Son gün müymüş? Mesai bitimi sabah 9a falan mı çekilmiş. 8de insan uyandırmak ne ki harç için? Gecenin bi vakti bankamatikten yatırılan bişey için.
Hiç bir şeyi takip etmediği, siz ilgilendiğiniz için sorumsuz evet ama nankötir değil
Hayır son günü değildi ama e devlette çıkmıyor kaydı bize çıkması lazım diyorlar ama çıkmıyor erkenden kalksın yatırsın okula gitsin bi onaylatması gereken biişeyler varmış telefonda bana öyle dediler öğleden sonra erken çıktıklarını söylediler bugün de bir işi yok kalkıp halletsin dedimYatırmanın son günümüydü? Uyandığında gidip yatırırdı belki uykudan yeni uyandığı için sinirlidir.
Karışmıyorum zaten artık bi kaç bişet daha sordu bu işler için orda çalışan bir bayan memurla samimi oldum yani numaraso bende var bi kaç kez arayıp bazı şeyler sormuştum istesem arardım ama dedim altında araban var bana sorma git okula x hanımı bul sor. Gitti yaptı. Bundan sonra böyle olacak galiba karışmıcam.Biliyor musunuz bazen istenmeden yapılan yardım kötülük gibi oluyor çünkü rahata alışıp yalnız başına hiç bir iş yapamıyorlar sonra.
Bu işi nasıl yapmayı düşünüyorsun? Diye sorarak yapması gerekenleri planlamasına yardım edip belki de o sizden yardım isteyene kadar kenara çekilmeliydiniz. Çünkü her şeyi siz hallederken o sizi azarlamak ve yaptıklarınız görevinizmiş gibi davranmakla meşgul baksanıza..
Hayır son günü değildi ama e devlette çıkmıyor kaydı bize çıkması lazım diyorlar ama çıkmıyor erkenden kalksın yatırsın okula gitsin bi onaylatması gereken biişeyler varmış telefonda bana öyle dediler öğleden sonra erken çıktıklarını söylediler bugün de bir işi yok kalkıp halletsin dedim
Bana böyle davranmasına izin verdiğime göre öyle demek ki düşünüp o sözü yazdım yanlış anlamayın kendime nankör ettipimin farkındayım şuan ve etmeme kararı aldım teşekkür ederimE o zaman dırdır yapmadan kendiniz halledin sevdiceginizin islerini. Nankörlük mü diye peşine düşmenin alemi yok. Sizin kendinize yaptığınız nankörlükten daha büyük değil sevgilinizin yaptığı nankörlük
Sen demeseydin keşke. Mesajla harç yatırma başlamış deseydin yeterdi. Senin değil onun düşünmesi gerekir bunlarıHayır son günü değildi ama e devlette çıkmıyor kaydı bize çıkması lazım diyorlar ama çıkmıyor erkenden kalksın yatırsın okula gitsin bi onaylatması gereken biişeyler varmış telefonda bana öyle dediler öğleden sonra erken çıktıklarını söylediler bugün de bir işi yok kalkıp halletsin dedim
Gitmiş yatırmış okula gitmiş bekleyeceksin eğer e devlete düşmezse öğrenci kaydın bir yere başvuracaksın ama süreyi kaçırma demişler benim sözüme geldi yine bemde kırıldığımı söyledim zaten özür dilemedi ama onun okulu 2 yıllık benim dört yıllık ama 2 sene sonra bitiyor benimde. 2 sene sonra evlenip kurtulalım böyle olmuyor baksana dedi cevap vermedim kırgın olduğum içinBiz kadınlar erkeklere göre daha tez canlı oluyoruz hele ki adam rahat bi insansa çok üzüyoruz kendimizi. Eğer canınızı sıktıysa ve bundan anlayacak biriyse açık açık söyleyin zamanı gelince kırıldığınızı derim ben.
