nankörlük sanırm bana göre deyil......

kdersiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
90
0
26
İçel Mersin
ya bi insana yaranmak bukadarmı zor olur ? azınla kuş tut senden iyisi yok herşeyi yap kendi hayatından heveslerinden çal ömrünü kocandan çok ailesine ver ya kadın anlamayınca anlamıyo demek.ben kayın validemle alt alta oturuyoruz beraber yiyor beraber içiyoruxz çamöasırımızı bile orda yıkıyoruz okadasr yani iç içeyiz anlıcanız. ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum afedersiniz ama bi tabir varya it gibi çalışıyorum diye aynı o durumdayım ama bunlara karşın ufacık bi lafında beni dakkasına silecek bi kaynanam var bana bi akıl verin yada şöyle diyim beni rahatlatacak bi fikir verin ki kendime geliyim.eşimle aram çok ama çok iyi allah bozmasın inş .aslında kaynanlada iyiyiz hakkını yemiyim ama diyorum ya azını açmıcan her lafı yutacaksın ozaman bizden iyisi yok ama bazen öyle bi noktaya geliyorumki, sanırsın deliricem yorumlarınızı acil bekliyorum çok moralim bozuk

Çamaşırınızı niye ordaa yıkıyorsunuz ki,adı üzerinde çamaşır yani....

Canım o zaman araya GENİŞ bir mesafe koyacaksın. Bu kadar da iç içe olmaz. Artık kabullenmesi lazım sizin de ayrı bir aile olduğunuzu.

Dolup taşmışsın canım.
Hep içine at, herşeye eyvallah de sonra şiş otur.
Nereye kadar.
Aslında baştan ipleri ele vermemek lazım ama iyiniyet, tecrübesizlik,
aman huzurumuz kaçmasın sonuç bu işte.
Yavaş yavaş çek kendini.
Hissettirmeden.
evinde daha fazla zaman geçirmeye başla.
Zor olucak çünkü onlar kanıksamıştır bu durumu.
Keşke taşınabilsen ama adım atmakta önemli.

Niye bu kadar iç içe bir hayat yaşamayı tercih ediyosunuz?Çamaşırınızı kendiniz yıkayın,daha mesafeli olun.Yok durumdan memnunum diyorsanız da kayınvalidenize katlanmak zorundasınız.

valla benm yaşım 26 ve bu yaşa kadar yeni anladığım en önemli şey insanlara yaranmak için bişeyler yapmamak gerektiği..sen aman aramız bozulmasın falan diye düşünüyosun sanırım oda bunu sezdiyse en ufak hatanda tepene binme gücünü kendinde görüyor demektir..kaç yıllık evlisniz??..baştan öenlem almak gerekirdi sanırım bende yeni evliyim umarım taviz vermemeyi başarablrm

Niye bu kadar iç içe bir hayat yaşamayı tercih ediyosunuz?Çamaşırınızı kendiniz yıkayın,daha mesafeli olun.Yok durumdan memnunum diyorsanız da kayınvalidenize katlanmak zorundasınız.

çok doğru bencede..

valla benm yaşım 26 ve bu yaşa kadar yeni anladığım en önemli şey insanlara yaranmak için bişeyler yapmamak gerektiği..sen aman aramız bozulmasın falan diye düşünüyosun sanırım oda bunu sezdiyse en ufak hatanda tepene binme gücünü kendinde görüyor demektir..kaç yıllık evlisniz??..baştan öenlem almak gerekirdi sanırım bende yeni evliyim umarım taviz vermemeyi başarablrm

kaç yıllık evlisiniz
alışmış kudurmuştan beterdir kayınvaliden senin bu durumuna alışmış sende çok sessiz kalmşsın gibi. Böyle gelmiş böyle gider diye düşünme
Bence yavaştan kendini çek, saygılı ol ama çokta sessiz kalıp kendini ezdirme. Ne güzel eşinle mutluymuşsun İnşallah herşey umduğun gibi güzel olur

Eee siz de hiç yerinizi bilmiyorsunuz ki

Aynı evin içinde bu kadar sıkı fıkı olursanız elbette sorun yaşarsınız.. Anne kız bile sorun yaşamıyor mu ?

