- 20 Temmuz 2007
- 4.234
- 673
- 723
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Kabul ettim canım.Yani emri vaki olmadığı için ben olsam kabul ederdim.Sonuçta 2-3 saate biter.
Silmişler camları sadece koltuklar kalkacak silinip süprülecek canım gidecem bende napim. 9 da dönerim dedim.erken gidip yapalım sonra bende kendi evimi yapıcam diyin gece yarılarına kadar temizlğe kalmayın. .
Kayınvalidenize söyleyin yıkanacakları yıkasın sizde yarın cam kapı siler dönersiniz
ne kendi annenize evinizi temizlettirin ne de kayınvalidenizin evini temizleyin ,100- 150 tl temizlikçi için verilecek para karı koca çalışan 2 kişiyi fakir yapmaz bence.
canım yaaa.senin yazını okuyunca benim hallerim aklıma geldi.benim msjlarımı oku istersen.Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?
Hemen okuyorum canım.canım yaaa.senin yazını okuyunca benim hallerim aklıma geldi.benim msjlarımı oku istersen.
Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?
canım bence sen burada olumsuz yorum yapan kimseyi dinleme ve git,önce mantıklı düşünmelisin herzaman temizliğini yapmak zorunda değilsin ama bayramdan bayrama yapmanda hiç bi sakınca göremedim benEvet evli iki cocugu var emrivaki yapmadı canım cekınerek söyledi ne yapsam bilmiyorum
Canım kibar bi sekilde sordu aksam planın var mı canım çekinerek sordu bende yok ufak tefek işlerim var evde onları yapcam dedim hım tamam canım o zaman dedi ısrar ettim noldu falan die eve temizlige giden kadın hastalanmıs gidelimmi bu aksam anneme yardıma dedi işin yoksa tabi dedi Çekinerek emirvakili söylemedi ben kıvırdım lafı bakarız dedim biraz işim var olmadı esim bırakır dedim
Canım okudum senin işin çok kötüymüşcanım yaaa.senin yazını okuyunca benim hallerim aklıma geldi.benim msjlarımı oku istersen.
BENİM GİBİ OLMAK İSTEMİYORSAN YAPMA DERİM.HEM KOCANDA İSTEMİYORMUŞ BOŞVER.SONRA İSTEKLER ÇOĞALIK KULLANILMAYA BAŞLARSIN.TIPKI BENDEKİ GİBİ.Canım okudum senin işin çok kötüymüşkaynanan çok fenaymış Allah Yardımcın olsun
Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?