Babasına söyler babası hallederiz der günü geçer ruhu duymaz kaldı ki bugün 3.gün başladığından da haberi yok. Hızlıca halledelim istedim ama hata etmişimSen demeseydin keşke. Mesajla harç yatırma başlamış deseydin yeterdi. Senin değil onun düşünmesi gerekir bunları
Gitmiş yatırmış okula gitmiş bekleyeceksin eğer e devlete düşmezse öğrenci kaydın bir yere başvuracaksın ama süreyi kaçırma demişler benim sözüme geldi yine bemde kırıldığımı söyledim zaten özür dilemedi ama onun okulu 2 yıllık benim dört yıllık ama 2 sene sonra bitiyor benimde. 2 sene sonra evlenip kurtulalım böyle olmuyor baksana dedi cevap vermedim kırgın olduğum için
Sen heryere peşinden gidemeyeceğine göre. Okula başlasa sınava girmez dersine gitmez böyle tipler.Babasına söyler babası hallederiz der günü geçer ruhu duymaz kaldı ki bugün 3.gün başladığından da haberi yok. Hızlıca halledelim istedim ama hata etmişim
Babasıyla beraber bi işleri vardı 18 yaşına gelince babası onun parasını onun hissesini ayırıp ona verdi işine çok sahip çıkar gerçekten ama bu okul konusunu bana yıktıSize deneyimlerim sonucunda vardığım bir kanıyı iletiyim. Bir erkeğin ne kadar aile babası olduğu önemli ve bu genelde okuyorsa okul hayatında okumuyorsa iş hayatında belli oluyor. Bir erkek yaşı küçük olsa da işe veya okula ne kadar sahip çıkıyorsa ileride onderece de iyi aile babası oluyor. Ona göre kararınızı verin. Bu hayata bir kere geldiniz ve evlenip ayrılmak insanı çok yıpratıyor
Babasıyla beraber bi işleri vardı 18 yaşına gelince babası onun parasını onun hissesini ayırıp ona verdi işine çok sahip çıkar gerçekten ama bu okul konusunu bana yıktı
Merhaba hanımlar. Benim erkek arkadaşımı af yasasından üniversiteye kayıt ediyoruz bu süreçte her şeyi ben yaptım okulu aradım bilgi aldım her yerden o sadece 1 kez kayıt yaptırmaya 1 kez de öğrenci belgesi almaya gitti. Harç yatırma dönemi geldi kendisi zahmet edip bakmamış bende unuttum bazı ailevi şeylerden dolayı bu sabah aklıma geldi regl de oldum çok sancılıyım bekledim 8 olsun mesai başlasın okulu aradım bilgi aldım. Bankadan para yatırması gerek erken kalkması gerek bugün yatırsın bi işi de yok dedim annesine mesaj attım böyle böyle başlamış tarih haberi yoktu onun uyandırırsanız gidip yatırır dedim. Kadın da çok teşekkür etti uyandırmaya gitti demiş aman ya hallederiz. Kadın sinirlenmiş bana yazdı yine son dakikaya bırakacak çok kızıyorum böyle yapmasına felan. Tekrar gitti uyandırdı kalktı bu sefer bende mesaj attım erkek arkadaşıma sitem ettim rezil ettin beni bana günlerce harç günü gelsin bekletmem yatırırım dedin şimdi de kalkmıyorsun annen de sanki emrivaki yapıyorum sanacak dedim. Beni tersledi teşekkür edeceğine beni azarladı. Bu nankörlük değil midir sizce çok sinirlendim. Kendi harcının peşine ben düştüm[/QU
ananası adam edememiş sen mi edeceksinMerhaba hanımlar. Benim erkek arkadaşımı af yasasından üniversiteye kayıt ediyoruz bu süreçte her şeyi ben yaptım okulu aradım bilgi aldım her yerden o sadece 1 kez kayıt yaptırmaya 1 kez de öğrenci belgesi almaya gitti. Harç yatırma dönemi geldi kendisi zahmet edip bakmamış bende unuttum bazı ailevi şeylerden dolayı bu sabah aklıma geldi regl de oldum çok sancılıyım bekledim 8 olsun mesai başlasın okulu aradım bilgi aldım. Bankadan para yatırması gerek erken kalkması gerek bugün yatırsın bi işi de yok dedim annesine mesaj attım böyle böyle başlamış tarih haberi yoktu onun uyandırırsanız gidip yatırır dedim. Kadın da çok teşekkür etti uyandırmaya gitti demiş aman ya hallederiz. Kadın sinirlenmiş bana yazdı yine son dakikaya bırakacak çok kızıyorum böyle yapmasına felan. Tekrar gitti uyandırdı kalktı bu sefer bende mesaj attım erkek arkadaşıma sitem ettim rezil ettin beni bana günlerce harç günü gelsin bekletmem yatırırım dedin şimdi de kalkmıyorsun annen de sanki emrivaki yapıyorum sanacak dedim. Beni tersledi teşekkür edeceğine beni azarladı. Bu nankörlük değil midir sizce çok sinirlendim. Kendi harcının peşine ben düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?