,sizin de onlardan aşağı kalır yanınız yok.

Yani adamin dedigi cok cirkin de siz de az degilsiniz. Iki kilo balikla gittiginizi soyluyorsunuz alinan gofretleri cikolatalari belirtiyorsunuz. Yok neymis kizinizin boyunu posunu kiskanmislar. Premature bebek olunca yardim etmissiniz falan belki de surekli yaptiginiz iyilikleri belirttiginiz icin insanlar size sinir olmus olabilir. Ben konuyu okuyunca sizin yazdiklariniz o kadar rahatsiz etti ki adamin terbiyesizligini unuttum. Ayrica o cocuk da 9 yasinda kiziniz aglayinca inadina yapmasi da normal cunku cocuk. Prenses selvi boylu kiziniza biraz paylasmayi ogretin.

Haa bu arada 23 yasindayim 6 yasindaki kuzenim Elsa'yi acip ayni kiziniz gibi "Prensesim ben!" diyip oynuyor ben karsisina gecip "Prenses dedigin benim gibi olur." diyip oynuyorum atisiyoruz cok da hosuma gidiyor arkamdan teyzem "tipitip" ya da "nankör" demiyor cok şükür.

Ne kadar alınmışsınız, espri yapmış enişte ne var yani, ayy evet piremses o falan mı deseydi yani?

Ayrıca küçücük çocuğa bile nankör demişsiniz yani, ben de başlığı okuyunca ne sandım. Anlattıklarınız olsa olsa "patavatsızlık" olarak nitelendirilir, nankörlük apayrı bir şey.

Ayrıca 2 kilo balıkla konunun hiç alakası yok.

İki kilo balıktan konuyu nerelere getirmişsiniz

nankörlükle suçladığınız adamı geçtim ama öbürü en az sizin prensesiniz kadar küçük bir çocuk...

Konuyu en son kızınızın boyuna posuna getirmişsiniz, biraz egolusunuz sanırım.

Ayrıca yaptığınız iyilikleri içinizden geldiği için yapın lütfen, daha sonra ortaya dökmeyin.

adamları sevmiyorsunuz belliki neden görüşüyorsunuz?sorun sizde demeden geçmeyim.

kendi çocuğu dans ederken ne kadar tatlı tatlı izlediklerini düşünüyor bir de değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…