çamsırı ben deyil eşim istiyo yukarıya çıkarmamı çok kavga ettik bunun yüzüne ama anlamıyo.elimi ayağımı çekiyim en doğrusu bencede bu ama emin olun ben onu yaptığım an kaynanam beni siler huzurumu kaçırır iki arada bi derede kaldım ya napıcamı bilmiyorum katlanıyorum çünkü biliyorum katlanmazsam sorun çıkacak eşim le aram açılacak offffffffffff derdin büyüğü ben de ne çektiğimi bi ben bide rabbim biliyo gittti yere kadar gidecek artık sanırım yapacak bişey yok
Bu çok da büyük sorun değil bence size göre..
Ben sizi başka konudan hatırlıyorum.. Eşinin merdivenlerden ittiği bir bayana "sabır" tavsiye etmiş ve olmayan bir ayet salık vermiştiniz.
Ben de size aynısını tavsiye ederim. Sizin için çok küçük bir mesele bu... Eminim gittiği yere kadar gitmez, siz sabır tavsiye edebilen örnek bir insansınız. Bu konunuzla bize küçük bir şaka yapmış olmalısınız.
Sabır ve ilgili ayetinizi tavsiye ediyorum.. Aklınıza getirmeyin böyle şeyler...
Selamlar,
Tamam da neden esınız camasırı yukarı goturmenızı ıstıyo bn o kısmı pek anlamadım sızın makınenız mı yok ?
Durumunuza cok uzuldum ayrıca ins bı cozum yolu bulabılırsınız
bakın 1 senelik evliyim daha. yukarda yeyip içmeyide çamaşırıda sırf eşim istediği için yapıyorum.diceksinizki eşinle konuş her şeyi, anlıyo bi tek bu konuyu anlamıyo .tabi kaynanamında işine geliyo.araya mesafe koy yapma diyosunuz ama aynı evde aynı sofrada sabahtan akşama kadar beraberiz biliyorum yanlış ama olmayınca olmuyo iştae ha nereye kadar dayanırım orası meçul tabi ama şu an için sadece dert yanıyorum derman arıyorum çözüm belki var belki yok ama sadece rahatlıyım diye tavsiye istedim napalımm dimi.
makinam var tabi olmaz olurmu ama adam inat ediyo bende anlamadım anlayamıyorum anlıcanız dua edin inş ne diyim
Götürmeyın ... Bi goturmezsın ıkı goturmezsın sonra da unutulur gıder ... Kaynanaya gelınce artıkk yavastan cevabını verın anlasın sızınde bu durumdan sıkıldıgınızı
bakın 1 senelik evliyim daha. yukarda yeyip içmeyide çamaşırıda sırf eşim istediği için yapıyorum.diceksinizki eşinle konuş her şeyi, anlıyo bi tek bu konuyu anlamıyo .tabi kaynanamında işine geliyo.araya mesafe koy yapma diyosunuz ama aynı evde aynı sofrada sabahtan akşama kadar beraberiz biliyorum yanlış ama olmayınca olmuyo iştae ha nereye kadar dayanırım orası meçul tabi ama şu an için sadece dert yanıyorum derman arıyorum çözüm belki var belki yok ama sadece rahatlıyım diye tavsiye istedim napalımm dimi.
huzurunuz bu sebepten kaçacaksa kaçsın. çünkü zaten siz huzurlu değilsiniz.. yok beni siler yok huzurum bozulur falan diye kendi içinizi yemeyin.. bu şekilde nereye kadar tahammül edilir ki.
siz eşimle çok çok çok iyiyim demişsiniz de
kusura bakmayın ama düşmanınızın bile her dediğini kabul ederseniz onla da çok iyi olursunuz
bi kere hayır demeyi deneyin bakalım o çok iyi olan eşinizden eser kalacak mı
size tavsiye gerek yok genelde konulara sabredin okuyun bekleyin diyorsunuz ama hayat bu değil
çamaşırı bile orada yıkamak ne demek isterseniz evinizi kapatın oraya yerleşin en azından aynı evdeyim mecburum dersiniz
önce kocasına anlatsa daha iyi olmaz mı
Beğenmek yetmez gel bir öpeyim seni piskolatamüber über yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?