- Konu Sahibi mutluluk06
-
konuyu biraz yüzeysel yazmıssınız ?
olayların ya da esinin bu boyuta gelmesi nasıl oldu ?
görücü usulu bir evlilik mi ?
biraz acarsan ona göre fikir vermemiz yorum yapmamız kolay olur
Eşinle konuşmayı denesen :26:
evliliklerin ilk yılları bazen insanların bekarken yaşadığı hayatı bırakıp evliliğe adapte olamaması ya da sizin gibi sorumlulukların tek başına yüklenilmes nedeniyle calkantılı gecebılıyor ama ben hep soyle dusunurum sıze ya da kısılıgınıze herhangı bır saldırı yoksa elle tutulur sıddet ya da psıkolojık sorunlar ne bıleyım adam sapıktır vs gıbı nedenler yoksa zamanla ınsanlar eskı alıskanlıklarında vagecebılır ya da ılk gunlerde agır gelen sorumluluklar zamanla ortaklasa bolunerek hafıfletılebılır.
evlılık kadar bosanmada dogaldır aslada karsı degılım ancak en ufak sorunda bosanmayı dusunmek hemen vazgecmek cahılce bır davranıs olur gıbı gelıyor bence esınıze ve jkendınıze bıraz daha fırsat tanıyın zamanla herseyın oturacagını goreceksınız.sıkayetcı oldgunuz konularda mesela dısarı cıkmasına bır sınırlama getırmesını ısteyın ornegın yalnızca h.sonları cıksın sızd eo gun kendı arkadaslarınız ya da aılenızle vakıt gecırın eger sızın ev ısınızı begnmıyorsa bır yardımı tutmasını ısteyın eger maddı olarak buna gucu yetmıyorsa ve sızın elınızden gelende buysa zaten yapacak bırsey yoktur oda bunu kabul edecektır zamanla..
Ailesi ile neden konuşmuyorsunuz bilemiyoruz ama bu kimi evliliklerde başlı başına sorunken
Sizin bir de cinsellik eklenmiş
Siz hala neden böyle anlamıyorum , neden arkadaşları ile geziyor diyorsunuz
Bi düşünün isterseniz ?
Sonra da onunla konuşmayı deneyin..
enteresan bir durum,sana değer vermediğini düşündüm nedense.. Yada alışkanlık olmuşsun nasılsa var tarzında..
peki bir süre dinlenmek istediğini söyleyip bir yakınına gitsen olmazmı? en azından yokluğunda birbirinize karşı duygularınızı tartmanız için..
birde seni seviyorum sözlerini ve ilgiyi hep sen gösteriyorsan ondan olabilir. mesela eşime ne zaman sevdiğimi ve ilgimi göstersem direk havalanır, beni önemsemez moduna girer. fakat ne zaman ilgisiz kalsam peşimde pervane olur...
konuşabilsem zaten herşey çözülecek sorun yok deyip bağırıp cagırıyor,ailesiyle 1 aydır konuşmuyorum ama tavırları evlendiğimizden beri böyle,benim eniştem 30 yasında vefat etti teyzem 9 aylık gebeydi üstelik 15 yıldır cocukları olmuyordu,görümcem bir sokak ileride oturuyor,bana bir başsağlığı bile demedi bende kırıldım kayinvalideme söyledim onlarda kıyamet kopardı ,ben nasıl böyle bişey söylermişim o yüzden konuşmuyorum
konuşabilsem zaten herşey çözülecek sorun yok deyip bağırıp cagırıyor,ailesiyle 1 aydır konuşmuyorum ama tavırları evlendiğimizden beri böyle,benim eniştem 30 yasında vefat etti teyzem 9 aylık gebeydi üstelik 15 yıldır cocukları olmuyordu,görümcem bir sokak ileride oturuyor,bana bir başsağlığı bile demedi bende kırıldım kayinvalideme söyledim onlarda kıyamet kopardı ,ben nasıl böyle bişey söylermişim o yüzden konuşmuyorum
Kadınsınız,ilgi çekin. Güzel sofralar hazırlayın,daha bakımlı olun.Yaptıgınız temızlıgı begenmıyorsa tmm canım dıkkat ederım dıyın,kavga etmeyın.
Yanı bırde kadınlıgınızı kullanın bakalım,sonuç ne olacak
hep ilgileniyorum sürekli yanındayım,o da sözde beni çok seviyor ama uygulama yok
10 yıldır cocukları olmuyordu yanlış yazmışım pardonteyze ile eniştenin 15 yıldır çocukları olmuyordu
enişte 30 yaşında vefat etti
enişten 15 yaşında mı evlenmiş?
sırf bu sebepten mi görünceni, eşinin ailesiyle iletişimini kestin
pes doğrusu
herşeyi bu kadar abartıyorsan, eşinle olan sorunları da abartıyor olabilirsin evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?