ya bi insana yaranmak bukadarmı zor olur ? azınla kuş tut senden iyisi yok herşeyi yap kendi hayatından heveslerinden çal ömrünü kocandan çok ailesine ver ya kadın anlamayınca anlamıyo demek.ben kayın validemle alt alta oturuyoruz beraber yiyor beraber içiyoruxz çamöasırımızı bile orda yıkıyoruz okadasr yani iç içeyiz anlıcanız. ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum afedersiniz ama bi tabir varya it gibi çalışıyorum diye aynı o durumdayım ama bunlara karşın ufacık bi lafında beni dakkasına silecek bi kaynanam var bana bi akıl verin yada şöyle diyim beni rahatlatacak bi fikir verin ki kendime geliyim.eşimle aram çok ama çok iyi allah bozmasın inş .aslında kaynanlada iyiyiz hakkını yemiyim ama diyorum ya azını açmıcan her lafı yutacaksın ozaman bizden iyisi yok ama bazen öyle bi noktaya geliyorumki, sanırsın deliricem yorumlarınızı acil bekliyorum çok moralim bozuk
Eee siz de hiç yerinizi bilmiyorsunuz ki
Aynı evin içinde bu kadar sıkı fıkı olursanız elbette sorun yaşarsınız.. Anne kız bile sorun yaşamıyor mu ?
Ya kendi evinizi, düzeninizi bileceksiniz ya da kayınvalidenize çamaşır bile götürüp te dert yanmayacaksınız.. Sizi nüfusuna almadı ki gelin olarak aldı sonuçta..
bakın 1 senelik evliyim daha. yukarda yeyip içmeyide çamaşırıda sırf eşim istediği için yapıyorum.diceksinizki eşinle konuş her şeyi, anlıyo bi tek bu konuyu anlamıyo .tabi kaynanamında işine geliyo.araya mesafe koy yapma diyosunuz ama aynı evde aynı sofrada sabahtan akşama kadar beraberiz biliyorum yanlış ama olmayınca olmuyo iştae ha nereye kadar dayanırım orası meçul tabi ama şu an için sadece dert yanıyorum derman arıyorum çözüm belki var belki yok ama sadece rahatlıyım diye tavsiye istedim napalımm dimi.
Bu çok da büyük sorun değil bence size göre..
Ben sizi başka konudan hatırlıyorum.. Eşinin merdivenlerden ittiği bir bayana "sabır" tavsiye etmiş ve olmayan bir ayet salık vermiştiniz.
Ben de size aynısını tavsiye ederim. Sizin için çok küçük bir mesele bu... Eminim gittiği yere kadar gitmez, siz sabır tavsiye edebilen örnek bir insansınız. Bu konunuzla bize küçük bir şaka yapmış olmalısınız.
Sabır ve ilgili ayetinizi tavsiye ediyorum.. Aklınıza getirmeyin böyle şeyler...
Selamlar,
Kocasına soylemıs ama cozum bulamamısönce kocasına anlatsa daha iyi olmaz mı
Kocasına soylemıs ama cozum bulamamıs
ya bi insana yaranmak bukadarmı zor olur ? azınla kuş tut senden iyisi yok herşeyi yap kendi hayatından heveslerinden çal ömrünü kocandan çok ailesine ver ya kadın anlamayınca anlamıyo demek.ben kayın validemle alt alta oturuyoruz beraber yiyor beraber içiyoruxz çamöasırımızı bile orda yıkıyoruz okadasr yani iç içeyiz anlıcanız. ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum afedersiniz ama bi tabir varya it gibi çalışıyorum diye aynı o durumdayım ama bunlara karşın ufacık bi lafında beni dakkasına silecek bi kaynanam var bana bi akıl verin yada şöyle diyim beni rahatlatacak bi fikir verin ki kendime geliyim.eşimle aram çok ama çok iyi allah bozmasın inş .aslında kaynanlada iyiyiz hakkını yemiyim ama diyorum ya azını açmıcan her lafı yutacaksın ozaman bizden iyisi yok ama bazen öyle bi noktaya geliyorumki, sanırsın deliricem yorumlarınızı acil bekliyorum çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?