Kızlar selam,
Ben napacagımı şaşırdım gerçekten kim haklı kim haksız seçemiyorum yardıma ihtiyacım var.
Bayram için memlekete gitmiştik her gittiğimizde illaki kavga ederiz bu kez kavga etmeyeceğime içimden söz vermiştim.
En sonki olayı anlatıyım eşimlerin meyve bahçesi var ordan babamlara geldi. İşte elma topladık, kiraz topladık falan dedi. Baya muhabbeti oldu. Sonra evde çıkıp kayınvalidemlere giderken bende keşke bi poşet de babama getirseydin ayıp oldu dedim. Bana böyle şeyler söyleme kötü hissediyorum işte dedi ama doğru ben de kötü hissettim dedim. Sonra arabadaydık bi anda alevlendi üstüme gelme demeye başladı direksiyonu yumruklamaya başladı. Üstüne gelmemiştim zaten öfke kontrolü olmayan bir insan hiçbir şey demedim eve gittik.
Evde kayınvalidemler yoktu. Aradan süre geçince kirazlar burdaysa bir poşet götürelim mi dedim. Bunda ne var anlamıyorum gerçekten dolapları yumruklamaya başladı sen artık saçmaladın kafayı yedin bilmem ne diye. Ağlamamak için kendimi zor tuttum sonra annesi gil geldi bir şey belli etmedik.
Gece hiçbir şey söylemedim kavga çıkmasın diye. Sabah yola çıktık hiç konuşmadım uyumuşum zaten. Eve geldiğimizde saat akşam 7 ye kadar odadan çıkmadım o da gelmedi. Çıkıp baktığımda senden midem bulanıyor nefret ediyorum dedi. Ben de ağzıma geleni saydım.
Napacağımı gerçekten bilmiyorum naptığımı da bilmiyorum