Nankörlük değil de ne ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yatırmanın son günümüydü? Uyandığında gidip yatırırdı belki uykudan yeni uyandığı için sinirlidir.

Son gün müymüş? Mesai bitimi sabah 9a falan mı çekilmiş. 8de insan uyandırmak ne ki harç için? Gecenin bi vakti bankamatikten yatırılan bişey için.
Hiç bir şeyi takip etmediği, siz ilgilendiğiniz için sorumsuz evet ama nankötir değil

Yatırmanın son günümüydü? Uyandığında gidip yatırırdı belki uykudan yeni uyandığı için sinirlidir.
Hayır son günü değildi ama e devlette çıkmıyor kaydı bize çıkması lazım diyorlar ama çıkmıyor erkenden kalksın yatırsın okula gitsin bi onaylatması gereken biişeyler varmış telefonda bana öyle dediler öğleden sonra erken çıktıklarını söylediler bugün de bir işi yok kalkıp halletsin dedim

Karışmıyorum zaten artık bi kaç bişet daha sordu bu işler için orda çalışan bir bayan memurla samimi oldum yani numaraso bende var bi kaç kez arayıp bazı şeyler sormuştum istesem arardım ama dedim altında araban var bana sorma git okula x hanımı bul sor. Gitti yaptı. Bundan sonra böyle olacak galiba karışmıcam.

Biz kadınlar erkeklere göre daha tez canlı oluyoruz hele ki adam rahat bi insansa çok üzüyoruz kendimizi. Eğer canınızı sıktıysa ve bundan anlayacak biriyse açık açık söyleyin zamanı gelince kırıldığınızı derim ben.

Bana böyle davranmasına izin verdiğime göre öyle demek ki düşünüp o sözü yazdım yanlış anlamayın kendime nankör ettipimin farkındayım şuan ve etmeme kararı aldım teşekkür ederim

Sen demeseydin keşke. Mesajla harç yatırma başlamış deseydin yeterdi. Senin değil onun düşünmesi gerekir bunları

Gitmiş yatırmış okula gitmiş bekleyeceksin eğer e devlete düşmezse öğrenci kaydın bir yere başvuracaksın ama süreyi kaçırma demişler benim sözüme geldi yine bemde kırıldığımı söyledim zaten özür dilemedi ama onun okulu 2 yıllık benim dört yıllık ama 2 sene sonra bitiyor benimde. 2 sene sonra evlenip kurtulalım böyle olmuyor baksana dedi cevap vermedim kırgın olduğum için

Sen demeseydin keşke. Mesajla harç yatırma başlamış deseydin yeterdi. Senin değil onun düşünmesi gerekir bunları
Babasına söyler babası hallederiz der günü geçer ruhu duymaz kaldı ki bugün 3.gün başladığından da haberi yok. Hızlıca halledelim istedim ama hata etmişim

Size deneyimlerim sonucunda vardığım bir kanıyı iletiyim. Bir erkeğin ne kadar aile babası olduğu önemli ve bu genelde okuyorsa okul hayatında okumuyorsa iş hayatında belli oluyor. Bir erkek yaşı küçük olsa da işe veya okula ne kadar sahip çıkıyorsa ileride onderece de iyi aile babası oluyor. Ona göre kararınızı verin. Bu hayata bir kere geldiniz ve evlenip ayrılmak insanı çok yıpratıyor

Babasıyla beraber bi işleri vardı 18 yaşına gelince babası onun parasını onun hissesini ayırıp ona verdi işine çok sahip çıkar gerçekten ama bu okul konusunu bana yıktı

Babasıyla beraber bi işleri vardı 18 yaşına gelince babası onun parasını onun hissesini ayırıp ona verdi işine çok sahip çıkar gerçekten ama bu okul konusunu bana yıktı

Okumayı sevmiyordur belki de sizi sevdiği için hatrınız için yapmaya çalışıyordur.

Eveveyn gibi davrandıgıniz biri size eş olmaz .
Herseyi size yıkacak nasilsa .
Sorumluluk sahibi birini bulun.

ayyy ayni benim kardesim gibi ama o daha 12 yasinda ablasi

Harç yatırmaya sabah erken kalkıp mı gitmek gerekiyor ya öğleden sonra gitsin işte .
Zaten belli ki çok istekli değil. Ben de istekli olmadığım birşey için sekizde uyandırılsam sinirli olurum :)

ananası adam edememiş sen mi edeceksin
Uyuşuk, tembel, sorumsuz
Başka sevgili bul lütfen karekteri olsun mümkünse bir de çalışkan olsun daha bu anasının emziğinden kopamamış

Ömür boyu birileri arkasını toplasın diye bekleyecek. Neden siz uğraşıyorsunuz ki? Okumaya niyeti olan zaten kendi yapar.
Bırakın çeksin akılsız başının cezasını..
Af gelmiş de beyimiz bir zahmet okul bitirecek.

Üniversite mezunu olmasın bu tipler ya. Zaten o kadar işsiz var. Milletin önünü tıkamasın madem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…