İlk zamanlar morali bozuktu sınav sonucu yüzünden ben destek oldum bak her şey hazır kaydını yaptır dedim çok teşekkür etti ama şimdi uyandırıyorum gitmiyor içi nasıl rahat o süre başlamış para yatmamış bilmiyorumKusura bakmayın da eşek kadar adamın okul işlerini niye siz hallediyorsunuz? Kayıt yaptıracak kadar sorumluluk almayan insan zaten okulu da bitirmez. Adam baştan salmış, okumaya niyeti olsa kendi düşerdi o işlerin peşine. Bazen üstümüze vazife olmayan işlere fazla müdahale edince, sonuç böyle oluyor.
Çünkü sizin kadar dert etmiyor. Çünkü sorumsuz ve rahat. Böyle insanlara ne halin varsa gör demek inanın sürekli onların işleri için koşturmaktan çok daha iyi gelir size de, karşınızdakine de. En azından kendi kendine neler yaptığını görür, karakteri hakkında bir fikir edinirsiniz. Genel anlamda sorumsuz bir insansa, uzak durmak iyi olur.İlk zamanlar morali bozuktu sınav sonucu yüzünden ben destek oldum bak her şey hazır kaydını yaptır dedim çok teşekkür etti ama şimdi uyandırıyorum gitmiyor içi nasıl rahat o süre başlamış para yatmamış bilmiyorum
Ben destek olmaya çalıştım inanın zor zamanında bir de bu işi nasl yapacam diye bunalmasın istedimOnun sorumluluklarını neden siz alıyorsunuz ki? Alışmışsa,bunu sizin göreviniz olarak görüyor olabilir o yüzden yaptığı şeyi nankörlük olarak görmez.
Kendinize gareziniz mi var? İte kaka iş yaptırmaya,yapmayınca da kendiniz yapmaya çalışmayın,bırakın kendi işini kendisi yapsın.
2 de kalkıyor ama önemli bi konu ıalkması gerek hala bazı sıkıntılar var kaydında hemen yatırsın eğer olmazsa süre dolmadan itiraz edebilelim diyorumKaca kadar uyuyor bilmiyorum ama biri beni de sabah 8de kalk parayi yatir diye uyandirsa ben de sonra yatiririm derim. Koca gün var yahu baska isi de yoksa adam bu is icin niye kalksin sabahin korunde
Galiba onu kendimden çok seviyorumAnasının adam edemedigini adam etmeye çalışma çabanız neden peki? Hiç mi sevmiyosunuz kendinizi
B
Ben destek olmaya çalıştım inanın zor zamanında bir de bu işi nasl yapacam diye bunalmasın istedim
Galiba onu kendimden çok seviyorum
E o zaman dırdır yapmadan kendiniz halledin sevdiceginizin islerini. Nankörlük mü diye peşine düşmenin alemi yok. Sizin kendinize yaptığınız nankörlükten daha büyük değil sevgilinizin yaptığı nankörlükGaliba onu kendimden çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?