• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napacağım ben şimdi

arkadaşlar mutlu olmam için lütfen bana dua edin.çünkü biz barışıyoruz. Bir aile büyüğümüz araya girdi barışmamız için.oda tm gelsin eşim obenim.istemesem çoktan boşardım falan ağlamış.bende karar verdim dönücem kızım çok ezildi varsın çocuklar iyi olsun inş onunla çok mutlu olurum.hepinize desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.inş bu durumlara birdaha düşmem.nş onunla çok mutlu olurum.hepinize desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.inş bu durumlara birdaha düşmem.

ilk defa bu forumda bi insanın boşanmamasına seviniyorum desem yeridir yani bu durumda inşallah mutlu olursunuz

benim anlamadigim esler bosaninca tr de neden kadinlar babalarinin evine dönüyor, neden cocuklariyla kendi evlerinde düzenlerinde kalamiyor

senin esinde keske bavulunu alip gitseydi de sende cocuklarinla yuvani terk etmeseydin, simdide cocuklarimla ne yapicam diye düsünmeseydin, evinizin kirasinida esin devam ödeseydi öylede yardimci olurdu

cocuklarin psikolojisini hic düsünmüyolar, yazik degilmi 13 yasindaki kiz dedesi tarafindan kovuluyor

kötü aliskanliklarina aldatmasina ragmen ins mutlu olursunuz ins esin akillanmistir , ne diim:50:

Mrhba kafam durdu bi akıl verin nolur.ben 15 yıllık evliym.6 aydr babamın evindym ayrılık sebebi aldatma kötü alışkanlıkları.ama güvendğim dağlara kar yağdı babam ufak bşeyden 13 yaşındaki kzımı kovdu.ben onun çocuklarına bakmak zorunda dğilm dedi.bende 2 çocuğumla ev tutmaya karar verdm.kıyamet koptu evde ya çekecekmşm ya barışacakmşm.kzda babasıyla konuşmuş çıkın ayrı eve annen ev baksn demiş. ben hertürlü yardm ederim.eşyalarıda aln demiş.burda kalırsam kzım gelmiycek bende onsuz yapamam napıcam çıkıym ayrı eve dyorum.nolur dua edin beterin beteri var tabi.Mrhba kafam durdu bi akıl verin nolur.ben 15 yıllık evliym.6 aydr babamın evindym ayrılık sebebi aldatma kötü alışkanlıkları.ama güvendğim dağlara kar yağdı babam ufak bşeyden 13 yaşındaki kzımı kovdu.ben onun çocuklarına bakmak zorunda dğilm dedi.bende 2 çocuğumla ev tutmaya karar verdm.kıyamet koptu evde ya çekecekmşm ya barışacakmşm.kzda babasıyla konuşmuş çıkın ayrı eve annen ev baksn demiş. ben hertürlü yardm ederim.eşyalarıda aln demiş.burda kalırsam kzım gelmiycek bende onsuz yapamam napıcam çıkıym ayrı eve dyorum.nolur dua edin beterin beteri var tabi.

Çlış para kazan bence en guzelı bu kımseyede mınnetın olmaz

Arkadaşlar mutlu olmam için lütfen bana dua edin.çünkü biz barışıyoruz. bir aile büyüğümüz araya girdi barışmamız için.oda tm gelsin eşim obenim.istemesem çoktan boşardım falan ağlamış.bende karar verdim dönücem kızım çok ezildi varsın çocuklar iyi olsun inş onunla çok mutlu olurum.hepinize desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.inş bu durumlara birdaha düşmem.nş onunla çok mutlu olurum.hepinize desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.inş bu durumlara birdaha düşmem.

cok sewindim canım.) Herkes 2.bir sansı hakeder bnce. Allah mutlu etsin, cocuklarınla.)

Back
X