Ya kendi evinizi, düzeninizi bileceksiniz ya da kayınvalidenize çamaşır bile götürüp te dert yanmayacaksınız.. Sizi nüfusuna almadı ki gelin olarak aldı sonuçta..

azıcık aşım kaygısız başım
fazla yüz göz olununca böyle oluyo işte
yavaş yavaş evine kendıne odaklan
mesafeyı aç yoksa sonun kötu...

fazla içli dışlısınız.çamaşır makinanız yok mu da beraber yıkıyorsunuz çamaşırları.

baştan bu kadar sıkı fıkı iken nasıl uzaklaşacaksınız bilmiyorum.uzaklaşamam diyorsanız takmamayı öğreneceksin

sizin tabirinizle it gibi çalışıyorum diyorsunuz ya o zaman it gibi çalışmayın kaynananızın evinde..

iyiliğin de samimiyetin de bir sınırı olmalı..işte sınırlar aşılırsa sorunlar da çıkar ortaya.bir insan kıymet bilmiyorsa babanızın oğlu bile olsa zorlamaya gerek yok.

o sizin kıymetinizi bilmiyorsa siz kendinizin değerini bileceksiniz.

ben anlamıyorum sürekli bu tarz sıkıntıları okuyorym ve şaşırıyorum ya ben çok art niyetli ve soğuk nevaleyim ve de samimiyetsiz ya da bu tarz sorun yaşayanlar abartıyor, ben de çalışıyorum ve yemeğimi bir gün önceden hazırlıyorum ertesi günde pilav ve çorba yapıyorum yiyoruz yorgunluktan ölsemde her işimi evimde yapıyorum hiçte şikayetlenmiyorum seve seve yapıyorum, bana da dediler bizde ye yemeği öle geçersiniz eve ne münasebet dedim evlenmeyi bildiysem iş yapmasını da bilicem aynı evde otururduk o zaman ha eşim baskı yapmadı belkide inadımı bildiği için yapmadı yapsada umrumda olmazdı

bu kadar samimiyet neden bende yeni evliyim evliliği çok bildiğimden konuşmuyorum ama o kadar çok sıkıntılar duyuyoruz ki bile bile lades demenin de alemi yok en baştan sınır en güzeli... kısa vadede üzebilir insanı ama uzun vadede en doğru olan diye düşünüyorum...

sadece bir özlü söz söyleyeceğim bence bunu hayatınızdaki insanlara düstur edinin.

NE KADAR UZAK,O KADAR YAKIN..

çamsırı ben deyil eşim istiyo yukarıya çıkarmamı çok kavga ettik bunun yüzüne ama anlamıyo.elimi ayağımı çekiyim en doğrusu bencede bu ama emin olun ben onu yaptığım an kaynanam beni siler huzurumu kaçırır iki arada bi derede kaldım ya napıcamı bilmiyorum katlanıyorum çünkü biliyorum katlanmazsam sorun çıkacak eşim le aram açılacak offffffffffff derdin büyüğü ben de ne çektiğimi bi ben bide rabbim biliyo gittti yere kadar gidecek artık sanırım yapacak bişey yok

neden eşin istiyoo ki eşin , evet uzaklaşman lazım bi anda çekersen sorun çıkar belki ama yavaş yavaş tatlı dille yapman lazım , hoş kaynananda art niyet varsa her türlü sorun çıakrtıp seni kötü gelin ilan eder ya sen yine elinden geleni yapta öle hemen gittiği yere kadar diyip yelkenler inmesinn

bence sorunun kaynanan değil eşin.eşin istemese hiç bir şeye mecbur değilsin.

bakın 1 senelik evliyim daha. yukarda yeyip içmeyide çamaşırıda sırf eşim istediği için yapıyorum.diceksinizki eşinle konuş her şeyi, anlıyo bi tek bu konuyu anlamıyo .tabi kaynanamında işine geliyo.araya mesafe koy yapma diyosunuz ama aynı evde aynı sofrada sabahtan akşama kadar beraberiz biliyorum yanlış ama olmayınca olmuyo iştae ha nereye kadar dayanırım orası meçul tabi ama şu an için sadece dert yanıyorum derman arıyorum çözüm belki var belki yok ama sadece rahatlıyım diye tavsiye istedim napalımm dimi.

Bu çok da büyük sorun değil bence size göre..
Ben sizi başka konudan hatırlıyorum.. Eşinin merdivenlerden ittiği bir bayana "sabır" tavsiye etmiş ve olmayan bir ayet salık vermiştiniz.

Ben de size aynısını tavsiye ederim. Sizin için çok küçük bir mesele bu... Eminim gittiği yere kadar gitmez, siz sabır tavsiye edebilen örnek bir insansınız. Bu konunuzla bize küçük bir şaka yapmış olmalısınız.

Sabır ve ilgili ayetinizi tavsiye ediyorum.. Aklınıza getirmeyin böyle şeyler...
Selamlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…